• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Gzalt morluu ve krklga kar maske..

yha sürekli olmasada zaman zaman göz altımda morluklar oluşuyor.. merak ettim açıkçası işe yarıycakmı o yüzden hemen denycem.. paylaşım için tşkler

Herkese selam, bahsi geçen maske ve içeriği ile ilgili yazılanları okuyunca yazmaya karar verdim. Henüz denemedim o yüzden bendeki etkisi nasıl olur bilemiyorum ama göz çevresi içilen verilen yumurta akı ve kahve karışımı akla yatkın geliyor çünkü kahve herkesin bildiği gibi kafein içerir kafein de gözaltı morlukları için gözaltı kremlerinin içine de eklenen bir maddedir. Yumurta akı da zaten cildi gerginleştirmek için kullanıla gelen tüm maskelerde vardır.

Bilgilerinize.... :)

bence kesinlikle etkili..yaptım,ilkinde bile farkettim değişiklik..

bende mi denesem ya morluklar aldı aldı başını gidiyor artık kapatıcılarda kapatmıyor
bie denemediğim bu kalmıştı denemekte fayda var

bende mi denesem ya morluklar aldı aldı başını gidiyor artık kapatıcılarda kapatmıyor
bie denemediğim bu kalmıştı denemekte fayda var

dene ve sonucu da yaz bence..çünkü forumda çok sonuç paylaşma alışkanlığımız yok..olumunekankayizsmile

arkadaşlar yüzümü yıkadım maske çok güzel:) birde ben kahveyi limon suyuyla maske yapıp yüzüme sürüyordum. onuda tavsiye ederim. ayrıca içtiğiniz kahvelerin telveleriylede ellerinize masaj yapıp sonra yıkayın sonuç muhteşem. zemuszemus

arkadaşlar yüzümü yıkadım maske çok güzel:) birde ben kahveyi limon suyuyla maske yapıp yüzüme sürüyordum. onuda tavsiye ederim. ayrıca içtiğiniz kahvelerin telveleriylede ellerinize masaj yapıp sonra yıkayın sonuç muhteşem. zemuszemus

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Back
X