Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg
Bu dünyanın en uzun ismimiymiş bununla yarışa girip dünya rekoru kırabilirsin :roflol:
Anlamıda uzunca bişey''Sen kendi tarafında ben kendi tarafımda balık avlayalım ortada ise kimse avlanmasın'' demekmiş
isime bak delikafadulden

rikirikiramboresterambobağırabağırapişkopinko bu isim nasılkaydirigubbakcemile2

geçin dalganızı ben size sorcammm :)))

:eek:lmaz: ne düşünüyosun valla çok merk ettim.Ben demir koyardım herhalde ama eşim istemezdi kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanoy kurban olurum sana boncugumu ne güzelde taarif etmissinopuyorumnanaktan

sen farklımısın sanki.
Annelik yüzünden akıyo canım.:asigim: Nasıl bi aşkla bakıyosun bıcırık tuanaya.Ne mutlu ona senin gibi bi anneye sahip.:1rolleyes:
Allah herkese seninki gibi bi evlat o evlatlara böyle iyi niyetli bi anne nasp etsin inşallah.:Saruboceq:

:roflol::roflol:
opuyorumnanaktanoy kurban olurum sana boncugumu ne güzelde taarif etmissinopuyorumnanaktan
tşk ederim canlarım yaa şımarcam şimdi hihoyyythihoyyyt
opuyorumnanaktandahada iyi ol :nazar:boncugum benim alisik diilim senin böyle olmana:1hug:

:Saruboceq:cnm inşaallah iyi olmaya çalışıyorum
sen nasılsın?

:eek:lmaz: ne düşünüyosun valla çok merk ettim.Ben demir koyardım herhalde ama eşim istemezdi kaydirigubbakcemile3

sen farklımısın sanki.
Annelik yüzünden akıyo canım.:asigim: Nasıl bi aşkla bakıyosun bıcırık tuanaya.Ne mutlu ona senin gibi bi anneye sahip.:1rolleyes:
Allah herkese seninki gibi bi evlat o evlatlara böyle iyi niyetli bi anne nasp etsin inşallah.:Saruboceq:

e mutlaka bi fırsat doğar demi bebeğim mucxxxx:dance:

sen farklımısın sanki.

vereliniortakkesinlikle katılıyorum
:Saruboceq: inşallah cnm........

sen farklımısın sanki.

:kedi:eek:y benüm datlu dillim beni daha tanimadan sevmisdin sen beni:kedi:insallahda bu sevgini bosa cikarmam cimcimemopuyorumnanaktan
allah razi olsun o güzel yüregine dilegine saglik canim benimopuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim herkeze evlat nasip etsin insallah:Saruboceq:

:roflol::roflol:

tşk ederim canlarım yaa şımarcam şimdi hihoyyythihoyyyt

:Saruboceq:cnm inşaallah iyi olmaya çalışıyorum
sen nasılsın?

opuyorumnanaktansimar boncugum hakkediyosunopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanben herzamanki gibiyim tek fark kizkardesim ve annemle kavgaliyim bir haftadir görüsmüyorum ama simdilik cokta tin yani kafami dinliyorum acucukopuyorumnanaktan

:kedi:eek:y benüm datlu dillim beni daha tanimadan sevmisdin sen beni:kedi:insallahda bu sevgini bosa cikarmam cimcimemopuyorumnanaktan
allah razi olsun o güzel yüregine dilegine saglik canim benimopuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim herkeze evlat nasip etsin insallah:Saruboceq:

:eek: ama sende sevilmeyecek gibi değilsin ki bal bal :asigim:
Valla seni sevmeyen kıskançlıktan sevmez kaydirigubbakcemile3
Çünkü daha kimseye kötü söz kullandığını bile görmedim.
Kendini çok güzel yansıtıyorsun Şeniz

Benim herif koysun adını kız olunca ben Meryem koyacam :çok üzgünüm: erkeği o koysun.
İnci Meryem olacak :asigim::çok üzgünüm:

canım allahım o günleri sanada nasip etsin bir an önce etsinki bende dalga gecem senle :))))

ay kızlar bırakın artık birbirinizi ağırlamayı bişeler kaynatak madem sıfattan okadar anlıonuz bakın bakem benim sıfatımda anne sıfatı varmı yoksam cokmu nursuzum alın size resim :))

:eek: ama sende sevilmeyecek gibi değilsin ki bal bal :asigim:
Valla seni sevmeyen kıskançlıktan sevmez kaydirigubbakcemile3
Çünkü daha kimseye kötü söz kullandığını bile görmedim.
Kendini çok güzel yansıtıyorsun Şeniz

:kedi::kedi::kedi::kedi:
kis kiskancliktan sanmamda kimi zaman yildizlar uyusmadimi uyusmaz ha kötü söze gelince ben gercek hayatimdada yapmam istesemde yapamam ama pisman diilim iyikide böyleyimopuyorumnanaktan

canım allahım o günleri sanada nasip etsin bir an önce etsinki bende dalga gecem senle :))))

ay kızlar bırakın artık birbirinizi ağırlamayı bişeler kaynatak madem sıfattan okadar anlıonuz bakın bakem benim sıfatımda anne sıfatı varmı yoksam cokmu nursuzum alın size resim :))

senden artist olur buyrunnnnnnnnn delikafadulden

Benim herif koysun adını kız olunca ben Meryem koyacam :çok üzgünüm: erkeği o koysun.
İnci Meryem olacak :asigim::çok üzgünüm:
deniz meryem olsun ismi
çok beğeniyorum deniz meryemi :)

opuyorumnanaktansimar boncugum hakkediyosunopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanben herzamanki gibiyim tek fark kizkardesim ve annemle kavgaliyim bir haftadir görüsmüyorum ama simdilik cokta tin yani kafami dinliyorum acucukopuyorumnanaktan

canım benimmmm
:1shok:neden görüşmüyorsun hayırdır özel deilse:çok üzgünüm:

X