• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Gzalt morluu ve krklga kar maske..

bu bitsin gözaltlarım hariç yüzüme şekerli maskeyide uyguluycam gerçi daha yaşım 19 ama bunlar doğal şeyler dimi:1rolleyes:

Canım unutma ne varsa doğada varr... bak yaşın cok gençç..cildini kimyasal ürünlerle yormaa..ufak tefek sivilceymiş gözaltı morluguymuş bunları elinden geldigince doğal yollardan halletmeye calış oldumu??a.s.

yaa bu süper bişeymiş:hooray: anlamadım ama benm göz altlarım biraz ten rengime göre koyudur mor diyemem sanki açıldı rengi vede yumuşacık oldu çok memnun kaldım teşşkür ederima.s.

Canım şekerli olanıda cildine yapp gercekten işe yaradıgına cok sevindimm ...:1hug:

Canım unutma ne varsa doğada varr... bak yaşın cok gençç..cildini kimyasal ürünlerle yormaa..ufak tefek sivilceymiş gözaltı morluguymuş bunları elinden geldigince doğal yollardan halletmeye calış oldumu??a.s.

canım çok teşşkkür ederim ben bazen böle yüzüme pudra sürünce kendimi kötü hissediorum ya zarrlı olduğu için ama bunları yaparsam kendimi kötü hisetmeme gerek kalmaz çok tşkkürlerr:1hug:a.s.

kamelya slmm canım bende sana bişey sorucam birazdan göz altıma ve yüz için dedgiin maskeleri yapıcam sonucu yazarım yalnız ben haftada bir kez yogurt ve limon sürüyorum yüzüme, acaba ikisini birden yapsam bişey olurmu? verdigin maskeler için coook tesekkür ederimmm.

kamelya slmm canım bende sana bişey sorucam birazdan göz altıma ve yüz için dedgiin maskeleri yapıcam sonucu yazarım yalnız ben haftada bir kez yogurt ve limon sürüyorum yüzüme, acaba ikisini birden yapsam bişey olurmu? verdigin maskeler için coook tesekkür ederimmm.

Canım ikisini farklı günlerde yapıyorsan problem olmaz.. birini yaptıktan sonra digerini ertesi gün yada 2 gün sonra yapp cildin biraz dinlenmiş olurr...Bu arada maskeler yararlı olduysa ne mutlu bana :1hug: Sonucu yazarsan sevinirimm...

çok basit bir çözümü var patetesi soyup yıkadıktan sonra yuvarlak bir şekilde kesin ve gözlerinizin üzerine koyun yarım saat bekledikten sonra ılık suyla durulayın daha sonra yok olduğunu göreceksiniz.

Bir Arkadaşım Yumurta Akı ve Şekerle cilt bakımı (göz altları da dahil) yapıyordu ve ten rengi doğal olarak ilk kürden sonra hemen Pürüzsüz ve Işıltılı oluyodu. Bence işin Sırrı yumurta akında ..

şeker daha ıyı bence de, cunku kahve koyulastırır kucukken bır adet vardı kahve ıcme kararısın göz altlar zaten normalden koyuyken onu surmeye cesaret etmem dogrusu seker daha ıyı kaydirigubbakcemile4 deneyebılırız

şeker daha ıyı bence de, cunku kahve koyulastırır kucukken bır adet vardı kahve ıcme kararısın göz altlar zaten normalden koyuyken onu surmeye cesaret etmem dogrusu seker daha ıyı kaydirigubbakcemile4 deneyebılırız

Kolonyacım kahve olanı göz altlarına ve cevresine yap.. bir bak aradaki farkaa begenmezssen eleştirilerini bekliyorumm..:1hug:

ben kahvenin etkisini anyamadım arkadaşlar sadece ymurta beyazı sürsek yumurta beyazı zaten gerginleştriyo cildi

Canım ikisini farklı günlerde yapıyorsan problem olmaz.. birini yaptıktan sonra digerini ertesi gün yada 2 gün sonra yapp cildin biraz dinlenmiş olurr...Bu arada maskeler yararlı olduysa ne mutlu bana :1hug: Sonucu yazarsan sevinirimm...

canım denedim ilk oldugu için pek bişey görmedim ama inanıyorum bikaç kere yaptıgım zaman görücem.yine yazarım cevabı tekrar teşekkür ederim...

bunu duyduğuma çok sevindim. 25 yaşındayım göz altındaki kırışıklığım yeni oluştu resmen farkettim kırışıklığın oluşasını. hemen etkisini gösterirmi acaba 2 ayda falan yok olurmu kırışıklıklar. yaa kafayı yedim aynanın başına gidip gidip ıonlara bakıyorum

ben bunu denedim geçen haftasonu. ama göz çevrem de daha koyulaşma oldu sonrasında. gözçevresi hassas ve bu yöntem çok kuruluk ta yaptı. kahve tazeydi aslında. ama her kahvenin içeriği farklıdır sanırım.. riskli ve bana iyi gelmedi bu yöntem.

selam!
gözlerimin altı o kadar siyah ki çok kötü görünüo.kesin bi çözüm arıyrum bu kahve yumurta akı maskesi işe yararmı.kesin çözüm denedm oldu diyen yardımcı olabilirmi

göz altına yumurta , kahve vs sürmek zarar vermez mi kızlar??? ben çok tedirginim göz altı konusunda ... anlık bi gerginleşme sıkılaşma olmadı dimi yapan arkadaşlarda.. bilgi verirseniz sevinirm..

Back
X