- 13 Mayıs 2007
- 1.932
- 2
- 45
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #6.101
zorla benı lazkopat lazarıle ofkopa ofraıle bagladınnesse ne lan bu havalar oğluma döylerim seni yolarr :roflol:
sağolzemuszemusgözün aydın hadi .. yok canm sıkkın değil enes uyandrdı bi daha uyuyamdm uyuyamayncada sinir oldmm ole işte.. izmire gidion demek .. bende 20 sinden sonra gidiom ama halam burada olacak biz diploma almaya gidicez oradanda bi yerlere kaçarz sanrm kaydirigubbakcemile5
evet okadar çok çektimki anlatamm çogunu eledim hayran kaldım resmen.bunlar mudanyadaki tarihi konaklardan ama hala içinde insan lar var zaten şehrin belirli yerlerinde normal ev yok bazı sokaklar hep böyle..ayyy bu ewler gerçekten şahanee
boncugum bende hayran kaldım ilk fotolar uludağ sonrakiler mudanya evleri bir taneside muradiye külliyesinden ..daha çok var ama başedemem koymakla bitmez..deli gibi fotograf çektim..çok beğendim valla kopyalıyorum pc me :)
hahahayyyydelikafaduldendelikafaduldenayyy süperr çımş fotolar bilemm ama gerçekten draazmşm kız ben bi kendimi oraya koydm da aldmm hemn gerii:)))))))))))
dediğim gibi cnm değişik yerlerden toparladım zor gelmese koyucamda zaman alıyo çok..kafamçokkarıştıbunları hep uludağda mı çektin cnm?
yaaa..çok güzeller demi bende hayran kaldım resmen:asigim:zorla benı lazkopat lazarıle ofkopa ofraıle bagladınn
bu arad abenden hangı topıgı ıstedınn
su cnm o resımler kaldır yoksa orayad auccam ne guzle bı yerrrr cennetın resmımı yoksam:)
hiç gerek yok uzaklaşmaya ya çocukla inanaılmaz zor oluyo sıkılıyolar bir süre sonra giderken çok hevesli gittik bizdekaydirigubbakcemile3 yol boyu inek at köpek çifliklerine baktık süt fabrikalarını anlattık bayagı eylendiler ama dönüşte hiçde öle olmadı:a015:bakemm arttkkk ksmeyyy ama ben uzaklaşmam çok biliosnn yerimseniben
enes emmeye kalktı mışıl mışıl uyuyolar babsnlann ama ben grdğn gibiii ayaktaamafoldumben