- 14 Aralık 2008
- 5.298
- 122
- Konu Sahibi DreamLover
- #6.061
hahahaa biz bulusucaktik zati aerobice devam burdanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okumadan bende nane yazmıştım sen zaten koymuşsunkaydirigubbakcemile3
bende hamileyken evdeki meyveleri blendıra atar içine süt dondurma ve neskafe koyup milksheyk yapardım süper oluyor tavsiye ederim günde bir litre süt içtigimi bilirim:lepi: ama normalde ağzıma koymam:dilcikar:
hangı topıgı ıstedınkı ıstanbul lokumlarınımı yoksaa? ayrıca bensenı once dover sonra operım :jeyyar:esse yanlış linnkkkkkkkkkkkkkklava:böylemi öğrettim saaaaaaaaaaaklava:
cnm takım ruhu bu ıste bızı rahatsız ettıgınde anınd abaskın yapakknazarboncugu bura senin mi canumdelikafadulden
bizim basligi bastiginda bende buraya geliyim deyom:jeyyar:
takılmıyo canım hayatını adıyookötükedihüsoklava:hoşgeldin duygulu her zaman beklerim cnm sende nazi komutanının zayıflama bölümüne takılıyordun dimi?
cnm az kaldı kırletmeye gelırsın artıkın:)kaydirigubbakcemile3boncugum otellerde net oluyo zaten daha girerken şifre istersen veriyorlar biz hep götürüyoruz pc yi zatenyerimsenibentaze taze çektigim fotoları atıyorum pc ye hemen ..birkaçını burayada koyabilirim..tatil gerçektende çok iyi geldi anlatamm ..gelince evde bir haftadır ne yemek nede iş yapasım vardı sorma tembellik çökmüş üstüme..valla ev temzlk istemesin diye bir hafta boyunca hiç dagıtmadım ve dağıttırmadım.valizimi boşalttımkaydirigubbakcemile3yıkadım astım ütüledim kaldırdım hemencik..kapı cam açmadım ev toz olmasın diye:roflol: :roflol:az yemek yaptım kalan la ugraşmayayım diyekaydirigubbakcemile3 öle işte geldi geçti bile ..
iyim cnm sen nasılsın yardıma gelemmi temzliğe:teselli:
içine biraz kuru nanede at:lepi:
kız burdamısn senn
nazı komutanın tam yanında ona goree:jeyyar:
leslıeyı ındıremedım( delı oldum
klava:klava:klava:sen benım topıgmdekı spor yapanlardan olucaktında ben senı varyaa duygu anlatsın gerısını:))
duu valla ömürdün hee bu dediklerini yapınca ev geçmi kirlendi yani iş çıkmadımı sana :roflol:yine çıkmıştır benim çocuksuz bile işim bitmiyo yani
hoşgeldin kardelen.............
tşkkürler kardelencim iyiyiz şükür yuvarlanıyoruz işte bende bugün gündüz uyudum hiç uykum yokkk
aman uyuyupta beni brakmaynn -tatlicadiarzu-
ayy ya ben hiç uyumdm sabah 7 de kalkmştmbu gece 12bçkta yattım bebiş emmeye kalktı biruykum kaçtı anlatamam bole içim titrio bide cafein i fazla kaçrdm sanrm ndn bole oldmmm yaamafoldumben