Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

dedikodu yapılıyormuş galiba burda.
bende katılabilirmiyim aranıza.
bayılırım dedikoduya.
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
:kedi: :kedi:

hoşgeldin cnm ne demek herzaman buyrunnnnnnnnn
dedikodu yoksada muhabbet varr
şimdide pek iç açıcı şeyler konuştuğumuz söylenemez
sanki bu devletin kanunlarını değiştirebilecekmişiz gibi konuşuyoruz ama keşke biryerlere varabilsek
insan ister istemez üzülüyo

ayy ben seyretmedim valla
ama benimde içim ürperiyo ( çok acı yaaa

kesinlikle allahın adaleti büyük ama
olan bu dünyada oluyo herkeseee
bunlar hepimizin başına gelebilirdi allah korusun
evlatlar akrabalar düşündükçe delirecek gibi oluyo insan

acıkı ne acı tabbim kimselere göstermisin ama bide şöle düşünüyorum öle bi kızım öle bi oğlanla ne işi olur yani tamam hani gençlik çağları ama ne biliyim insanın aklı almıyor yaa:gitme:

hoş bulduk hayatım saol.
her ikisinide severim tatlım.
evet konuştuklarınızı okudum hayatım biraz.
insan böyle şeyleri duyunca deliriyor.
ama farkındamısınız arkadaşlar bizim toplumumuz ne kadar cani olmaya başladı.
her sabah bir vahşetle uyanıyoruz.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sonumuz nereye gidiyor çok merak ediyorum
allah sonumuzu hayır eylesin.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

boncuğum tam seni fırçalıcaktımki klava:eve tamirciler geldi yazdıklarım yarım kaldı kapattım sayfayı:a015:
şimdide işim var çıkmam lazım acil ama sonra görüşücez senle:mymeka:
nerdeydin laa kaç gündür:mymeka:
öldüm meraktan:mymeka:
maillerine bir bak arada he olurmu:mymeka:
bidaha öle uzun uzun bırakıp gitme biyere:gitme:lmaz:
biz burda teoriler üretip paronoyaklaşıyoruzmafoldumben:çok üzgünüm:senağlama

Dünyanın en küçük kızı
10 Haziran 2009 Çarşamba 10:01
15 yaşında bir genç kız. Doğduğu günden bu yana sadece 4 kilo daha ağır. Ama hayata tutunuşu herkesi hayran bırakıyor
Jyoti Amge, 15 yaşında bir genç kız. Boyu çok küçük ama yaşıtlarına kıyasla yapmak istedikleri ve hayalleri, çok daha büyük.

15 yaşında, 6 kg ağırlığında ama hayata çok sıkı tutunuyor. Vücudunda olmayan ya da salgılanmayan büyüme hormonları nedeniyle cüce kaldı. Doktorlar hala tam olarak hiç büyümemesinin nedenini anlamıyorlar.

Hayatının sonuna kadar, bir milim dahi uzamayacağını söylüyor uzmanlar. Ama Jyoti'nin bundan şikayeti yok. ılk başlarda, okula ilk başladığı zamanlarda büyüyebileceğini düşünmüş. Oysa şimdi, durumunun farkında ve dert etmiyor. Aksine, ilgi görmekten memnun olduğunu söylüyor.

Evinde ve sınıfında onun için özel yapılmış masa ve sırası var. Arkadaşlarıyla istediği kadar vakit geçirebiliyor. Ailesinden de her anlamda destek görüyor. Ablaları, onunla bebkliğinden beri ilgileniyorlar ve keyif alıyorlar. Babası onunla gurur duyduğunu söylüyor, çünkü Jyoti sayesinde ülkenin bilginleri ve önemli din adamları evlerini ziyarete geliyorlar, Onu kutsuyorlar.

Aile keşke biraz daha büyük olsaydı dese de, Jyoti "cüce olduğum için pişmanlık duymuyorum. Ben de herkes gibi yemek yiyor, okula gidiyorum. Alış verişi çok seviyorum, bir sürü giysim var, makyaj yapmayı seviyorum. Ve en büyük hayalim ünlü bir aktris olmak, hatta kendi filmimi yapmak" diyor.

Daha önce, Hintli müzisyen Mika Singh'in klibinde oynayan Jyoti, şimdi de ıngiliz kanalı Kanal 4'ün Bodyshock adlı serisinde tüm dünyayla tanışacak.

evt cnm farkında olunmaz mı kimse kimseyi kaldıramıyor artık
ben daha dün bunları aklımdan geçirdim
dün mahallede kadının biri avaz avaz bağırıyo
neymiş alt sokaktakiler doğumgünü kutluyorlarmış
müziğin sesini çok açmışlar rahatsız olmuş diye kavga çıkardı kadın
biraz üzerine gitsen katil olacak yanii
ne bu dedim yaa artık dönem öyle bir dönemki
kimse kimseye ne anlayış gösteriyo nede huzur veriyorr

fatmammm cnmmm opuyorumnanaktan
ama haber yollamıştım sblue ileee
bide mailini yeni gördümmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
affettt a.s.

hadi öle olsun bakalım:umursamaz::dilcikar:

Hava atmak için kiralık arkadaş servisi!
10 Haziran 2009 Çarşamba 10:45
"Bakın benim çevrem ne kadar fazla. Eşim dostum stadyumu doldurur" diye hava atacağınız kişiler varsa, bu işin de kolayı bulundu.
Japonya'da bir şirket, müstakbel eşlerine "çevrelerinin ne kadar geniş olduğunu" göstermek isteyenler için "kiralık arkadaş" hizmeti veriyor.

Daily Telegraph'ın haberine göre şirket, düğünde konuk listesini kabartmak isteyenlere dost, iş arkadaşı ve akraba kiralıyor.

OTURMASI PARA, OYNAMASI PARA

Düğün sahibine kiralık bir arkadaşın maliyeti 320 lira. Düğünde bu arkadaşın "dokunalıklı" bir konuşma yapması ise 160 liraya mal oluyor. Kiralık dostların düğünde şarkı söyleyip oynaması ise fazladan 80 lira ödemeyi gerektiriyor.

Ekonomik krizin bu hizmete olan talebi artırdığı belirtiliyor. ışsizlik ve artık giderek artan sayıda Japon'un yarı zamanlı işlerde çalışmaya başlamasıyla, sahte patron ve iş arkadaşına talebin arttığı belirtiliyor.

CENAZE ıÇıN DE KıRALANIYOR

Arkadaşlar farklı amaçlarla da kiralanabiliyor. Şirket yetkilileri, geçenlerde bir damadın, ikinci kez evlendiği ve ikinci düğününde de aynı kişilerin bulunmasını istemediği için 30 kişilik bir dost ve akraba grubu kiraladığını söylediler.

Kiralık arkadaş hizmeti, cenaze ve başka vesileler için de kullanılabiliyor.

Çağla Şikel'in bebeğin cinsiyeti belli oldu!
10 Haziran 2009 Çarşamba 09:56
Çağla Şikel'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Şikel ve Emre Altuğ havalara uçtu. Güzel manken "hissettiğini" söyledi. Hatta bebeğin ismi bile şimdiden hazır.

Bebeğini 6 ay kadar önce düşüren sonra yeniden hamile kalan Çağla Şıkel, erkek annesi olacak.

2.5 aylık hamile olan Şıkel'e doktoru, bebeğinin cinsiyetinin yüzde 99 erkek olduğunu söyledi.

Önceki hamileliğinde de erkek çocuk sahibi olacağını hissettiğini belirten Şıkel, eşi Emre Altuğ'la oğullarına Kuzey adını vereceklerini açıkladı

tübe yarebbim sinir oluyom bu çifte çağlaya daha çok kuzey güney neymiş öle yaa:sinifsinif::umursamaz:

Böyle bir iğrençlik görülmedi
09 Haziran 2009 Salı 23:59
Bunu yapanlar insanlıktan nasibini almamışlar. Sahibinin otlasın diye bıraktığı at öyle bir iğrençliğin kurbanı oldu ki...

Edirne'de kimliği belirlenemeyen kişiler, ‘Emel' adı verilen 2 yaşındaki dişi atın burnu ile ağzını iple bağladıktan sonra boğarak öldürdü. Sapıkların, ata tecavüz ettikleri ortaya çıktı.

Fikri Köstekçi, hurdacılık yaptığı at arabasını çeken ‘Emel’ isimli atını evinin 200 metre uzağında bulunan Tunca Nehri kenarındaki yeşillik alana otlaması için bağladı ve daha sonra evine gitti.

Sabah hurda toplamak için atını bağladığı yerden almaya giden Köstekçi, atının burnu ile ağzının iple bağlanarak öldürüldüğünü gördü.

Bunun üzerine Fikri Köstekçi, polise giderek şikayetçi oldu. Atlarının öldüğünü bildiren anne Nevriye ile Fikri Köstekçi'nin oğlu 9 yaşındaki Süleyman cansız atın başını öptükten sonra sarılarak gözyaşı döktü.

AT TEK GEÇıM KAYNAKLARIYDI

Oğlunun at arabası ile hurdacılık yaparak geçimini sağladığını belirten anne Nevriye Köstekçi, “Oğlum akşam atını getirip buraya bağladı, sabah baktığımızda atın boğularak öldürüldüğünü gördük. Oğlumun tek geçim kaynağı atıydı. Bu atıda borçlanarak aldı. Şimdi nasıl geçinecekler bilmiyorum. Ne istediler bu güzelim hayvandan” dedi.

ATA TECAVÜZ EDıLMıŞ

Fikri Köstekçi'nin arkadaşı Remzi Örs ise, “Bu hayvan 2 yaşında dişi bir kısrak. Hayvanın ağzı ve burnundan iple bağlayarak yere yatırmışlar. Daha sonra tecavüz etmişler. Atın boynunda çan vardı ses çıkarmasın diye onu da almışlar” dedi.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…