Kimsenin günahını aldığım falan yok doktor dediğiniz yeni mezun olmuş 1 aydır doktorluk yapan bir insan eğitimine güvensem bile deneyimine güvenemem fark etmemesine şaşırmamam normal.Beni niye azarlıyosunuz onu anlamıyorum bu forumda benim yazdığıma benzer 30 küsür yorum var ve ne tür bir şey kullandıklarını bilemiyorum o yüzden dava açmak istemedim sadece dosya açtım sağlık bakanlığına insan emin olsa dahi kendini emin hissetmiyor ortam karanlık altınız açık en mahrem anınız sadece doktora güveniyosunuz rahat olmaya çalışıyorsunuz üstelik ilk defa böyle bir muayene yaptırmama rağmen yine de alete baktım böyle şeyler yaşandığını bilsem ısrar kıyamet sorardım da zaten o yüzden emin değilim iki arada bir deredeyim başka bir yerde de bu şekilde bir durum yaşasam derim ki aa zaten bunların kullandığı şeyler şeffaf oluyor anlaşılmıyor yok gibi duruyor şuana kadar öyle bir şey yazan da olmadı herkes görmüş herkesin içi rahat öyle ha diyince yapamıyorsunuz yani ,başınıza gelmeyince şöyle yap böyle yap demek kolay oluyor farkındayım ayrıca bir şikayetim belirtim olsa buraya yazmakla uğraşmadan gider dava açarım bende buradakilerin doktor yada hakim olmadığının farkındayım benim konum dışında da her yazılana da çözüm bulunuyor gibi durmuyor serzeniş olarak yazdığım bir şeydi vaktini ayırana,iyi gelmeye çalışana, dua edene teşekkür ettim Allah razı olsun dedim azarlayan sorgulayanı da Allaha havale ettim çünkü ben yanlış bir şey yapmadım sadece güvensizlik ve mağduriyet yaşıyorum bana ders vermenize,yöntem göstermenize,azarlamanıza gerek yok kötü bir durumda yapılacak olanı sizden daha iyi biliyorum şuanda yapılacak bir şey olmadığının farkındayım araştırdım yine de teşekkürlerMadem bu kadar eminsin gidip doktoru şikayet et dava aç ? Buraya gelip insanların günahlarını alma. Hiç bir doktor hemşire bunu unutmaz bu dediğin şeyin bir ihtimali bile yok. Çok eminseniz hakkınızı ararsınız burada kimse size bir çözüm bulamaz. Takıntılarınız için psikoloğa gidin demek dışında.