Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

ayyy süperr çımş fotolar bilemm ama gerçekten draazmşm kız ben bi kendimi oraya koydm da aldmm hemn gerii:)))))))))))

sağolzemuszemus
oooo..süper:lepi: güneyemi az güneyemikaydirigubbakcemile3 uzak güney değildir ama demikaydirigubbakcemile3
yerinimi yadrgadıki enes:uhm:
ayyy bu ewler gerçekten şahanee
evet okadar çok çektimki anlatamm çogunu eledim hayran kaldım resmen.bunlar mudanyadaki tarihi konaklardan ama hala içinde insan lar var zaten şehrin belirli yerlerinde normal ev yok bazı sokaklar hep böyle..
bizde böle bir konakta kaldık oda süperdi restore edilmiş butik otel olmuş..o gece ünlü biriyle aynı oteli paylaştık hatun hamır arabasıyla geldi şöförü odasını tutmuş mustafa dedi banda yaa..sabahda yolda karşılaştık çıkşta arabadaydı bir yazar var gazeteci bir zamanlar trt de sunucuydu hatta adını hatrlamıyorum sarışın bir kadın ...
çok beğendim valla kopyalıyorum pc me :)
boncugum bende hayran kaldım ilk fotolar uludağ sonrakiler mudanya evleri bir taneside muradiye külliyesinden ..daha çok var ama başedemem koymakla bitmez..deli gibi fotograf çektim..
ayyy süperr çımş fotolar bilemm ama gerçekten draazmşm kız ben bi kendimi oraya koydm da aldmm hemn gerii:)))))))))))
hahahayyyydelikafaduldendelikafadulden
ben sana yol boyu msj attım ya ozman mustiye dedim zaten tuba görse burayı ilk virajdan dönerdi diyee:roflol::roflol:
hele tilkileri görecektin birde ayı ve domuz muhabbeti varki hiç sorma:1ninca:
tam maceradı haaa:roflol::roflol:
biz artık oetele yaklaşmıştık son bir km falanmış yol zifiri karanlık 2 deli gece yürüyüşü yapıyolar ormanda :1shok:
ay ışıgı bile yoktu kurtlara yem olcekler kessen kimse duymaz:1shok::1shok:

bunları hep uludağda mı çektin cnm?
dediğim gibi cnm değişik yerlerden toparladım zor gelmese koyucamda zaman alıyo çok..kafamçokkarıştı
zorla benı lazkopat lazarıle ofkopa ofraıle bagladınn

bu arad abenden hangı topıgı ıstedınn
su cnm o resımler kaldır yoksa orayad auccam ne guzle bı yerrrr cennetın resmımı yoksam:)
yaaa..çok güzeller demi bende hayran kaldım resmen:asigim:
güzel ülkemi seveyim heryeri ayrı bir güzel turkbayragi

bakemm arttkkk ksmeyyy ama ben uzaklaşmam çok biliosnn yerimseniben
enes emmeye kalktı mışıl mışıl uyuyolar babsnlann ama ben grdğn gibiii ayaktaamafoldumben

kızlar çok uykum geldi gidekmimirmirmirmir
nerdesiniz:uhm:
hadi beraber çıkalımmı:çok üzgünüm:

bakemm arttkkk ksmeyyy ama ben uzaklaşmam çok biliosnn yerimseniben
enes emmeye kalktı mışıl mışıl uyuyolar babsnlann ama ben grdğn gibiii ayaktaamafoldumben
hiç gerek yok uzaklaşmaya ya çocukla inanaılmaz zor oluyo sıkılıyolar bir süre sonra giderken çok hevesli gittik bizdekaydirigubbakcemile3 yol boyu inek at köpek çifliklerine baktık süt fabrikalarını anlattık bayagı eylendiler ama dönüşte hiçde öle olmadı:a015:
seninkide koltukta uzun süre oturmak istemez kesin:jeyyar:

yok ya allah dan çok problem olmuoo :)) ama bileemm hemn ozelliklerini icnceldm bizim koltkta 5 kadememiş ben dünyadan bi haber bide adama kızıomm:))))
nere gidion dur erken dha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…