Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

Kahve Delisi kullanıcısından alıntı
one laa dedikodumu yapıyiniss tüüüüüü bide kartlıların dedikodusunu yapıyonuss cemre , candy, sizin adınıza bi konu açimde görün sizz bi yusuf yusuf edin de aklınız başınıza gelsin
candy nin konu başlığı ;acilllll lütfen yardımmkocam elini değse orgazm oluyorum ne yapmalıyımm :KK43:(

cemre110 konu başlığı: haftada 9 kere yapıyoruz 10 kere yapsak kocama bişi olurmu? :KK43:(

candyyy canım geçmiş olsun nurtopu gibi bir derdin olmuşşşş
dedikodu heeee:jeyyar:

:1shok::1shok::1shok: la apla bunu ne zaman yasdın sen görmemişim ben bunu haakaydirigubbakcemile3
keşke öle bişi olsa be ya:roflol::roflol::roflol:

hatrlamıyom-tatlicadiarzu-

ohooo sağır sultan bılıyo sen gec kaldın neyse boşver

ohooo neler yapmadık kı yanı yedık ıctık evlılığı konustuk:asigim:

Ben sağır sultanın kızı oluyom kız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

söylemezsen söyleme bende üzüleyim o zaman :dilcikar:

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel nişanlanmış :nazar:

dizi aşkı gerçeğe döndü yine herzamanki gibi
sanat için sanat için diyorlar sonra bir dizide veya filmde oynuyolar ondan sonra hop aşk yaşanıyo gerçek hayatta.sonra ya karısından kocasından ayrılıyolar sanat camiasını anlamak mümkün değil. :dilcikar:

dizi aşkı gerçeğe döndü yine herzamanki gibi
sanat için sanat için diyorlar sonra bir dizide veya filmde oynuyolar ondan sonra hop aşk yaşanıyo gerçek hayatta.sonra ya karısından kocasından ayrılıyolar sanat camiasını anlamak mümkün değil. :dilcikar:

la yaşanmamasıda münkünmü o kaa öpüşüp koklaşıyler hissiz hissiz nere kadar demikaydirigubbakcemile3

la yaşanmamasıda münkünmü o kaa öpüşüp koklaşıyler hissiz hissiz nere kadar demikaydirigubbakcemile3

öyle valla kaydirigubbakcemile3 ama karılarına kocalarına alllah sabır versin.Düşünsene kendi kocan gitçek elalemin karısıyla töbe töbe :mymeka:

bak hiç söz dinliyorlarmı -tatlicadiarzu-
sizene ayol öpüşüyorlrmı koklaşıyorlarmı :nazar:
onlar işini yapıyor sadece his olmazzzz :jeyyar:

öyle valla kaydirigubbakcemile3 ama karılarına kocalarına alllah sabır versin.Düşünsene kendi kocan gitçek elalemin karısıyla töbe töbe :mymeka:

düşenemiyorum cnm düşünmekte istemiyorum.yolarım vallah sanat manat için annamam ben ciddi cddi öpüşüyolar zati bunun sanatımı var be ya direk aile faciası:nazar:

efet ablam yaa off :asigim:ben anlamıyom onların arasında nası bişi kıvılcımlanmadı daha.tutkulu tutkulu öpüşii bide onlar ilginç CADIARZU:nazar:

efet ablam yaa off :asigim:ben anlamıyom onların arasında nası bişi kıvılcımlanmadı daha.tutkulu tutkulu öpüşii bide onlar ilginç CADIARZU:nazar:

canım kıvılcım değil ateş çıkmıştır emin ol.insan eşiyle o kadar öpüşemez.artistlerde çorap değiştirir gibi sevgülü değiştiriyorlar,kimsede demiyor bu bunla gezmişti. bu defa başkası sonra yine başkası..:jeyyar:

canım kıvılcım değil ateş çıkmıştır emin ol.insan eşiyle o kadar öpüşemez.artistlerde çorap değiştirir gibi sevgülü değiştiriyorlar,kimsede demiyor bu bunla gezmişti. bu defa başkası sonra yine başkası..:jeyyar:

bacım alışmışlar bir kere yani Şeniz

X