- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
-
- Konu Sahibi DreamLover
ben biraz mola veriyom...çay molası....sonra burdayım....
ne güzel ya sunay ablaa:CüvCüv:kuuşum aynen benim torunda senin kız gibi sabah 5 te kalkıyor gündüz zor uyutuyoruz gece on defa kalkıyor kızımı çok yoruyor ama çok tatlı kızamıyoruz çok seviyoruz yaramazı yeni yürümeğe başladığı için hep peşindeyiz
boncuk hayırlı olsun topiğin...ben de geldimmm...işlerim nihayet düzene girdi...öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan
ben de geldimmmm ...
boncuğum hayırlı olsun canım topiğin...
iyi geceler kızlar herkese a.s.
kuuşum aynen benim torunda senin kız gibi sabah 5 te kalkıyor gündüz zor uyutuyoruz gece on defa kalkıyor kızımı çok yoruyor ama çok tatlı kızamıyoruz çok seviyoruz yaramazı yeni yürümeğe başladığı için hep peşindeyiz
amanin ablam beee ...nasılsın ..bidenem..boncuk hayırlı olsun topiğin...ben de geldimmm...işlerim nihayet düzene girdi...öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan
boncuğum maalesef olamadım çok güzel eğlenmişsiniz resimleri gördüm ben bu ayın sonunda dönüyorum inş birdahakine canım benim
ne güzel ya sunay ablaa:CüvCüv:
ayy goşgeldinn sibelimmm
valla özlettin kendini
oğlanı evercen kaynana olcan diye uğramaz oldunn
senin gelinide üye yaparız kk yaa:roflol::roflol:
6. ayın içindeyiz cnmcitos kaç aylıksın?
hepinize iyi geceler ben yatıyorum sabah torun erken kalkıyor yanımıza geliyor öpüyorum hepinizi
hoşbulduk boncuğummm...yapak de mi gelini de hehehee...hihoyyytne güzel ya sunay ablaa:CüvCüv:
ayy goşgeldinn sibelimmm
valla özlettin kendini
oğlanı evercen kaynana olcan diye uğramaz oldunn
senin gelinide üye yaparız kk yaa:roflol::roflol:
ay benimkide doğduğundan beri sevmiyo ..küçükken ona doktor bi ilaç vermişti
şimdi vermeyim adını
..adama ben yalvara yalvara almıştım ..dedim ya ben delircem ..yada bu uyuycak ...diye ..şimdi sızdı babası aldı yanına ..götürdü sesi çıkmadığına göre uyumuştur..çok güzel ama zorda be yaaa ablam ..
amanin ablam beee ...nasılsın ..bidenem..
kuşum sağolasın canem...sen nasılsın? ben pikniğe gelemicem büyük ihtimal...senağlama
hee yok ablam kaçgündür ..opuyorumnanaktan
boncuğum ben de acıktım he walla...karpus kestim yer misin peynirle...cokacimcoookacıktım gibi cokacimcoook
6. ayın içindeyiz cnm