Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

beşizleri oluyo hamişin :roflol:
oy yazmış bide profuna :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
ayyy gulmekden catladım yaaa boncuk yazdım bak tebrık mesajlarını alım sımdı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi malzeme çıktın iyi ki ilk haber topiğine haber verdin hamiş olduğunu babasını saklıcakmısın pekii?:jeyyar:eek:nuda ilk burda açıkla lütfennn

karrrrrrrr sende beni öldürdün senin dedikoduda hakkat dedikoduya döndü haaa :roflol:
aslında her akşam bırıne bu sekılde dedıkodu yapalım valla cok guluyo ınsan boncugummzemuszemuszemuszemuszemuszemushamıle bayanım ellesmeyın bakemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kar senin ev ondanmı haraketli kapı telefon herkes beşizleri kutluyo herhaldee :roflol:
vallla yaa nerde hareket orda bereket dedık 5 tane oldu bebek ne edıcem yaw kım bez yetısdırsın sımdı bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi malzeme çıktın iyi ki ilk haber topiğine haber verdin hamiş olduğunu babasını saklıcakmısın pekii?:jeyyar:eek:nuda ilk burda açıkla lütfennn
işde asıl malzeme o ya ama dogumdan sonra dıcem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:oynasın az yawrulaarım gelıyom ben bonck :nazar::nazar::nazar:

aslında her akşam bırıne bu sekılde dedıkodu yapalım valla cok guluyo ınsan boncugummzemuszemuszemuszemuszemuszemushamıle bayanım ellesmeyın bakemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vallla yaa nerde hareket orda bereket dedık 5 tane oldu bebek ne edıcem yaw kım bez yetısdırsın sımdı bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla süper fikir karçem bundan sonra her gün birini
n dedikodusunu çıkarıyoruz varmısınn??
gücenen darılan olurmuki acaba ozamanda kavga ederiz ekşın çıkarr :roflol:
allah sana sabır versin bu zamanda 5 bebek zorrrr:gitme:

ben de geldimdelikafadulden, bana öpücük yok mu opuyorumnanaktan
hoşgeldin cnmmmmmmmmmm sefa geldin nasılsın sana hiç öpücük olmaz mııı opuyorumnanaktan beşizlere hamiş arkadaşımız varda utlama yapıyik işte yakında seninde dedikodun çıkarsa hiç şaşmaa emii zemuszemus
işde asıl malzeme o ya ama dogumdan sonra dıcem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:oynasın az yawrulaarım gelıyom ben bonck :nazar::nazar::nazar:

ben yardımcı olmaya çalışırım ama nereye kadar
sen ve beş bebeğin bakın çarenize biz birini bulamazken sen 5 bebek hee :gitme::gitme:

X