Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

kuuşum aynen benim torunda senin kız gibi sabah 5 te kalkıyor gündüz zor uyutuyoruz gece on defa kalkıyor kızımı çok yoruyor ama çok tatlı kızamıyoruz çok seviyoruz yaramazı yeni yürümeğe başladığı için hep peşindeyiz

boncuk hayırlı olsun topiğin...ben de geldimmm...işlerim nihayet düzene girdi...öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan

ben de geldimmmm ...
boncuğum hayırlı olsun canım topiğin...
iyi geceler kızlar herkese a.s.

boncuğum maalesef olamadım çok güzel eğlenmişsiniz resimleri gördüm ben bu ayın sonunda dönüyorum inş birdahakine canım benim

kuuşum aynen benim torunda senin kız gibi sabah 5 te kalkıyor gündüz zor uyutuyoruz gece on defa kalkıyor kızımı çok yoruyor ama çok tatlı kızamıyoruz çok seviyoruz yaramazı yeni yürümeğe başladığı için hep peşindeyiz
ne güzel ya sunay ablaa:CüvCüv:
boncuk hayırlı olsun topiğin...ben de geldimmm...işlerim nihayet düzene girdi...öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan

ayy goşgeldinn sibelimmm
valla özlettin kendini
oğlanı evercen kaynana olcan diye uğramaz oldunn
senin gelinide üye yaparız kk yaa:roflol::roflol:

evet sunay abla çok güzel geçti maaşallah valla
türk sanat müziği ile bir açılış sonra haraketli
çaldılar oynattılar vallaa

ay benimkide doğduğundan beri sevmiyo ..küçükken ona doktor bi ilaç vermişti
şimdi vermeyim adını
..adama ben yalvara yalvara almıştım ..dedim ya ben delircem ..yada bu uyuycak ...diye ..şimdi sızdı babası aldı yanına ..götürdü sesi çıkmadığına göre uyumuştur..çok güzel ama zorda be yaaa ablam ..

amanin ablam beee ...nasılsın ..bidenem..
boncuğum maalesef olamadım çok güzel eğlenmişsiniz resimleri gördüm ben bu ayın sonunda dönüyorum inş birdahakine canım benim

ayy goşgeldinn sibelimmm
valla özlettin kendini

hee yok ablam kaçgündür ..opuyorumnanaktan

kkgm hoşgeldin canım bende yeni geldim yenide gördüm ...ama akraba topik burasıda herkesler var ..

kuşum senin kızın fotosunu süper çekmişim ama dimiii
valla ben bayıldım zor çektim haa utanıyooo
bana bak öle kal dedimmm :roflol:

hepinize iyi geceler ben yatıyorum sabah torun erken kalkıyor yanımıza geliyor öpüyorum hepinizi

tamam abla allah rahatlıklar versinn
yine fırsat buldukça gel kızına slmmm
torunuda öp yerimizee
hee bide unutmadan sölim arkadaşım zeliş vardı ya
onun slmı var sana :a015::a015::a015:

ayy goşgeldinn sibelimmm
valla özlettin kendini
hoşbulduk boncuğummm...yapak de mi gelini de hehehee...hihoyyyt
ay benimkide doğduğundan beri sevmiyo ..küçükken ona doktor bi ilaç vermişti
şimdi vermeyim adını
..adama ben yalvara yalvara almıştım ..dedim ya ben delircem ..yada bu uyuycak ...diye ..şimdi sızdı babası aldı yanına ..götürdü sesi çıkmadığına göre uyumuştur..çok güzel ama zorda be yaaa ablam ..

amanin ablam beee ...nasılsın ..bidenem..
kuşum sağolasın canem...sen nasılsın? ben pikniğe gelemicem büyük ihtimal...senağlama

hee yok ablam kaçgündür ..opuyorumnanaktan

acıktım gibi cokacimcoook
boncuğum ben de acıktım he walla...karpus kestim yer misin peynirle...cokacimcoook

ayy inanmıyorumm karpuzz ve peynirrrr
bayılırım yavvvvvvvdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
nerden bulam şimcii -tatlicadiarzu-

X