Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

hoşbuldum kızlar
:1shok::1shok::1shok:
maaşallah bu ne hız ayol:nazar::nazar::nazar:
selam verdim ssanki ce e der gibi olmuş kaç sayfa atlamışsınız üstüme yetişemedim hızınızakaydirigubbakcemile3
derinsu iyiki açmış boncugum topik demikaydirigubbakcemile5
boncugum çocuklardan değilde eltim yarın doğuma gidecek bugün evini temzledik ondaydım yeni geldim eve çocuklar uyuyolar bende hemen pc yi açtım..msjda gördüm linki hemen daldım zaten zemuszemus
bende topik açtım ama öle sohbet değil bir bakıp geçersinizyerimseniben
sen eminimki çok seviceksindelikafadulden

@..............bebişleri gördünüzmü ?..............@ - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

çok şeker bunlar ya :emir_bebek:

aaaaaaa nehiriver hadi hayırlısı demek oğluşun oluyoo
allah tamamına erdirsin cnmm sağlıkla kucağına almak nasip olsun hayırlısıylaaaa.s.

march7 saol bitanem hoşbuldumm .. nehiriver tamamen tendi yaratıcılığım başkaları bulup kullanmış yada düşünüp yapmış olabilir ama ben kendikendime uydurdum :) beğendiğine sevindim canım

ama çok iyi bi uyum yakalamışsın..bende çok severim aynı harfle bitip aynı harfle başlayan kelimeleri birleştirmeyi..anlamları da aynı olunca çok hoş olmuş...:içelim:

kızlar izninizle ben kaçıyorummmm...kusura bakmayın emi..bugün biraz daha erken yatayım istiyorumm..öptüm hepinizi iyi geceler canlarımm..:a015:

ama çok iyi bi uyum yakalamışsın..bende çok severim aynı harfle bitip aynı harfle başlayan kelimeleri birleştirmeyi..anlamları da aynı olunca çok hoş olmuş...:içelim:

saol bitanem benimde hoşuma gitti kullanıoz işte :)

kızlar izninizle ben kaçıyorummmm...kusura bakmayın emi..bugün biraz daha erken yatayım istiyorumm..öptüm hepinizi iyi geceler canlarımm..:a015:

ii geceler tatlım güzel rüyalar öpüldünnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımcımlarım bende tatiyom artıkın...iyi geceler..tatlı rüyalar...hayırlı cumalar olsun hepinize... :Saruboceq:

getattachment33.jpg

bunlara bittim...aslında hepsi çok tatlı teşekkürler halecim...
ay evet ya çok tatlı gerçektende ..
begenmenize sevindim bende teşekkür ederim kızlaryerimseniben
bende bunları masa üstü arka plan yaptım benmkiler kıskandı anne neden koydun bile dediler sonra kaldırdımbenneyaptımki
çok şeker bunlar ya :emir_bebek:
demi evet canım bende bittimŞeniz
çok şekerler fatmam

teşekkürler boncugum bende çok begendimyerimseniben

giden herkeze iyi geceler hepinize allah rahatlık versin opuyorumnanaktan
bende müsade isticektim boncugum :eek:hepimiz çıktıgımza gre sorun yok demektirzemuszemus
hepinizin cuması mübarek olsun kızlaropuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktan

X