Haber vermeden evime girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok şey var aldatma şiddet bir sürü olay eski eşimin psikolojisi gelgtli aşırı dengesiz bir insan.
İyi kurtulmuşsunuz bari. Ben size katılıyorum eve girme konusunda haber vermeliydi. Evet o evde birlikte yaşamıştınız ama sonuçta ayrıldınız ve şu an tek yaşıyorsunuz yani o ev tamamen size ve kızınıza ait. Habersiz girmiş oluyor. Keşke eşyaları toparlayıp kargoyla yollasaydınız

evdeki şahsi eşyalarını aldığı için değil benim evime benden habersiz girmesi suç. ilk gidişinde de eve benden habersiz girip eşyalarımı kokladığını söylemişti.
Orası, karar verdiğinizden itibaren sevgilinizin de yaşadığı ev aynı zamanda. Nikah yapmadınız diye sadece sizin eviniz olmuyor ki. Ortak yaşam alanınız.
Daha tanımıyorum deyip nikaha cesaret etmiyorsunuz ki haklısınız da ama güvenemediğiniz bir adamı kızınızla bu kadar kolay aynı eve sokmanıza şaşırdım ve endişe ettim. Umarım daha dikkatli olursunuz.
Kilidi de muhakkak değiştirin.

Bir kadinin çocuklu şekilde evlenmesi sorun yaratmıyor ama malesef erkeğin çocuklu olması demek ilişkiye eski karısının da bir şekilde müdahil olması demek. geçmiş olsun . Çocuksuz ve daha iyi gelirli erkeklere layiksiniz . Fatura ödemek için bidi bidi edenlere değil .
Kadının da çocuğu varken neden çocuksuz erkeklere layık oluyor onu anlamadım ben !

Orası, karar verdiğinizden itibaren sevgilinizin de yaşadığı ev aynı zamanda. Nikah yapmadınız diye sadece sizin eviniz olmuyor ki. Ortak yaşam alanınız.
Daha tanımıyorum deyip nikaha cesaret etmiyorsunuz ki haklısınız da ama güvenemediğiniz bir adamı kızınızla bu kadar kolay aynı eve sokmanıza şaşırdım ve endişe ettim. Umarım daha dikkatli olursunuz.
Kilidi de muhakkak değiştirin.
Kendisinin de bir kızı var ve kızıyla birlikte geldi. Güvenmemde ki sebep buydu bir kız çocuğu babası

İyi kurtulmuşsunuz bari. Ben size katılıyorum eve girme konusunda haber vermeliydi. Evet o evde birlikte yaşamıştınız ama sonuçta ayrıldınız ve şu an tek yaşıyorsunuz yani o ev tamamen size ve kızınıza ait. Habersiz girmiş oluyor. Keşke eşyaları toparlayıp kargoyla yollasaydınız
Keşke eşyalarını çöpe atsaymışım ve kilidi değiştirdeymişim. Ya herşeyden önce saygısızlık bu yaptığı,terbiyesizlik.ama ben işte vicdan yapıyorum o yüzden ısrarla gel al dedim.

ee yanlış yazmışım canım sıkkınken yazmışım neden bu kadar basit detaylara takılıyorsunuz? o gün üzüntüden tüm gece ağlamıştım ve hiç iyi değildim. detay verirken yanlış detay vermişim olabilir.

İnsan yaşını da yanlış yazmaz be Jameya

Jameya yanlış anlama ama senin konularında hep bir karşıdakinden maddi olarak ne alabilirim hırsı görüyorum.Yani konuyu açarken başka şeyler varken konunun ucu hep "şunu ona bırakmak istemiyorum"a dönüyor.

Ben senin yerinde olsam eski kocamla iyi geçinmeye bakıp çocuğumu alıp hangi ülkeden gelmiştin unuttum ama oraya yerleşmeye izin vermesi için suyuna giderim. Bak alıp kaçıracağım diye inatlaşarak kavga ederek değil eğitim burada çok pahalı olmuş bak orada imkanları daha geniş olur iyiliği için tatillerde getiririm gibi vs diyerek. Alır çocuğumu yeni başlangıç için uğraşırım. Ama sen hala başka konularda takılıyorsun.

Kendisinin de bir kızı var ve kızıyla birlikte geldi. Güvenmemde ki sebep buydu bir kız çocuğu babası
Lütfen yanlış anlamayın ama sizce bu yeterli bir sebep mi? Yani birlikte yaşamaya karşı olduğumdan yazmıyorum.hani bir kaç sene tanırsınız ama evlenmek istemezsiniz anlarım ama evlenmek için yeterince tanımıyorum, o yüzden daha iyi tanıyayım, birlikte yaşayabilirmiyizi tecrübe edeyim diye yabancı bir adamı kızınızın yaşadığı eve sokmak büyük tedbirsizlik. Nitekim de adam çok kaypak çıkmış. Üzüldüm. Geçmiş olsun yine de.

İnsan yaşını da yanlış yazmaz be Jameya

Jameya yanlış anlama ama senin konularında hep bir karşıdakinden maddi olarak ne alabilirim hırsı görüyorum.Yani konuyu açarken başka şeyler varken konunun ucu hep "şunu ona bırakmak istemiyorum"a dönüyor.

Ben senin yerinde olsam eski kocamla iyi geçinmeye bakıp çocuğumu alıp hangi ülkeden gelmiştin unuttum ama oraya yerleşmeye izin vermesi için suyuna giderim. Bak alıp kaçıracağım diye inatlaşarak kavga ederek değil eğitim burada çok pahalı olmuş bak orada imkanları daha geniş olur iyiliği için tatillerde getiririm gibi vs diyerek. Alır çocuğumu yeni başlangıç için uğraşırım. Ama sen hala başka konularda takılıyorsun.
Benim yaşım 36 yaşımı yanlış yazmadım boşandığım yaşımı yanlış yazmışım:KK70: canım burda bir iş kurdum,düzenim var ayrı bir evim var. Yurt dışına şuan gidip otellerde temizlik yapmaya niyetim yok benim hedeflerim daha yüksekte.

Lütfen yanlış anlamayın ama sizce bu yeterli bir sebep mi? Yani birlikte yaşamaya karşı olduğumdan yazmıyorum.hani bir kaç sene tanırsınız ama evlenmek istemezsiniz anlarım ama evlenmek için yeterince tanımıyorum, o yüzden daha iyi tanıyayım, birlikte yaşayabilirmiyizi tecrübe edeyim diye yabancı bir adamı kızınızın yaşadığı eve sokmak büyük tedbirsizlik. Nitekim de adam çok kaypak çıkmış. Üzüldüm. Geçmiş olsun yine de.
Yanlış anlamıyorum orada hatalıyım tanıdığımı zannetmişim. Bilemem ki böyle olacağını birlikte geçirdiğim vakitte bir şeyini görmedim gayet düzgün bir adamdı.

Zirvede biraktim diyen sizsiniz:)
Neyse, bu kararinizdan ötürü sizi kutlarim.
Ay her detayı her yazdığımı ciddiye alın emi :) şaka da yapılmıyor orda güldüğümü görmüyor musunuz? Bu tövbe mı oluyor? Şuan evet hayatıma kimseyi almicam bakire ölecem demedim :KK70:

Benim yaşım 36 yaşımı yanlış yazmadım boşandığım yaşımı yanlış yazmışım:KK70: canım burda bir iş kurdum,düzenim var ayrı bir evim var. Yurt dışına şuan gidip otellerde temizlik yapmaya niyetim yok benim hedeflerim daha yüksekte.

Ne kadar irrite edici bir cümle,
Daha 1-2 ay önce bot almadım diye eski eşinize mesaj atıyordunuz

Ne kadar irrite edici bir cümle,
Daha 1-2 ay önce bot almadım diye eski eşinize mesaj atıyordunuz
Canım benim yurt dışında çalışmak istersem yapabileceğin max iş otelde temizlik,bulaşık yıkama,garsonluk vb. Burda işimi kurmuşum dükkanı kapatıp neden temizlik yapayım? Evetalamadım bot işim düzgn gitmezse yapmayacağım bir iş değil onu anlatmaya çalılmadım ve bunu küçümsediğimden değil. Sadece ben işimi kurmuşken bir adım ileri gitmişken neden sıfırdan başlayayım? Daha büyk hedeflerim var bu kadar basit kendimi dahaiy yerlerde görmek istiyorum ki bu da benim en doğal hakkım. Dip not temizlik daha önce yaptım.

alması sorun değil, benden habersiz evime girip alması sorun. bana eve gidip eşyalarımı alıcam gelip durur musun diyip o şekilde eşyalarını toplaması konusunda herhangi birşey demem zaten.eve ben yokken bilerek girip almış götürmüş. ben evdeyken bana alıcam dese ben eşyalara yapışıcak değilim.
Alması sorun değil diyip durmayın bayada alması sorun iste sizde 2 3 eşyanın peşine düşmüşsünüz adamda .

Doğru düzgün adam olsa karısı boşamazdı zaten boşanmış özellikle çocuklu erkeklerin yüzde 95i defoludur.
İki insan birbirine uygun değilse bosanir. Bazen iki taraf da elinden geleni yapar ama yine de olmaz. Çocuğa rağmen bosanirlar. Hiç kimse boşanmak için evlenmez. Kadını erkeği yok bunun, bazen iki taraf da mükemmel olsa bile uyum yoksa yapacak birsey yok. Kadinlar da sorunlu olabilir erkekler de. Genelleme yapmak doğru değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X