- 14 Aralık 2008
- 5.298
- 122
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #6.081
cnmsın azmınle basardınn dahada vercen ınss:)hosbuldum canim
nazi komutani ama sayesinde 3 kilo verdim
hizir gibi yetisti yoksa ben yine rejimi birakip birakip kendime isyan edicektimlmaz:kaydirigubbakcemile3
cnm kaynanalıgın bı soker ıkı soker 3.de nazılııgm cıkar ortaya:jeyyar:duygulum nazi komutanı tam yanında olabilir ama korkma
kaynanası da tam arkandaa :roflol:
cnm ya ındırdım 3.yu 1 2 sen vermısıtn bırlestırım dedım yok olmadı cıkart yazısı gelmıyo ne bılem ıyıc ekarıstırdım ya olmassa vazgeccem nasıp degılmıssorun nerde... geliyim msne yolliyim dicem ama birazdan cikicamCADIARZU
ama ben senin kaynananım cnmm :dilcikar:
ister döverim :mymeka:
ister severimm:teselli:
o benim bileceğim iş:dilcikar:
var canmm ama artkk bebiş büyüdü ya 11 aylk olacak bu ayn 20sinde normalde dikkat ediorm ama yazlktaym ve sabah nescafemi içtmçay içtm arkadaş lar gelince bidaha kahve akşam kola normlade asla içmem bunları resmen titriyorum panik oldm sinrlerim bozuldu sanrm uyuyamayncamafoldumbenşimdilik buralardayız cnm
sen hem bebk emziriyorsun kafeinli şeylerin sakıncası yokmuki?
sagol iyiyim ya sen.. uykunun kacmasi yeterki kafeinden olsun dert olmasinda
biss yatıoss teyzoşlarr ii gecelerrrr oğlumm öpüooo hepniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nehircim yatıyonuzmu bakimm siz hadi allah rahatlık versin oğluşunuda senide öpüyorummm opuyorumnanaktan
bızde onuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iigeceler canmmm allah rahatlk versnn
kirlenmezmi mafoldumben kirlendide daha az iş yaptım aslında işin azı çoğu yokta bakma ben tembellik yaptım-tatlicadiarzu-duu valla ömürdün hee bu dediklerini yapınca ev geçmi kirlendi yani iş çıkmadımı sana :roflol:yine çıkmıştır benim çocuksuz bile işim bitmiyo yani
bunu çeşitlendir bazen vanilyalı yap bazen kahvelikaydirigubbakcemile5bunuda deneyemmm bari sütten nefret ediommm:kedi:
keşkeeeeeeeeeeee:Saruboceq:hangı topıgı ıstedınkı ıstanbul lokumlarınımı yoksaa? ayrıca bensenı once dover sonra operım :jeyyar:
cnm takım ruhu bu ıste bızı rahatsız ettıgınde anınd abaskın yapakk
sen yavas yavas dıplomanı alcan usta olcan gurupta bırsamd a pesınden:))
takılmıyo canım hayatını adıyookötükedihüsoklava:
cnm az kaldı kırletmeye gelırsın artıkın:)kaydirigubbakcemile3
kız hangi ara geldin kaydirigubbakcemile3ii sohbetler kızlar uykum kaçtııı yaa((
ya boncugum sorma ağlıcam snirden 6 tane foto koydum en son eklediğim çıkmış noluyo bu pc ye anlamadım ya senağlamamafoldumbeninanmıyorum fatmam harikaaaaaaaaaaaaaa bu neresi?