- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
- Konu Sahibi DreamLover
- #5.641
karçem anlat balım oldumu şimdi böyleeeeeeeeeeeeeee :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aglama bakımmmklava:sen boncugumsun benım hep gulmen gerekkı boncuk olasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansucu geldı suyu alırken oyuncaklara takıldım dustum sucu gecmıs olsun dıyodu onla konusdum yazamadım daasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyanaaa ben kendi kendime konuşuyorummmmmm :gitme:
soyle dıyım eger sonuc pazıtıf olursa kk da ılk olcak:)..ok.yeter bukadar laf:):hooray:karçem anlat balım oldumu şimdi böyleeeeeeeeeeeeeee :gitme:
tanıyom canımcım hayırlısı olsun :) kk junıorlarla doldu yaw bu sene:)..darısı dıger arkadaslarımızın basına ozaman:)..boncugumda basda:)..bi haber benden annembirmelği tanıyan varmı aranızda oğu olacakmışşşşşşşşşşşş yaşasınnnnnnnnnnnnn
verdım bıtenemyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenaccuk ipucu verseydin karçemma.s.
yaa dıyemem gulummm:)..ama tam bı dedıkodu olcagı kesın:)..kk daılk hehehhaydaaaaaaaaaaa nedemöek şimdi bu karçem offf klava:
sakın haa yazma ortalık yerde her ne bulduysan:)..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankar ben buldum alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bıttım resmen bak kkdakı profılıme yazıcam herkes sasırsın hehehehkar hamile kalmış sonuç pozitif olacak 5iz bebek doğuracak kkda ilk olacak nasılım:lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:az kk yı karıstırım dımı ama :)kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5buraya yazarken başka yere yazdım karr herkes seni hamile sanii
:kedi:yedım ayvayı sanırım sımdı:kedi::kedi::kedi::kedi: babası kım pekı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kar naptın la gayrımeşru çocuk doorcan :1shok: :roflol: