- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
- Konu Sahibi DreamLover
- #5.701
ayy o fotodaki dilaremin bebeğimi???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bugün bana da uğradı biri ama, o mu ki acep, ben ama saf saf cevap yazdım mafoldumben
kımse benden kıymetlkı degıl...dıye bı sarkı boncugum...bı dınle:))))
Yavrim,o artık KK ailesinin bebeği :ecrin_bebek:ayy o fotodaki dilaremin bebeğimi???
benım ıcınde op yah bak 5 tane oglum var alırım belkı bırıne opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanPathem,öptüm gittim valla,bi mıgırdandı,döndü totosunu,uykuya devammirmirmirmir
Ben de yazdım,KK büyük,umarım bundan sonra yoluma çıkmazsın dedim klava:
Pathem,öptüm gittim valla,bi mıgırdandı,döndü totosunu,uykuya devammirmirmirmir
Hoşbulduk canım.Ciddiyim,evliliğinde aldatılan,dayak yiyen,üstüne kuma getirilen,kuma tarafından kızı dövülen kadına kocana cilve yap,o döverse de canım seninle sevişmek istedi de diye akıl veren bi kadın var -tatlicadiarzu-dilarem hoşgeldin o nasıl şey öle yaa kafam karıştı :1shok:
Hoşbulduk canım.Ciddiyim,evliliğinde aldatılan,dayak yiyen,üstüne kuma getirilen,kuma tarafından kızı dövülen kadına kocana cilve yap,o döverse de canım seninle sevişmek istedi de diye akıl veren bi kadın var -tatlicadiarzu-
Herkes :1shok: oldu,o hala özel mesajla akıl veriyor bize :sm_confused:
diildir sanırım,pek süper bir ismi var naniknanikay çok merak ettim ya, aynı kişi değil galiba o??
benim için de öp, benim için de dönsün totosunu kaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk canım.Ciddiyim,evliliğinde aldatılan,dayak yiyen,üstüne kuma getirilen,kuma tarafından kızı dövülen kadına kocana cilve yap,o döverse de canım seninle sevişmek istedi de diye akıl veren bi kadın var -tatlicadiarzu-
Herkes :1shok: oldu,o hala özel mesajla akıl veriyor bize :sm_confused:
diildir sanırım,pek süper bir ismi var naniknanik
sen kendin öpersin kaleye gittiğimizde zemuszemus