- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
-
- Konu Sahibi DreamLover
teyzem var belçikada
4 kişilermiş evde doğal gaz zehirlenmesi yaşamışlar
şimdi aldım haberini allahtan iyilermiş
güle güle cnm iyi cecelerŞeniz:a015:kızlar herkese iyi geceler yarın görüşürüz inş...allah rahatlık versin..vereliniortak
sağol ablam bende iyiyim hamilelik iyi gidiyor bol bol tepik yiyorumkaydirigubbakcemile3 onun dışında pek bi sorunum yok allaha şükür tabii aldığım kiloda cabası 4,5 kg almışım ama kendimi biton almışım gibi hissediyom:1no2:çitosum nasılsın bebiş nasıl seni çok rahatsız ediyormu
teyzem var belçikada
4 kişilermiş evde doğal gaz zehirlenmesi yaşamışlar
şimdi aldım haberini allahtan iyilermiş
ablam sağol yaaa iyi ne olsun beni delirtmekle meşgul ..içerde bi oturtmadı beni şuraya uyudu sandım demin ..şimdi bitoşa diyom uzaylılar getirdi bu kızı hastanede benim kızla değiştirdiler diye...benimkinin yerinede bunu bıraktılar ..uyumadı daha yaaa bebekliğinden böyle bu ..sabahın köründede kalkıyo yaw anlamadım nasıl bişey :1shok:bu arada ohhh sende torunların sefasını sür ..ama özledik ..opuyorumnanaktankuuşum mrb canım bu ayın sonunda geliyorum nasılsın canım ben çok iyiyim çocuklarımla birarada torunumla hasret gideriyorum senin kızın nasıl buluşmadaki resimlerde kızını gördüm çok güzel çıkmış allah bağışlasın çok tatlı maşallah
kusura bakmayın ben kötü bir haber aldım daa
msn deydim
kuşumm sende hoşgeldin cnm bir an karışıklıktan bişe yazamadım kusura bakman
bende yatıyorum öpüldünüz :a015:
boncuum geçmişler olsun neyseki bişeyleri yokmuş :teselli: