Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

nehir bir repin lafımı olur hiç mühim değil artık alışkanlık oldu selamlıyorum gelince herkezi
ama boncugum sana viremedim kız :gitme:neden kabul etmiyoki bu alet:mymeka: senin repini:mymeka:

boncugum tatail süperdi:lepi:
çok ön yargılarla gittim aslında :umursamaz:
zamansız gittim mevsimi değildi keyif alamayız diye düşünüyordum ama muhteşemdizemuszemus
kar gördük her yer bahar gibiydi yemyeşildi papatyalar yeni açmış orman yemyeşil sular akıyordu heryerden süperdi. gece hava 7 ,8 derecelerdeydi ve biz otelde yorgan örtündük..gündüzleride 15,16 derecelerdeydi hava sıcaklığı ..ama sonra hava değişimi bayagı etkiledi tabi bizikafamçokkarıştı
uludağdan indik bir gün bursada geçti günümüz bir gecde mudanyada kaldık orasıda harika bir yer heryerde eski tarihi evler var bol bol fotosunu çektim..

kızlar ben çıkıyorummirmirmirmir geliyo...yarın inşallah görüşürüz yine kaldığımız yerden...
haydi hepinize tatlı ballı uykular dilerim...

Ayyyy kızlar atvdeki ver coşkuyu seyrediyor musunuz...

vallahi midem kalktı yaaaaaaaaa.....laelaelaelaelae
ben izledimde mahf oldum ondan 2 saatde yazamadım zaten gittim geldim resmen öbür tarafa:1shok::1shok::1shok:kafamçokkarıştı:sinifsinif:

aman sımdı acıtm hamılele r hıc ızlemesınn
ve ben geldımmmmmmmm kayınvalıdem:)
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
evet izlemesin:eek:lmaz:kesinlikle..ben solucan kısmında zaten mahfolmuştum :gitme:
duuuuuuuu nere gittin?
burdayım canım:kedi:
hem yazıp hem tv izlersen uzun vadeli mola verirsin benm gibi lavoboda:a015:
berbat bişey yaaa:1shok:
atvdeki ver coşkuyu açmış belliki...))
valla bravo:lepi:
:roflol::roflol::roflol:

nehir bir repin lafımı olur hiç mühim değil artık alışkanlık oldu selamlıyorum gelince herkezi
ama boncugum sana viremedim kız :gitme:neden kabul etmiyoki bu alet:mymeka: senin repini:mymeka:

boncugum tatail süperdi:lepi:
çok ön yargılarla gittim aslında :umursamaz:
zamansız gittim mevsimi değildi keyif alamayız diye düşünüyordum ama muhteşemdizemuszemus
kar gördük her yer bahar gibiydi yemyeşildi papatyalar yeni açmış orman yemyeşil sular akıyordu heryerden süperdi. gece hava 7 ,8 derecelerdeydi ve biz otelde yorgan örtündük..gündüzleride 15,16 derecelerdeydi hava sıcaklığı ..ama sonra hava değişimi bayagı etkiledi tabi bizikafamçokkarıştı
uludağdan indik bir gün bursada geçti günümüz bir gecde mudanyada kaldık orasıda harika bir yer heryerde eski tarihi evler var bol bol fotosunu çektim..
beni beğenmiyordur senin repinn :dilcikar:

tatil gerçekten süpermiş ağzımın suyu aktı resmen yaz geldi ya bide öyle yorganla yatmayı özledim ne güzel tatilin güzel ge
çmesine çok sevindim zaten oldukça bunalmıştın zannedersem
2 tane çocuk koştur koştuk kaynanalar vs yakın
biraz uzaklaşmak ve tatil iyi gelmiştir eminim
uludağdan nete girdin nasıl bağlandın gittiğiniz yerde neti nerden buldun anacım
bide çektiğin fotoları biz görebilcekmiyizzzzzzzzzz

ben mutfaktayım yogurda az salatalık dorayıı yiycemm canım çektüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü geliom hazırlayıpp

acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:roflol::roflol:benden önce yazdınnnnnnnnnn
yok cnm pazartesıye anca bıter bugn esımın ızn gunuydu gezmeye cıktık gece geldık eve:)

senden kactım okdar spor yapıyorum yaranamıyorum sana:KK43:

ne bitmez işmiş beee

benden kaçta kurtulamazsın anacımm

kaynanadan kurtulmak kolaymı öyleeeeeeeeee

kızlar ben çıkıyorummirmirmirmir geliyo...yarın inşallah görüşürüz yine kaldığımız yerden...
haydi hepinize tatlı ballı uykular dilerim...
iyi geceler gönülyarasıopuyorumnanaktan
Darısı bizim başımıza sucum..delikafadulden
inşallah canım ayagımı sürüdüm sanırım bir bu hafta evdeydim çamaşır ütüle geçti vaktim ..bugün annem geldi hafta sonu onu götürücez pazar günü de deniz kum güneş delikafaduldenaçıcam sezonu yani..annemler yazlıktada..
önümüzdeki haftada eşim eve erken gelicek belki yazlıga kaçarız hiç belli değil:kedi:
ama gerçektende bunalmıştım kızlar ne yalan söylüyem:gitme:
acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım evde meyve neler var sen söle ben sana bir kokteyl tarifi vereyim:roflol::roflol::roflol:
ama valla azönce izlediklerimden değil:1closedeyes:
hamileyken bizzat kendime hazrladıklarımdancokacimcoook

X