Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

opuyorumnanaktaninci meryem ha bayildimmmmmmmmmm:asigim:
:Saruboceq:rabbim gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:
amin canım Sizin sorun umarım büyük bi şey değildir.:teselli:
deniz meryem olsun ismi
çok beğeniyorum deniz meryemi :)

:

Deniz ismini çok severim :asigim: inciyede bayılırım.Babam beni inci tanem diye sever annemin adı inci de :asigim: Meryem de en yakın arkadaşım dı öldü senağlama [/B]

amin canım Sizin sorun umarım büyük bi şey değildir.:teselli:

Deniz ismini çok severim :asigim: inciyede bayılırım.Babam beni inci tanem diye sever annemin adı inci de :asigim: Meryem de en yakın arkadaşım dı öldü senağlama

demek tuanam nasil benim inci tanemse sende babaninkisin ha neka sanslisin cimcimem hayatimda aldigim en güzel hediyemdir incim benim dogdu göz göze bir geldik esime inci tanesi gibi bu dedim öylede kaldiopuyorumnanaktan

en nfret ettigim seydir arkamdan konusulmasi dedikodumu yapmislar :)
bende ilk defa patladim dayanamadimda sizi kendimden mahrum brakicam dedim
Ayy canım ne güzel demişsin sizi kendimden mahrum bırakacam diye kaydirigubbakcemile3 ağzına sağlık.kaydirigubbakcemile3
saol bitanem o senin bakan gözlerinin güzelliği

ay canım popom kalktı :) bu hamile halim ha bi hafta falan oluo yasım 27 sekerim

27 iyi Maşallah bu hamile halinse doğumdan sonra cıtır olursun sen :jeyyar:
Benim anam 2 tane doğurmuş 50 kilo kadın :1shok: bende ona cekerim inşallah.
ama ben 7 dene bebe doğuracam :jeyyar:

demek tuanam nasil benim inci tanemse sende babaninkisin ha neka sanslisin cimcimem hayatimda aldigim en güzel hediyemdir incim benim dogdu göz göze bir geldik esime inci tanesi gibi bu dedim öylede kaldiopuyorumnanaktan

:asigim: ilk göz göze gelme anı mucizenin ne olduğunu anlamak gibi bişey :asigim:
Ayyy herkese nasip etsin Allahım.:emir_bebek:

Ayy canım ne güzel demişsin sizi kendimden mahrum bırakacam diye kaydirigubbakcemile3 ağzına sağlık.kaydirigubbakcemile3

ay canım ağzından bal damlıo hamilelik öncesi çıtırdım şimdi az kilolanıom çektikce koyarım resimleri ama oğlusum bana yaradı güzelleştirdi :)

tskler canim napiim dolmusum ailenin smar oglani oldum ciktim gelen vuruyo giden vuruyo patladim sonunda

X