- 5 Haziran 2008
- 2.327
- 31
- Konu Sahibi DreamLover
- #1.841
opuyorumnanaktanzemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olay, dün saat 21.00 sıralarında bursanın Mustafakemalpaşa İlçesi'nin Tepecik Beldesi'nde meydana geldi. Evli ve 1 çocuk annesi Zeliha Uzel, komşusu Ayşe Güney'i ziyarete gitti. Bahçede oturan Uzel ve Güney, bir süre sohbet etti. Daha sonra bahçedeki ağaçtan dut kopartarak yemeye başlayan Zeliha Uzel, birden dilinde acı hissetti.
Yediği dutu hemen ağzından çıkartan Uzel, bu sırada havanın da kararması nedeniyle göremediği dutun üzerinde bulunan arının dilini sokmasını engelleyemedi. Dilinin şişerek, solunum zorluğu çekmesi üzerine kadın, komşuları tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uzel'e ilk olarak önce alerji iğnesi yapıldı daha sonra oksijen ve serum verilerek müşahade altına alındı. Zeliha Uzel tedavisinin ardından evine gönderildi.
Böyle bir olayla karşılaşacağını rüyasında görse inanmayacağını söyleyen Ayşe Güney, "Çok korktum. Yine de ucuz kurtuldum" diye konuştu.
ne kadar faydalı bir topikmiş bu böyle kutlarım paylaşımlarınızdan dolayı .İlk defa gördüm ziyare edicem artık...vereliniortak
seni göremeyince kirizlerim tutuyor boncukum nazarim yaaaaaaaaaaaa:gitme:lmazpuyorumnanaktan
nazar boncuğum gün hamile duydun mu?çok sevindim ya
nazar boncuğum gün hamile duydun mu?çok sevindim ya
bende iyiyim bitom sıradan bir gündüüü işteiyiyim canim benim sen nassin
ben superım sporumu yapmısım bı kg dahavermısım :) relaxx ım gununuznasıl gectı bakalımm
ayy şımarayım barii hihoyyyt
valla kalp kalbe karşı bitom bende seni özzlüyorummm
şafak 3 kaldı eşime de anlattım geleceğinii:teytey: