Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

biss yatıoss teyzoşlarr ii gecelerrrr oğlumm öpüooo hepniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hosbuldum canim
nazi komutani ama sayesinde 3 kilo verdim
hizir gibi yetisti yoksa ben yine rejimi birakip birakip kendime isyan edicektimlmaz:kaydirigubbakcemile3
cnmsın azmınle basardınn dahada vercen ınss:)
opuyorumnanaktan
duygulum nazi komutanı tam yanında olabilir ama korkma

kaynanası da tam arkandaa :roflol:
cnm kaynanalıgın bı soker ıkı soker 3.de nazılııgm cıkar ortaya:jeyyar:
sorun nerde... geliyim msne yolliyim dicem ama birazdan cikicamCADIARZU
cnm ya ındırdım 3.yu 1 2 sen vermısıtn bırlestırım dedım yok olmadı cıkart yazısı gelmıyo ne bılem ıyıc ekarıstırdım ya olmassa vazgeccem nasıp degılmıs
ama ben senin kaynananım cnmm :dilcikar:
ister döverim :mymeka:
ister severimm:teselli:
o benim bileceğim iş:dilcikar:

cnm sen benım kım oldugumu anlamdın galıbaa:smiley-cool: anlatırım sana merak etmeklava:klava:

off yaa kalça berbatt görünüyo benimde kalçayı örten şeyler giymeyi tercih ediyorum ben belim ince kalıyo çünkü kalçama göre belimde kalın olda dorun etmem

şimdilik buralardayız cnm
sen hem bebk emziriyorsun kafeinli şeylerin sakıncası yokmuki?
var canmm ama artkk bebiş büyüdü ya 11 aylk olacak bu ayn 20sinde normalde dikkat ediorm ama yazlktaym ve sabah nescafemi içtmçay içtm arkadaş lar gelince bidaha kahve akşam kola normlade asla içmem bunları resmen titriyorum panik oldm sinrlerim bozuldu sanrm uyuyamayncamafoldumben
sagol iyiyim ya sen.. uykunun kacmasi yeterki kafeinden olsun dert olmasinda

amann canmm allah a ilkr derdm yok allah m kimseye dermansz dert vermesnn :Saruboceq:

nehircim yatıyonuzmu bakimm siz hadi allah rahatlık versin oğluşunuda senide öpüyorummm opuyorumnanaktan

kardelencim bebiş büyüdü deyip koyuverme bence içme sen yine dikkat et bence

onun için kaçmıştır uykun seninde.............

duu valla ömürdün hee bu dediklerini yapınca ev geçmi kirlendi yani iş çıkmadımı sana :roflol:yine çıkmıştır benim çocuksuz bile işim bitmiyo yani
kirlenmezmi mafoldumben kirlendide daha az iş yaptım aslında işin azı çoğu yokta bakma ben tembellik yaptım-tatlicadiarzu-
bunuda deneyemmm bari sütten nefret ediommm:kedi:
bunu çeşitlendir bazen vanilyalı yap bazen kahvelikaydirigubbakcemile5
keşkeeeeeeeeeeee:Saruboceq:
ii sohbetler kızlar uykum kaçtııı yaa((
kız hangi ara geldin kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bende foto eklicem diye ugraşıyodum üstüme kaç sayfa atlamışlar:1shok:
neden uykun kaçtı ayol :uhm: canınmı sıkkın:uhm:
benmde annem geldi bugünzemuszemus pazar beraber döncezdelikafadulden
boncugum ben bu hafta değil bir dahaki haftaya izmire geliyom birgün buluşakdelikafadulden haberleşiriz:lepi:
kardelen birlikte gidelim kız ben bir hafta kalcam sende halana gel enese bakar birlikte gideriz boncuklan buluşuruz izmir kazan biz kepçe:lepi:delikafaduldendelikafadulden

inanmıyorum fatmam harikaaaaaaaaaaaaaa bu neresi?
ya boncugum sorma ağlıcam snirden 6 tane foto koydum en son eklediğim çıkmış noluyo bu pc ye anlamadım ya senağlamamafoldumben
okadar güzel fotolar varki daha ben sana daha sonra başka türlü gösteririmyerimseniben
burası uludağın en zirvesi otellerin oldugu yer .teleferiğin ordan tepeden çektim manzara süperdi daha neler neler varda sinir oldum hepsi gitmiş nere gittitysekötükedihüso

gözün aydın hadi .. yok canm sıkkın değil enes uyandrdı bi daha uyuyamdm uyuyamayncada sinir oldmm ole işte.. izmire gidion demek .. bende 20 sinden sonra gidiom ama halam burada olacak biz diploma almaya gidicez oradanda bi yerlere kaçarz sanrm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…