ahh allahım yarabbim bayıldım bayıldım..tam hayallerimdeki gibi zevklisin canım sağlıkla inşallah kullanmayı nasib etsin allahımmm...
benim içinde dua ette bir an önce hamile kalayım....
pınarrrrrrrrrrrr odanıza bayıldım bayıldım bu nasıl güzel bir oda böyle annesi. maşallah canım ya çok güzel dekore etmişin.güle güle yatsın prenses inşallah...
canıımm çoook ama çook güzel olmuş.
inşallah hep mutlu günleriniz geçer. bebişini sağlıkla büyütürsünüz. Allah nazarlardan saklasın. maşallah diyelimde nazar değmesin.
pinarcim harika olmussss :) hayirli günlerde mutlulukla huzurla güle güle kullanin inşaAllahhh a.s. ellerinize saglik
pınarcım maşallah herşeyi muhteşemm inşallah sağlıkla gelir prenses odasına o zaman daha bi anlam kazanacak bu o oda
canım cok guzel olmus masallah allah gule gule kullanmayı nasıp etsın ınsallah:asigim:
Cok güzel olmus Pinar'cigim, Defne ne kadar sansli bir bebek...Insan bakmaya kiyamiyor, güzel günlerde kullansin fistigin odasini ve esyalarini...
maşallah sağlıkla büyüsün bebişin çok beğendim canım yaaa bebeğin içinde sağlıkla büyüsün sireti sureti güzel birbebek olur inşallah
çok güzel olmuş... harika
pınaaaar çok güzel olmuş canım ya sağlıkla, mutlulukla kullan inşallah. bebişinin kahkahaları çınlasın bu odada.....
pınarcım çok güzel olmus cok zevklisin bayıldım tatlım..güzel günlerde güle güle kullanır inşallah defnecik
oy oy oy çok tatlı maşallah çok güzel olmuş herşey
elinize zevkinize sağlık a.s.
canım bebişinin odası harika olmuş allah hayırlı uzun ömür versin sana da bebişine de
ohhhh bee nihayet gördükkk prensesin odasını meraktan doğuracaktım nerdeyse delikafaduldendelikafadulden
canımmm benim süperrrrrrrrrrrrrrr olmuş Rabbim güzel günlerde sağlıcakla kullanmanı nasip etsin inşAllahh ŞenizŞeniz
çok tatlıı olmuş bebeğinin odasıııı. ayyy harika yaaa.
İnşallah sağlıklı gelsin odasında uyusun büyüsün.
Maşallah.
Canım DEFNE kızımız çok şanslı senin gibi zevkli bir annesi var çok beğendim çizgisi ve tarzı çok güzel olmuş.
Defnemiziçinde huzurlu ve mutlu olacak.Zevkine emeğine ve ellerine sağlık.
Allah sağlıklı sıhatli güzel günler geçirmenizi nasip etsin ve ağzınızın tadını hiç bozmasın.MAŞALLAH diyorum
Canım benimm güzel pınarım,defnemin odasını harika hazırlamışsın.ne eksik ne fazla...
Çok çok çook beğendim hayatım.Hele bi gelsin defnemiz bak nasıl anlam buluyor,güzelleşiyor o oda...
iyi günlerde kullansın inşallah defne hanımcım bu odayı.şimdiki çocuklar gerçekten çok şanslı bizde kızımın odasını dün sipariş ettik inşallah güzel olur.ayıp olmazsa ne kadara mal oldu odası fıstığı?bizimki 1.900tl.dedi marangoz internetten beğendim takımı kocamın arkadaşı inşallah kazıklanmamışdır.ama bebek odaları işcilik giriyor ondan biraz pahalı olyor işte ne yapalım güzel olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?