- 2 Ağustos 2024
- 694
- 202
- 18
Olsun hayırlısı olsunBugünn test yapacaktım adet günüm 3 yada 4 üydü kuzum ama negatif çıktı yumurtlamayla beraber 12. Gündü bugün nasip değilmiş olsa çıkardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun hayırlısı olsunBugünn test yapacaktım adet günüm 3 yada 4 üydü kuzum ama negatif çıktı yumurtlamayla beraber 12. Gündü bugün nasip değilmiş olsa çıkardı
Sen daha iyisini bilirsin tatlımBen salma kararı aldm stresi bırakıcm
İçimden bu geliyor duphaston kullanmaya basladm zaten hla hasta olmadmSen daha iyisini bilirsin tatlım
Hayırlısı olsun belki geç döllenme oluyordurİçimden bu geliyor duphaston kullanmaya basladm zaten hla hasta olmadm
Hayırlısı olsun belki geç döllenme oluyordur
şuan kaç aylık acabaBenim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ameliyattan sonra 3. Ay jeli kullanarak hamile kaldım
Sen bilirsin tatlımBilmiyorum 10 gün geçmeden de hiç bir şey yapmayi düşünmüyorum
11 haftalık hamileyim 3 ay dicez inşallahşuan kaç aylık acaba
Duphaston kullanıyorum hla hasta olmadm 4. Gün gecikmenin 5. Gu hiç 2. Gün başladı kullanmayaSen bilirsin tatlım
Yumurtlaman hangi gündü takip ediyormuydunDuphaston kullanıyorum hla hasta olmadm 4. Gün gecikmenin 5. Gu hiç 2. Gün başladı kullanmaya
Hadi hayırlısı test yapmayı düşünmüyor musunDuphaston kullanıyorum hla hasta olmadm 4. Gün gecikmenin 5. Gu hiç 2. Gün başladı kullanmaya
Hayır ama akıntım oldukça yumurtlama sanırım hla var beyaz akıntımYumurtlaman hangi gündü takip ediyormuydun
Hayır ama akıntım oldukça yumurtlama sanırım hla var heyaYumurtlaman hangi gündü takip ediyormuydun
10 günden fazla gecikme olmayana kdr yapmicm diyorum geç döllenmedem şüphe ettm şuan çünkü bakalm ne oluck nasip olmazsm yaparmHadi hayırlısı test yapmayı düşünmüyor musun
Tamam tatlım haber verirsin inşallah pozitifdirHayır ama akıntım oldukça yumurtlama sanırım hla var heya
10 günden fazla gecikme olmayana kdr yapmicm diyorum geç döllenmedem şüphe ettm şuan çünkü bakalm ne oluck nasip olmazsm yaparm
İnşallah daha beklicm galiba döndüm 24 gün olduğu için ilk gecikme gününden kan vermişim buda net sonuç olmuyormus zatenTamam tatlım haber verirsin inşallah pozitifdir
Ovulasyon testi kullanmanızı öneririm. Yumurtlama zamanı üç gün kullanın.Kizlar tam ne zaman basliyorsunuz jeli kullanmaya bende aldim ama henüz kullanmadim
Testlerle eş zamanlı kullanmayi düşünüyorum bende ama pcos oldugu icin testlerden yeterli verimi de alamiyorum ne kadar zor bu işlerOvulasyon testi kullanmanızı öneririm. Yumurtlama zamanı üç gün kullanın.
Adetin 10.günine kadar Hayıt macunu kullanabilirsiniz. O macun klomen ya da femara ilacı etkisi veriyor üstelik bitkisel. Sonra yumurtlama zamanı da bu jeli deneyin. Eşinizde sorun varsa da gingsel kuvvet macunu düzenlim2 ay kullansın. Allahın izniyle hamile kalırsın bu jel yalan olduğunu düşünüyorumTestlerle eş zamanlı kullanmayi düşünüyorum bende ama pcos oldugu icin testlerden yeterli verimi de alamiyorum ne kadar zor bu işler