Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

ahan da dedikoduyu patlattım. alkisalkisalkis
flaş flaş flaş
sengözlerimebaksanab topik sahibi nazarboncuğum burfur a davetiye göndermedi.nazarboncuğunu çok seven burfur izini buldu.:teytey::sm_cool: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

flaş flaş flaş
sengözlerimebaksanab topik sahibi nazarboncuğum burfur a davetiye göndermedi.nazarboncuğunu çok seven burfur izini buldu.:teytey::sm_cool: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3

flaş flaş flaş

vereliniortak............opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oyy kıyamam ben sanaaa gel ben de öpecem gülüm benim..canım sbluem benimmmŞeniz
cnm çocuklarda butür yanıklar pek kötü iz bırakmaz korkma bende küçükken yüzmü sobaya yapıştırmışım allaha şükür iz yok

bak şımarırım sonraaaa zemuszemus

sevoo sana bulaşmıyom laa korktumm
kötü kadın müzeyyen kocaya ne yapmış öle sabah sabah dırdırdır :mymeka:

nolıy bakem sengözlerimebaksanab
hoşgeldin canımmm
tıh tıh tıhh
ben geldim girebilirmiyim :nazar:
hoşgeldinn canımmm
canım benim ya geçmiş olsun işte bi anlık çocuklar böle yalnız bırakmaya gelmiyolar nese allah tan çok değilmiş
teşekkür ederimm canım..
Kızlar yeni dedikodularla buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın beni unutmayın çıkıyorum şincik ama dönüşüm muhteşem olacak Şeniz
güle güle görüşürüz...

Bende çıkıyorum kızlar akşam görüşürüz..opuyorumnanaktan
hoşçakal canım.görüşürüz...
bak şımarırım sonraaaa zemuszemus

oooo sbluemm şımar anacım sen yakışır benim güzel yürekli arkadaşıma...
öpüyom kuju seni...Şeniz

vereliniortak............opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:smiley-cool: :smiley-cool::dance: :dance:canımsın sen ya.çok tatlısın.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak

neyse ben kaçar canlar ii bakın kendinizee öpüyorum hepiciinizi
haber peşindeyim makinam elimde bişe yakalarsam çekicemkaydirigubbakcemile3
.
....................:a015:

Geçtiğimiz gece Asmalımescit'te gece gezmesine çıkan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti, aile arasında nişanlandıkları yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Konuyla ilgili pek fazla konuşmak istemediklerini söyleyen Halit Ergenç, Mega Magazin mikrofolarına "Evet, aile arasındaki sade bir törenle yüzük taktık, ancak daha fazla bir açıklama yapmak istemiyoruz" dedi.
berguzarhalityeni1.jpg

selam kızlar naberzemuszemus
hepimizin cuması mübarek olsunopuyorumnanaktan
boncuğum çay kahve varmı ikram neyimdelikafadulden

Geçtiğimiz gece Asmalımescit'te gece gezmesine çıkan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti, aile arasında nişanlandıkları yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Konuyla ilgili pek fazla konuşmak istemediklerini söyleyen Halit Ergenç, Mega Magazin mikrofolarına "Evet, aile arasındaki sade bir törenle yüzük taktık, ancak daha fazla bir açıklama yapmak istemiyoruz" dedi.
berguzarhalityeni1.jpg

film boyu bakışa bakışa sonunda yüzüğü taktılar...amma çok bakışıyorlardı yaaakaydirigubbakcemile3

berguzarhalityeni1.jpg

ıyyy ikiside birbirini bulmuş. :dilcikar:

sasirma.jpg

Henüz yaşı 29 olmasına rağmen 21 çocuğu var. Genç adamın geçen yıl 4 çocuğu oldu.

ABD'de 29 yaşındaki bir adamın 11 ayrı kadından 21 çocuğu olduğu ortaya çıktı.

Desmond Hatchett adlı kişi 11 ayrı kadından 21 çocuğu var ama Hatchett bu kadınlardan hiç biriyle evli değil. Desmond Hatchett'ın sadece geçen yıl 4 çocuğu dünyaya geldi.

X