Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

ari200109_.jpg

Olay, dün saat 21.00 sıralarında bursanın Mustafakemalpaşa İlçesi'nin Tepecik Beldesi'nde meydana geldi. Evli ve 1 çocuk annesi Zeliha Uzel, komşusu Ayşe Güney'i ziyarete gitti. Bahçede oturan Uzel ve Güney, bir süre sohbet etti. Daha sonra bahçedeki ağaçtan dut kopartarak yemeye başlayan Zeliha Uzel, birden dilinde acı hissetti.

Yediği dutu hemen ağzından çıkartan Uzel, bu sırada havanın da kararması nedeniyle göremediği dutun üzerinde bulunan arının dilini sokmasını engelleyemedi. Dilinin şişerek, solunum zorluğu çekmesi üzerine kadın, komşuları tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uzel'e ilk olarak önce alerji iğnesi yapıldı daha sonra oksijen ve serum verilerek müşahade altına alındı. Zeliha Uzel tedavisinin ardından evine gönderildi.
Böyle bir olayla karşılaşacağını rüyasında görse inanmayacağını söyleyen Ayşe Güney, "Çok korktum. Yine de ucuz kurtuldum" diye konuştu.

:1shok:ucuz kurtulmuş geçmiş olsunn
kaza geliyorum demiyor işte daha dikkatli davranmak gerekk

Gaziantep'te annesinin kendisine dondurma almamasına sinirlenen 11 yaşındaki ilköğretim 5. sınıf öğrencisi kız çocuğu kendisini iple tavana astı.

Selimiye Mahallesi'nde, bir ilköğretim okulu 5. sınıf öğrencisi olan Nesrin Yüce (11), annesi Fatoş Yüce'den dondurma istedi. Annesinin dondurma almamasına sinirlenen kız çocuğunun, yatak odasına gidip kendisini iple tavana asarak yaşamına son verdiği iddia edildi.

Evin bahçesinde küçük çocuğuyla ilgilenen anne Fatoş Yüce, evin içindeki kızı Nesrin Yüce'den uzun süre haber alamaması üzerine, komşularının kızından kızını çağırmasını istedi. Nesrin Yüce'nin yatak odasında kendisini iple tavana astığını gören komşu kızı durumu anneye bildirdi. Olay üzerine eve gelen komşular, Nesrin Yüce'yi Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırdı.

Hastaneye hayatını kaybetmiş olarak geldiği belirtilen Nesrin Yüce'nin cesedi otopsi için morga kaldırdı.

Konya'da bir maden işletmesinde çalışan babanın olay sırasında, Gaziantep'te olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sürekli sinir krizleri geçiren anne Fatoş Yüce'nin ifadesini alamadı.
Hürriyet.comdan alıntı.

:1shok: :1shok: :1shok: nereye gidiyoruz biz yaaa :gitme:

iyiyim canim benim sen nassin
bende iyiyim bitom sıradan bir gündüüü işte
sıkıcı monoton :KK43:
ama gün arkadaşımızın hamileliğ haberinede çok sevindim
sen tanımazsın ama
bir gün bende anne olacağım topiğinden evet o gün geldi iştee hihoyyyt

ben superım sporumu yapmısım bı kg dahavermısım :) relaxx ım gununuznasıl gectı bakalımm

hadi maaşallah cnm buda güzel bir haber
sevindim senin adınaa
azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor şekil a da görüldüğü gibii
seni kutluyorummmalkisalkisalkis

ayy şımarayım barii hihoyyyt
valla kalp kalbe karşı bitom bende seni özzlüyorummm
şafak 3 kaldı eşime de anlattım geleceğinii:teytey:

canim benim sagolasin az kaldi gercekten insallah hayirlisi ilen gercekten sen olmayinca merakta kaliyom sanki anne gibin aaa bak beni merakta birakma kizarim ha:eek:klava:eek:puyorumnanaktan

X