Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Gzel prensesim Defne'min odas :..

pnrhlt

DEFNE'm Güzel Meleğim
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
7.149
210
363
Buyrun bakalım teyzoşlarımız. Bu da benim prensesim DEFNE'min odası... Bakalım beğenecek misiniz?

Son düzenleme:
oy oy oyyyy çok güzel olmuş canım yaaaa güzel günler görsün o odada Defne'ciğimiz ve güzel annesi:) maşallah her şeyi tamam bizim oğlanın eşyaları senin kızınınkilerin beşte biri falan
ayy oğlum içimde yemin ederim halay çekiyo sanırım çok sevdi odanızı durmuyo vallahi:)

Rabbim odası gibi güzel ömür nasip eylesin. çok ama çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

pınarcımm süper olmuşş allah sağlıkla huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin canım.ama odaya bide nazar boncuğu koy canım):))

ay canım harika olmuşhihoyyyt,iyi günlerde kullanın herşeyi pınarcım:lepi:

Beğenmek ne demek bayıldım bayıldım..

Hele o elbise dolabı yok mu? Şimdiki çocuklar ne kadar şanslı değil mi?

ıyi günler de kullanmak nasip etsin Allah..

canım çok güzel olmuş defne prenses huzur içinde sağlıcakla büyüsün:))))))))))))))))))

Pınarcım bayıldım bayıldım, harika olmuş elinize sağlık

çok güzel olmuş takımı da güzelmiş dolabı büyük kullanışlı..
.zevklisiniz güle güle kullansın güzel defne...

Çok tşk ederiz teyzoşlarımızzz. Allah herşeyin en güzelini tüm bebişlerimize nasip etsin inşallah a.s.

bebişin odası çok güzel olmus ne kadar sanslı bi kızmıs bu.allahım saglıkla analı babalı güle güle odasında büyütmeyi nasip etsin.herkese hayırlı doğumlar diliyorum

ben bayıldım kızının odasına. ve çok özendim ama evimiz kira eşimin işi belli olmuyo maden mühendisi olduğu için heran başka biyere taşınma ihtimalimiz oluyo.
benim kızımda bu yüzden çok rahat bi bebeklik dönemi geçiremicek sanırım.:1no2:
eşim bursa da şimdi ben çorumda kayınvalidemde kalıyorum. 1 aydır görmüyoruz birbirimizi. :çok üzgünüm::çok üzgünüm olmadan kızıma bişey almak içimden gelmiyo herşeyi oda görsün yaşasın istiyorum ama yok herkes bişeyler almış ben daha hiçbişey almadım:1no2:

Gule gule kullansin Defnecik ve annesi herseyi... (Tabi babasi da...) Herseyiniz cok guzel olmus... Saglikla ve huzurla kullanin...

maşallah canım çok sade pırıl pırıl bir oda olmuş..
bende çok beğendim...
bebişin hep huzurlu büyüsün bu odada canım...

bayıldım hatta ağzımın suyu aktı
şimdi cocuk olmak varmıs
defce cok sanslı bir bebek
hele bornoza bittim yerimseniben

bebişin odası çok güzel olmus ne kadar sanslı bi kızmıs bu.allahım saglıkla analı babalı güle güle odasında büyütmeyi nasip etsin.herkese hayırlı doğumlar diliyorum

Çok tşk ederim canım. Size de hayırlı doğumlar. Allah daha güzellerini nasip etsin inşallah a.s.

Olsun canım sıkma canını. Hem daha 20 haftalıkmışsın. Eşin gelsin herşeyini bir haftada bile halledersiniz. Bebişin sağlıkla gelsin de dünyada oda falan fasa fiso. Onlar sağlıklı olsun, sen eşinle mutlu ol gerisi boş yerimseniben

Gule gule kullansin Defnecik ve annesi herseyi... (Tabi babasi da...) Herseyiniz cok guzel olmus... Saglikla ve huzurla kullanin...

maşallah canım çok sade pırıl pırıl bir oda olmuş..
bende çok beğendim...
bebişin hep huzurlu büyüsün bu odada canım...

bayıldım hatta ağzımın suyu aktı
şimdi cocuk olmak varmıs
defce cok sanslı bir bebek
hele bornoza bittim yerimseniben

Çok ama çok tşk ederiz teyzoşlarımız. Mutlu ettiniz bizi a.s.

ahh allahım yarabbim bayıldım bayıldım..tam hayallerimdeki gibi zevklisin canım sağlıkla inşallah kullanmayı nasib etsin allahımmm...
benim içinde dua ette bir an önce hamile kalayım....

pınarrrrrrrrrrrr odanıza bayıldım bayıldım bu nasıl güzel bir oda böyle annesi. maşallah canım ya çok güzel dekore etmişin.güle güle yatsın prenses inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…