Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

iyi geceler gönülyarasıopuyorumnanaktan

inşallah canım ayagımı sürüdüm sanırım bir bu hafta evdeydim çamaşır ütüle geçti vaktim ..bugün annem geldi hafta sonu onu götürücez pazar günü de deniz kum güneş delikafaduldenaçıcam sezonu yani..annemler yazlıktada..
önümüzdeki haftada eşim eve erken gelicek belki yazlıga kaçarız hiç belli değil:kedi:
ama gerçektende bunalmıştım kızlar ne yalan söylüyem:gitme:

canım evde meyve neler var sen söle ben sana bir kokteyl tarifi vereyim:roflol::roflol::roflol:
ama valla azönce izlediklerimden değil:1closedeyes:
hamileyken bizzat kendime hazrladıklarımdancokacimcoook

annem meyve yedim kesmedi bende salatılığı yogurda doğradım içinede nane attım oturdum onu yiyom :)cokacimcoook

büyüdü teyzesi sık acıkıozz artıkımmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay ya boyle seyler duyunca tuhaf oluyorum annelık ne guzel bı duygu babalar bunu tadamıyoo ohh:)) cnm benım yegenıme ıyı bakk onu opuyorumm:))

:roflol::roflol:benden önce yazdınnnnnnnnnn

ne bitmez işmiş beee

benden kaçta kurtulamazsın anacımm

kaynanadan kurtulmak kolaymı öyleeeeeeeeee

aman bende dıyodum nazar nıye acıktım demedı:))
cnm 3 gundur ugrasıyorum evle artı spor bacaklarım agrıyo bıde pişik oldum :KK43: eşim kızdı bugn cıkardı benı dısarıya yarın ve dıger gun yavas yavas gerı kalanı yapcam cok yuklendım kendımee:)
esse açtığın topiğin linkini atsana.........
hemen cnm:)
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...am/278154-kosu-bandi-spor-forma-kavusmak.html

ay ya boyle seyler duyunca tuhaf oluyorum annelık ne guzel bı duygu babalar bunu tadamıyoo ohh:)) cnm benım yegenıme ıyı bakk onu opuyorumm:))

aman bende dıyodum nazar nıye acıktım demedı:))
cnm 3 gundur ugrasıyorum evle artı spor bacaklarım agrıyo bıde pişik oldum :KK43: eşim kızdı bugn cıkardı benı dısarıya yarın ve dıger gun yavas yavas gerı kalanı yapcam cok yuklendım kendımee:)

hemen cnm:)
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...am/278154-kosu-bandi-spor-forma-kavusmak.html

bakıomm teyzesiiiiiiiiiiiii bizde seniii öpüozzzzzzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

beni beğenmiyordur senin repinn :dilcikar:

tatil gerçekten süpermiş ağzımın suyu aktı resmen yaz geldi ya bide öyle yorganla yatmayı özledim ne güzel tatilin güzel ge
çmesine çok sevindim zaten oldukça bunalmıştın zannedersem
2 tane çocuk koştur koştuk kaynanalar vs yakın
biraz uzaklaşmak ve tatil iyi gelmiştir eminim
uludağdan nete girdin nasıl bağlandın gittiğiniz yerde neti nerden buldun anacım
bide çektiğin fotoları biz görebilcekmiyizzzzzzzzzz
boncugum otellerde net oluyo zaten daha girerken şifre istersen veriyorlar biz hep götürüyoruz pc yi zatenyerimsenibentaze taze çektigim fotoları atıyorum pc ye hemen ..birkaçını burayada koyabilirim..tatil gerçektende çok iyi geldi anlatamm ..gelince evde bir haftadır ne yemek nede iş yapasım vardı sorma tembellik çökmüş üstüme..valla ev temzlk istemesin diye bir hafta boyunca hiç dagıtmadım ve dağıttırmadım.valizimi boşalttımkaydirigubbakcemile3yıkadım astım ütüledim kaldırdım hemencik..kapı cam açmadım ev toz olmasın diye:roflol: :roflol:az yemek yaptım kalan la ugraşmayayım diyekaydirigubbakcemile3 öle işte geldi geçti bile ..

cokacimcoook

hamılesın dua et sımdılık opuyorumopuyorumnanaktan

su cnm nasılsın ?
iyim cnm sen nasılsın yardıma gelemmi temzliğe:teselli:
ben mutfaktayım yogurda az salatalık dorayıı yiycemm canım çektüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü geliom hazırlayıpp
içine biraz kuru nanede at:lepi:

hoşgeldin duygulu her zaman beklerim cnm sende nazi komutanının zayıflama bölümüne takılıyordun dimi?

boncugum otellerde net oluyo zaten daha girerken şifre istersen veriyorlar biz hep götürüyoruz pc yi zatenyerimsenibentaze taze çektigim fotoları atıyorum pc ye hemen ..birkaçını burayada koyabilirim..tatil gerçektende çok iyi geldi anlatamm ..gelince evde bir haftadır ne yemek nede iş yapasım vardı sorma tembellik çökmüş üstüme..valla ev temzlk istemesin diye bir hafta boyunca hiç dagıtmadım ve dağıttırmadım.valizimi boşalttımkaydirigubbakcemile3yıkadım astım ütüledim kaldırdım hemencik..kapı cam açmadım ev toz olmasın diye:roflol: :roflol:az yemek yaptım kalan la ugraşmayayım diyekaydirigubbakcemile3 öle işte geldi geçti bile ..

iyim cnm sen nasılsın yardıma gelemmi temzliğe:teselli:

içine biraz kuru nanede at:lepi:

attımm vallaaaaaaaaaaaaaa:lepi::lepi:

hosbuldum canim
nazi komutani ama sayesinde 3 kilo verdim
hizir gibi yetisti yoksa ben yine rejimi birakip birakip kendime isyan edicektim:eek:lmaz:kaydirigubbakcemile3

annem meyve yedim kesmedi bende salatılığı yogurda doğradım içinede nane attım oturdum onu yiyom :)cokacimcoook
okumadan bende nane yazmıştım sen zaten koymuşsunkaydirigubbakcemile3
bende hamileyken evdeki meyveleri blendıra atar içine süt dondurma ve neskafe koyup milksheyk yapardım süper oluyor tavsiye ederim günde bir litre süt içtigimi bilirim:lepi: ama normalde ağzıma koymam:dilcikar:

X