Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

:roflol:ağlanacak halimize gülüyorum ama evet bende gördümm
böyle işte ne yaparsın türk kadını sahipsizlikten bu durumda zaten
şidded görenlerin hepsinin kafasında bu kapıdan çıkarsam nereye giderim düşüncesi var
ahhh ahhh şu ellerim kollarım kocaaaaaaaaaammmmmmmmaaaaaannnnnnn
olsa heryere herkese yardım için yetişebilsem keşke

ne kadar faydalı bir topikmiş bu böyle kutlarım paylaşımlarınızdan dolayı .İlk defa gördüm ziyare edicem artık...vereliniortak

kadın olmak çok zorrr çokkk:gitme:

hele bu ülkede kadın olmak dahada zor.
bizim ülkemizde hiçbir şeye saygı duyulmuyor ki artık kadına duyulsun.
baksanıza millet anasını babasını öldürüyor.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında bursanın Mustafakemalpaşa İlçesi'nin Tepecik Beldesi'nde meydana geldi. Evli ve 1 çocuk annesi Zeliha Uzel, komşusu Ayşe Güney'i ziyarete gitti. Bahçede oturan Uzel ve Güney, bir süre sohbet etti. Daha sonra bahçedeki ağaçtan dut kopartarak yemeye başlayan Zeliha Uzel, birden dilinde acı hissetti.

Yediği dutu hemen ağzından çıkartan Uzel, bu sırada havanın da kararması nedeniyle göremediği dutun üzerinde bulunan arının dilini sokmasını engelleyemedi. Dilinin şişerek, solunum zorluğu çekmesi üzerine kadın, komşuları tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uzel'e ilk olarak önce alerji iğnesi yapıldı daha sonra oksijen ve serum verilerek müşahade altına alındı. Zeliha Uzel tedavisinin ardından evine gönderildi.
Böyle bir olayla karşılaşacağını rüyasında görse inanmayacağını söyleyen Ayşe Güney, "Çok korktum. Yine de ucuz kurtuldum" diye konuştu.

harbi ucuz atlatmış yaa yazık kadına görünmez kaza işte

ayy bu çok kötü sonuçlar doğurabiliyor.Benim eşiminde böyle bir alerjisi var arı soktuğu anda acie koşuyoruz.Bir yaz tatilde sabah başımıza geldi hemde dudağından ayy anında şişti.Arap gibi oldu .Hemen eczane bulduk açtırdık pazardı günlerdenbirde .İğne olduda kurtuldu.Bunun dikkatli olmaklada alakası yok.Ucuz kurtulmuş kadında sanırım onunda alerjisi vardı bu kaadarda kötü olmazdı bence.

Ben geldiğimde kimse olmuyo bu topikte yanlış zamanda giriyorum heralde..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…