• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gynoseed jel kullananlar

15 ocak. Gercekten ben hic heveslenmiyorum artik sadece bekliyorum 8 aydir hicccbir sebep yokken olmuyor. Biz okey markasinin kayganlastiricisini kullaniyorduk o spremleri öldürüyormus bu ay gynoseed kullandim. 1,5 yil oldu evleneli ilk gece korkusunu halâ atamadigim icin kayganlastiricisiz yapmiyorduk afedersiniz. Ablama danistim kullanma dedi bundan sonra da dogal bi kayganlastirici buldum burda da baya ovmusler onu aldik onunla devam edicez bakalim her ay gynoseed butcemizi sarsabilir diye. Hayirlisi bakalim ama bu ay olmazsa gynoseed le onumuzdeki ay da denemeyi dusunuyorum. İnsallah olur🤲🏻
İnşallah olur canım benim. Hepimizin istegi duasi bu artik. Forumda dikkatimi cekiyor o kadar cok var ki gebelik isteyen ve malesef olmayan. Insalalh tüm isteyenlere icinde de bizlere nasip olur mujdeli haberi almak🙏
Gynoseedi nereden aldiniz canim ?
Birliktelik korkusu icin de bazi egzersizler varmis denemis miydin canim iyi gelir belki

İnşallah olur canım benim. Hepimizin istegi duasi bu artik. Forumda dikkatimi cekiyor o kadar cok var ki gebelik isteyen ve malesef olmayan. Insalalh tüm isteyenlere icinde de bizlere nasip olur mujdeli haberi almak🙏
Gynoseedi nereden aldiniz canim ?
Birliktelik korkusu icin de bazi egzersizler varmis denemis miydin canim iyi gelir belki
Amin canım aminnn🤲🏻🤲🏻 gercekten eskiden bu kadar zormuydu acaba diye dusunuyorum ya su zaman da herkes ayni derdi cekiyor gercekten.
Ben trendyol dan aldim canim.
Yok canim denemedim hic ama benim ki tamamen psikolojik ya🥲

Amin canım aminnn🤲🏻🤲🏻 gercekten eskiden bu kadar zormuydu acaba diye dusunuyorum ya su zaman da herkes ayni derdi cekiyor gercekten.
Ben trendyol dan aldim canim.
Yok canim denemedim hic ama benim ki tamamen psikolojik ya🥲
Dogru eskiden bu kadar zor degildi bence de. Su an hersey oldugu gibi bu da zor. Malesef simdi cok fazla var etrafimizda da bu konuda zorlanan ayni sekilde burda forumda da.. cok zor mucadelede olmak Allah herkesin yardımcısı olsun..
Aslinda sadece kasmadan yasadigin seyin zor degilde kolay olacagina odaklansan canim yaa. Kendine yapma bu kötülüğü kiyamam yaa. Zor olsa gerek boyle birseyi yaşamak. Kegel egzersizlerine bir bak canim

Dogru eskiden bu kadar zor degildi bence de. Su an hersey oldugu gibi bu da zor. Malesef simdi cok fazla var etrafimizda da bu konuda zorlanan ayni sekilde burda forumda da.. cok zor mucadelede olmak Allah herkesin yardımcısı olsun..
Aslinda sadece kasmadan yasadigin seyin zor degilde kolay olacagina odaklansan canim yaa. Kendine yapma bu kötülüğü kiyamam yaa. Zor olsa gerek boyle birseyi yaşamak. Kegel egzersizlerine bir bak canim
Bakayim canim cok sagol belki bi faydasi olur cok tesekkurler ben zaten evlenmeden once de korkuyodum sonra da korktugum basima geldi😀. İnsallah bu ay olumlu sonucu aliriz bi ay daha bu stresi yasamayiz gercekten herkesin Allah yardimcisi olsun cok zorlu bi yolculuk cok🥲

Bakayim canim cok sagol belki bi faydasi olur cok tesekkurler ben zaten evlenmeden once de korkuyodum sonra da korktugum basima geldi😀. İnsallah bu ay olumlu sonucu aliriz bi ay daha bu stresi yasamayiz gercekten herkesin Allah yardimcisi olsun cok zorlu bi yolculuk cok🥲
Insallah canim Allahım kucağımızı bos birakmasin 🙏 insallah nasip olsun bu ay önümüzdeki ay inşallah 🙏🙏
Kendine ettin yabi bu durumu desene 😬 o korku hepimizde oluyor deneyim olmayinca ama yasadikca aslinda korkulacak kısım bitiyor. Basta biraz acılı oluyor çünkü ama sonra geçince aksine güzel gelmeye basliyor. Korkutma kendinii rahat birak sonucta karşındaki eşin 🥰

Kızlar bu arada jeli kullandım.bu ay hsg de oldum ayrıca 10 gündürde soğan suyu ile destekliyorum içtiğim vitaminleri saymayacağım.jel yakmıyor içinden 8 adet çıkıyor 580 tl den bira fazla fiatı .sürdürülebilir değil.bence sdece pik günleri kullanılırsa 3 ay yeter

Bende bu jeli acaba tüpler de kuruyarak tüpleri kapatırmı korkusu ile kullanamam. Tüp kapanınca gebelik şansı olmuyor biliyorsunuzki.

21-22 gibi yumurtlama görmüş gibisiniz geç yumurtlama olmuş demekki, bende de aynı oldu bu ay , çok fazla stres yapıp çok düşünüyoruz yumurta baskılanıyor biraz serbest bırakmak en iyisi, hakkımızda hayırlısı olsun🌸
Nasıl serbest bırakabilirim ki kendimi tam olarak ne yapmalıyım

Nasıl serbest bırakabilirim ki kendimi tam olarak ne yapmalıyım
Örgü yapabilirsin,örgü yaparken kafanın içinde düşünceler ile boğuşmamak için hoşuna giden sohbet yada dizi izleyebilirsin,spor yapabilirsin,yürüyüş yapabilirsin dışarda imkanın yoksa evde belli saatlerde egzersiz yapabilirsin, yada hobin varsa resim çizmek gibi tablo yapabilirsin,yada internetten numaralı boyama resimleri alıp onları boyayabilirsin gibi 😊 bebek düşüncesi yada stres oluşturacak şeylerden kaçınabilirsin,bu site gibi çünkü girdikçe sende etkileniyorsun .. başka sorununuz yok ise tabi varsa da bunlarla beraber tedavini odaklanıp tevekkül edebilirsin🌸

Örgü yapabilirsin,örgü yaparken kafanın içinde düşünceler ile boğuşmamak için hoşuna giden sohbet yada dizi izleyebilirsin,spor yapabilirsin,yürüyüş yapabilirsin dışarda imkanın yoksa evde belli saatlerde egzersiz yapabilirsin, yada hobin varsa resim çizmek gibi tablo yapabilirsin,yada internetten numaralı boyama resimleri alıp onları boyayabilirsin gibi 😊 bebek düşüncesi yada stres oluşturacak şeylerden kaçınabilirsin,bu site gibi çünkü girdikçe sende etkileniyorsun .. başka sorununuz yok ise tabi varsa da bunlarla beraber tedavini odaklanıp tevekkül edebilirsin🌸
Aslında mantıklı örgü vs kafamı yoruck şeyler lazım bana cidden çok teşekkür ederim önerilerin için 🥹🫶🏻

Back
X