Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

:1shok: başka isim mi yok bee kaydirigubbakcemile3
Oğluşun mu olacak
ayy ne datlıııı :asigim: iyiki palandökene yakın değilim bide o değişik gelseydi :1ninca: :roflol:

evet oğlum olacak inşallah allah nasip ederse darısı tüm dileyenlerin basına.. palandöken yine ii ya allahuekber dağlarına yakın olsaydınnnnnnnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol::roflol:

boncuk an seferber oldu tüm kk senin yolunda bacım..kapama profilini bi daha...
okkaydirigubbakcemile2
evet oğlum olacak inşallah allah nasip ederse darısı tüm dileyenlerin basına.. palandöken yine ii ya allahuekber dağlarına yakın olsaydınnnnnnnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:

süprizzzzz buldum abuzittin koy çok değişik.sırnaşık şey

:lepi::lepi:

iyi geceler hepinize kızlar.ben kaçar.öpüyorum hepiciğinizi.tatlı rüyalara.s.

yeterince değişik olmamış ya ben abdül hamit hak tarhan düşünmüştüm :)

Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg
Bu dünyanın en uzun ismimiymiş bununla yarışa girip dünya rekoru kırabilirsin :roflol:
Anlamıda uzunca bişey''Sen kendi tarafında ben kendi tarafımda balık avlayalım ortada ise kimse avlanmasın'' demekmiş
isime bak delikafadulden

blion demi abdül hamit hak tarhanın kim oldugunu 19 yy sairlerinden lisede zorla öğretirlerdi ya onlardan

Biriciği Fatıma Hakk'a yürüdükten sonra talihsizlikler yakasını bırakmadı.

Önce Londra elçiliğindeki görevine son verildi, bir ara edebî hayatı sona erecek oldu ama bırakmadı edebiyatı. Sonra Nelly adında bir yabancı ile evlendi, talihsizlik bu ya bu kadın da bir süre sonra öldü. Sonra Lüsyen (sanırım Belçikalı idi) ile evlendi. Bir süre mebus oldu. Hayatının son demlerini malul aylığı ile geçirdi.

böyleymiş kısa hikayesi.
Senin oğlanın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…