Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

çitosum ben iyiyim sağol canım benim torunumlayım çok talı vede yaramaz olmuş peşinden koşuyoruz devamlı

çitosum nasılsın bebiş nasıl seni çok rahatsız ediyormu
sağol ablam bende iyiyim hamilelik iyi gidiyor bol bol tepik yiyorumkaydirigubbakcemile3 onun dışında pek bi sorunum yok allaha şükür tabii aldığım kiloda cabası 4,5 kg almışım ama kendimi biton almışım gibi hissediyom:1no2:

teyzem var belçikada
4 kişilermiş evde doğal gaz zehirlenmesi yaşamışlar
şimdi aldım haberini allahtan iyilermiş

aayyy ayy bende hayırlı olsun topiğin demeğe uğramıştım.son sayfaya bakıyım dedim aman nolmuş boncuğum.
ayy allah korumuş canım yaa.çoookk gecmiş olsun.şükürkü iyileşmiş :Saruboceq:.verdikleri karşı gelmiş..aklın şimdi ordadır senin CADIARZU

bol ve güzel haberlere tatlım.opuyorumnanaktan :içelim:

bende yatıyorum öpüldünüz :a015:
boncuum geçmişler olsun neyseki bişeyleri yokmuş :teselli:

ablam sağol yaaa iyi ne olsun beni delirtmekle meşgul ..içerde bi oturtmadı beni şuraya uyudu sandım demin ..şimdi bitoşa diyom uzaylılar getirdi bu kızı hastanede benim kızla değiştirdiler diye...benimkinin yerinede bunu bıraktılar ..uyumadı daha yaaa bebekliğinden böyle bu ..sabahın köründede kalkıyo yaw anlamadım nasıl bişey :1shok:bu arada ohhh sende torunların sefasını sür ..ama özledik ..opuyorumnanaktan
kusura bakmayın ben kötü bir haber aldım daa
msn deydim

kuşumm sende hoşgeldin cnm bir an karışıklıktan bişe yazamadım kusura bakman

olurmu canım ne demek kusur a.s....Allah tan kötü bişey olmamış ...valla tekrar geçmiş olsun ..Şeniztopiğinde hayırlı olsun ..tam kadro burdayız ...maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…