- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #1.641
cnm benim saol a.s.:teselli:yoklugun hemen farkedildi emin ol:teselli:
umarim daha iyisindir ve gecmisdir SIKINTIN:teselli:
:teselli: ayy canım benim moralini bozma yüzü gibi kalbide güzel insan :asigim:
Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg
Bu dünyanın en uzun ismimiymiş bununla yarışa girip dünya rekoru kırabilirsin :roflol:
Anlamıda uzunca bişey''Sen kendi tarafında ben kendi tarafımda balık avlayalım ortada ise kimse avlanmasın'' demekmiş
isime bak delikafadulden
rikirikiramboresterambobağırabağırapişkopinko bu isim nasılkaydirigubbakcemile2
:teselli: ayy canım benim moralini bozma yüzü gibi kalbide güzel insan :asigim:
cnm benim saol a.s.
daha iyiyim şükür.........
bazen oluyo işte havalarda etkenopuyorumnanaktan
geçin dalganızı ben size sorcammm :)))
opuyorumnanaktanoy kurban olurum sana boncugumu ne güzelde taarif etmissinopuyorumnanaktan
:roflol::roflol:geçin dalganızı ben size sorcammm :)))
tşk ederim canlarım yaa şımarcam şimdi hihoyyythihoyyytopuyorumnanaktanoy kurban olurum sana boncugumu ne güzelde taarif etmissinopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktandahada iyi olboncugum benim alisik diilim senin böyle olmana:1hug:
lmaz: ne düşünüyosun valla çok merk ettim.Ben demir koyardım herhalde ama eşim istemezdi kaydirigubbakcemile3
sen farklımısın sanki.
Annelik yüzünden akıyo canım.:asigim: Nasıl bi aşkla bakıyosun bıcırık tuanaya.Ne mutlu ona senin gibi bi anneye sahip.:1rolleyes:
Allah herkese seninki gibi bi evlat o evlatlara böyle iyi niyetli bi anne nasp etsin inşallah.:Saruboceq:
lmaz: ne düşünüyosun valla çok merk ettim.Ben demir koyardım herhalde ama eşim istemezdi kaydirigubbakcemile3
sen farklımısın sanki.
Annelik yüzünden akıyo canım.:asigim: Nasıl bi aşkla bakıyosun bıcırık tuanaya.Ne mutlu ona senin gibi bi anneye sahip.:1rolleyes:
Allah herkese seninki gibi bi evlat o evlatlara böyle iyi niyetli bi anne nasp etsin inşallah.:Saruboceq:
sen farklımısın sanki.
e mutlaka bi fırsat doğar demi bebeğim mucxxxx:dance:
:roflol::roflol:
tşk ederim canlarım yaa şımarcam şimdi hihoyyythihoyyyt
:Saruboceq:cnm inşaallah iyi olmaya çalışıyorum
sen nasılsın?
:kediy benüm datlu dillim beni daha tanimadan sevmisdin sen beni:kedi:insallahda bu sevgini bosa cikarmam cimcimemopuyorumnanaktan
allah razi olsun o güzel yüregine dilegine saglik canim benimopuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim herkeze evlat nasip etsin insallah:Saruboceq:
Benim herif koysun adını kız olunca ben Meryem koyacam :çok üzgünüm: erkeği o koysun.
İnci Meryem olacak :asigim::çok üzgünüm:
Benim herif koysun adını kız olunca ben Meryem koyacam :çok üzgünüm: erkeği o koysun.
ama sende sevilmeyecek gibi değilsin ki bal bal :asigim:
Valla seni sevmeyen kıskançlıktan sevmez kaydirigubbakcemile3
Çünkü daha kimseye kötü söz kullandığını bile görmedim.
Kendini çok güzel yansıtıyorsun Şeniz
canım allahım o günleri sanada nasip etsin bir an önce etsinki bende dalga gecem senle :))))
ay kızlar bırakın artık birbirinizi ağırlamayı bişeler kaynatak madem sıfattan okadar anlıonuz bakın bakem benim sıfatımda anne sıfatı varmı yoksam cokmu nursuzum alın size resim :))
deniz meryem olsun ismi
opuyorumnanaktansimar boncugum hakkediyosunopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanben herzamanki gibiyim tek fark kizkardesim ve annemle kavgaliyim bir haftadir görüsmüyorum ama simdilik cokta tin yani kafami dinliyorum acucukopuyorumnanaktan