Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

anaaa ben kendi kendime konuşuyorummmmmm :gitme:
aglama bakımmm:eek:klava:sen boncugumsun benım hep gulmen gerekkı boncuk olasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansucu geldı suyu alırken oyuncaklara takıldım dustum sucu gecmıs olsun dıyodu onla konusdum yazamadım daasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bi haber benden annembirmelği tanıyan varmı aranızda oğu olacakmışşşşşşşşşşşş yaşasınnnnnnnnnnnnn

güzel habermiş ama ben tanımıyorum nehirim allah tamamına erdirsin kimse hepimiz kk kardeşiyiz sonuçtaaa a.s.

bi haber benden annembirmelği tanıyan varmı aranızda oğu olacakmışşşşşşşşşşşş yaşasınnnnnnnnnnnnn
tanıyom canımcım hayırlısı olsun :) kk junıorlarla doldu yaw bu sene:)..darısı dıger arkadaslarımızın basına ozaman:)..boncugumda basda:)..
accuk ipucu verseydin karçemma.s.
verdım bıtenemyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kar hamile kalmış sonuç pozitif olacak 5iz bebek doğuracak kkda ilk olacak nasılım:lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bıttım resmen bak kkdakı profılıme yazıcam herkes sasırsın heheheh
ıyı fıkırmıs bu gulomda once cocuklara baba bulam da gelım ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kar naptın la gayrımeşru çocuk doorcan :1shok: :roflol:
:kedi:yedım ayvayı sanırım sımdı:kedi::kedi::kedi::kedi: babası kım pekı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X