Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

rikirikiramboresterambobağırabağırapişkopinko bu isim nasılkaydirigubbakcemile2

geçin dalganızı ben size sorcammm :)))

lmaz: ne düşünüyosun valla çok merk ettim.Ben demir koyardım herhalde ama eşim istemezdi kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanoy kurban olurum sana boncugumu ne güzelde taarif etmissinopuyorumnanaktan

sen farklımısın sanki.
Annelik yüzünden akıyo canım.:asigim: Nasıl bi aşkla bakıyosun bıcırık tuanaya.Ne mutlu ona senin gibi bi anneye sahip.:1rolleyes:
Allah herkese seninki gibi bi evlat o evlatlara böyle iyi niyetli bi anne nasp etsin inşallah.:Saruboceq:

:roflol::roflol:
opuyorumnanaktanoy kurban olurum sana boncugumu ne güzelde taarif etmissinopuyorumnanaktan
tşk ederim canlarım yaa şımarcam şimdi hihoyyythihoyyyt
opuyorumnanaktandahada iyi ol boncugum benim alisik diilim senin böyle olmana:1hug:

:Saruboceq:cnm inşaallah iyi olmaya çalışıyorum
sen nasılsın?

e mutlaka bi fırsat doğar demi bebeğim mucxxxx:dance:

vereliniortakkesinlikle katılıyorum
:Saruboceq: inşallah cnm........

:kediy benüm datlu dillim beni daha tanimadan sevmisdin sen beni:kedi:insallahda bu sevgini bosa cikarmam cimcimemopuyorumnanaktan
allah razi olsun o güzel yüregine dilegine saglik canim benimopuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim herkeze evlat nasip etsin insallah:Saruboceq:

:roflol::roflol:

tşk ederim canlarım yaa şımarcam şimdi hihoyyythihoyyyt

:Saruboceq:cnm inşaallah iyi olmaya çalışıyorum
sen nasılsın?

opuyorumnanaktansimar boncugum hakkediyosunopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanben herzamanki gibiyim tek fark kizkardesim ve annemle kavgaliyim bir haftadir görüsmüyorum ama simdilik cokta tin yani kafami dinliyorum acucukopuyorumnanaktan

ama sende sevilmeyecek gibi değilsin ki bal bal :asigim:
Valla seni sevmeyen kıskançlıktan sevmez kaydirigubbakcemile3
Çünkü daha kimseye kötü söz kullandığını bile görmedim.
Kendini çok güzel yansıtıyorsun Şeniz

Benim herif koysun adını kız olunca ben Meryem koyacam :çok üzgünüm: erkeği o koysun.
İnci Meryem olacak :asigim::çok üzgünüm:

canım allahım o günleri sanada nasip etsin bir an önce etsinki bende dalga gecem senle :))))

ay kızlar bırakın artık birbirinizi ağırlamayı bişeler kaynatak madem sıfattan okadar anlıonuz bakın bakem benim sıfatımda anne sıfatı varmı yoksam cokmu nursuzum alın size resim :))

:kedi::kedi::kedi::kedi:
kis kiskancliktan sanmamda kimi zaman yildizlar uyusmadimi uyusmaz ha kötü söze gelince ben gercek hayatimdada yapmam istesemde yapamam ama pisman diilim iyikide böyleyimopuyorumnanaktan

senden artist olur buyrunnnnnnnnn delikafadulden

Benim herif koysun adını kız olunca ben Meryem koyacam :çok üzgünüm: erkeği o koysun.
İnci Meryem olacak :asigim::çok üzgünüm:
deniz meryem olsun ismi
çok beğeniyorum deniz meryemi :)

opuyorumnanaktansimar boncugum hakkediyosunopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanben herzamanki gibiyim tek fark kizkardesim ve annemle kavgaliyim bir haftadir görüsmüyorum ama simdilik cokta tin yani kafami dinliyorum acucukopuyorumnanaktan

canım benimmmm
:1shok:neden görüşmüyorsun hayırdır özel deilse:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…