Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

vallamı kısss bende dogumdan sonra diodum gidip shakira gibi yaptırcam saçlarımı kalın bukleler ve sarı sac ciddi sarı ii durmusmu gebelik sonrası aynı böle yapıcım

[/URL][/IMG]
ayy valla süper çok yakışır bencedee

Yok kulağımda değil kaydirigubbakcemile3
Bizde kulaklık kullanıyoruz.
YOksa felaket başımız ağrıyo -tatlicadiarzu-
yakında askere gittiğinde güvercin uçuracam kaydirigubbakcemile3

ayy bide askere göndercek dahaaaa:1shok:

yok cnm uykum geldi yatıcam şimdi
komşu çaya çaardı ona gittimdi azda eşimle oturduk yatıom gözlerim kapanıo
ben resim eklemiim zate heryerde vardı şimdi üstüne videom bile var hacer eklemiş
gördünmü sen

dilevin kısss kocan askere nereye gitcekkk haberimiz olsun belki bi faydamısss dokunur bacummmmmmmmmmmmmmmmmm

kizlar ben ufaktan tüyüyorum
nettim yavasladi
basimada agri girdi aman sizden uzak olsun
hepiciginize iyi uykular tatli rüyalar mucukkkkkluyorum nanaklarinizdan

opuyorumnanaktaniyi geceler canimmmmmmm sanadaaaaaaopuyorumnanaktan

yok ben görmedim nerdeeeeee:1shok::1shok:

dilevin kısss kocan askere nereye gitcekkk haberimiz olsun belki bi faydamısss dokunur bacummmmmmmmmmmmmmmmmm
Nasıl yardım olacak askere gitmeden de oluyo o yardım kaydirigubbakcemile3 mesela Kayseriye cıksa opuyorumnanaktan
kizlar ben ufaktan tüyüyorum
nettim yavasladi
basimada agri girdi aman sizden uzak olsun
hepiciginize iyi uykular tatli rüyalar mucukkkkkluyorum nanaklarinizdan

opuyorumnanaktan İyi geceler fıstık.:a015:

okadarını bilmem kocam subay benim her yerde arkadaslar var acukkkk iii davranırlar sölersekkk

benimde çıkmam gerek ii geceler eşim işe kaklktı ben ayakta hadi öptüm hepinizi
:a015: iiyi geceler
okadarını bilmem kocam subay benim her yerde arkadaslar var acukkkk iii davranırlar sölersekkk

taam kız unutma bak bunu yavukluma yazık askerde kaydirigubbakcemile3
Yoksa bende gidecem yanına kaydirigubbakcemile3
Sanada iyi geceler

Seksi yıldıza işkence yaptılar
09 Haziran 2009 Salı 16:30
NBC televizyonunun vahşi bir ormanda yapılan yarışmasına katılan ABD’li televizyon yıldızı Pratt eşiyle birlikte işkence görmüş.

NBC televizyonunun vahşi bir ormanda yapılan yarışmasına katılan ABD’li televizyon yıldızı Pratt, eşiyle birlikte ceza olarak karanlık bir odaya kapatıldı. Yıldız hastanelik oldu.

ABD'li şarkıcı ve televizyon yıldızı Heidi Montag Pratt’ın, eşi Spencer Pratt ile katıldığı “I’m A Celebrity... Get Me Out Of Here!” (Ben Ünlüyüm, Çıkarın Beni Buradan!) adlı yarışmada işkence gördüğü iddia edildi.

Kosta Rika’daki vahşi bir ormanda yapılan çekimler sırasında rahatsızlanan ve yarışmadan çekilmek isteyen Pratt, ceza olarak eşiyle birlikte karanlık bir odaya kapatıldı. Bir gün bir gece boyunca su, pirinç ve fasulyeden başka bir şey verilmeyen yıldız, cezanın ardından hastaneye kaldırıldı. Çekimlerin devam ettiği Kosta Rika’da tedavi altına alınan Pratt’a gastrik ülser teşhisi konuldu. PRATT çiftine verilen cezanın, yarışmadan ayrılmak isteyen herkes için geçerli olan standart bir prosedür olduğu öğrenildi.

Yarışmada yer alan ve ismi açıklanmayan yıldızlardan biri, ünlü çifte yapılan muameleyi “Guantanamo’nun aynısı” olarak değerlendirdi. Yine ismi açıklanmayan bir başka yarışmacı, başkalarının da programdan ayrılmak istediğini ancak pasaportlarının kendilerinden alındığını iddia etti. Yarışmanın yayınlandığı kanal olan NBC’den konuya dair herhangi bir açıklama gelmedi. Heidi Montag Pratt’ın kanalı dava etmeyi planladığı öğrenildi.

Fotoğraftaki damadı tanıyabildiniz mi?
09 Haziran 2009 Salı 15:40
Fotoğraftaki damadı babanızın oğlu kadar iyi tanıyorsunuz. Biraz daha dikkatli bakın! Olmadı, tanıyamadınız mı? ışte o ünlü isim;
Yılmaz Erdoğan, hem yazıp yönettiği hem de Rıza karakterini canlandırdığı “Neşeli Hayat” filminin çekimlerini tamamlamak üzere. Ancak Ünlü oyuncuyu bazı karalerde tanımak mümkün değil
Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde de filmde kullanılması gereken düğün fotoğrafı için eşini oynayan Büşra Pekin’le objektif karşısına geçti.

ACABA ıÇıNDE KıM VAR?

Erdoğan, Rıza adlı bir adamın trajikomik öyküsünü anlatan “Neşeli Hayat”ın bir alışveriş merkezinde doğduğunu anlattı: “Üç yıl önce bir alışveriş merkezinde, iki metre boyunda bir vitamin gördüm. Bir promosyon malzemesiydi ve içinde de insan vardı. Kendi kendime ‘Bunun içinde kim var acaba?’ diye sordum. Bu tanıtım şekli, insanı ‘hiçleştiren’ bir yanı olduğu için çok dikkatimi çekti. Ve ‘Bunun içinde kim var?’ sorusu, sonunda ‘Neşeli Hayat’ meselesini ortaya çıkardı.”

Dizi aşıklarının nikah tarihi belli!
08 Haziran 2009 Pazartesi 15:09
Nişanlandıklarını açıklayan Halit Ergenç ile Bergüzar Korel çifti, nikah masasına oturacakları tarihe karar verdiler.
Üç hafta önce Maldivler'e tatile giden Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, evlilik kararını bu tatil sırasında aldı. Halit Ergenç'in romantik bir ortamda evlenme teklif etmesiyle ilk adım atıldı. Ergenç'in bu teklifine 'evet' yanıtı veren Korel, daha sonra sevdiği adamı ve annesini, annesinin evinde ağırladı.
AĞUSTOS'TA NıKAH VAR

Tatil dönüşü Halit Ergenç annesini alarak, Bergüzar Korel'in annesine gitti. Mini bir 'kız isteme' töreni yapıldı. Her iki tarafın da olumlu yanıt vermesi üzerine aile arasında yüzük takan çift, şu sıralar evlilik tarihi almakla meşgul. Çırağan Sarayı ya da Hotel Less Ottomans'da evlenmeyi planlayan ikilinin, ağustos başında nikah masasına oturacağı kesinleşti. Bu arada Bergüzar Korel'in gelinliğini de Hakan Yıldırım hazırlıyor...

Düşen uçaktan 28 ceset çıkarıldı
09 Haziran 2009 Salı 22:18
Atlas Okyanusu'na düşen Fransız uçağın enkazı ve karakutusu henüz bulunamazken cesetlere tek tek ulaşılmaya devam ediyor.
Atlas Okyanusu'na düşen Fransız uçağın enkazı ve karakutusu henüz bulunamazken cesetlere tek tek ulaşılmaya devam ediyor.

Brezilya ve Fransız silahlı kuvvetlerinin, Atlas Okyanusu'na düşen Fransız Havayollarına ait Airbus uçağındaki yolculardan 4 kişinin daha cesedini bulduğu ve toplam ceset sayısının 28 olduğu bildirildi.

200 kişiye hala ulaşılamazken, bulunan cesetlerin, adli tıp muayenesi için Recife kentine gönderildiği belirtildi.

ABD Ulusal Ulaşım Güvenliği Heyeti yetkilisi Peter Goelz, cesetlerin durumu ve koltuk numaralarının kazanın oluş sebebi hakkında ipucu verebileceğini söyledi.

Öte yandan, ınterpol de incelemeye dahil oldu.

Bölgede 5 savaş gemisiyle aramaları sürdüren Brezilya Hava Kuvvetleri'nden 255, Deniz Kuvvetlerinden de 570 asker çalışmalara devam ediyor.

Bunlar gerçek kurt çocuklar
09 Haziran 2009 Salı 16:50
Milyarda bir görülen bir genetik bozuklukla doğdular. Çok şey denendi ama başarısız olundu. Bu ailenin hepsi 'kıl' eden derde sahip
Doğduklarından beri vücutları hayvansı denebilecek tüylerle kaplı bu çocuklara 'kurt çocuk' deniliyor. Ama bu tanımlamadan kurtulmaları için şimdi yeni bir umutları var.

Supatra ‘Nat’, Sasuphan ve Prithviraj Patil, Ambras sendromu olarak bilinen hastalığa sahip en tanınmış çocuklar. Hastalık, milyarda bir insanı etkiliyor ve 1648 yılında ilk defa tespit edildiğinden beri dünyada toplam 50 kişide görülmüş.

ABLALARI DA KURT ÇOCUK

Genetik bilimindeki gelişmeler ve Profesör Angela Christiano'nun çalışmaları, Nat ve Prithviraj için yeni bir umut ışığı doğurdu. Ablaları da kendisi gibi bu 'kurt çocuk' olarak bilinen Prithviraj ve Nat, eğer çalışmalar başarılı olursa, onları tanımayan insanların garip bakışlarından da kurtulacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…