• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gynoseed jel kullananlar

Üzülme , Rabbimin bir bildiği vardır kuran da hep yazıyor öldürende can verende o demek ki bizim zamanımız var biraz daha, ama umudumuz da var Allah'tan,o günlerde gelecek inşallah 🥹🩷🌸
Haklısın regl takvim uygulamasını feln sildim artık akışına bırakıyorum takdiri ilahi çok yoruluyorum böyle

Fazla üzülmüştüm içime atmışım az önce duygu boşalması yaşadım eşim de üzüldü 🥺
İçine atsan daha da kötü olacaksın ama tek başına üzüleceksin, ailesiniz beraber gülüp beraber ağlayacaksınız bugün ağlarsınız yarın gülersiniz 🤲🏼🥹🩷

Necm Suresi
﴾43﴿ Güldüren de O’dur, ağlatan da.
﴾44﴿ Öldüren de O’dur, yaşatan da.
﴾45-46﴿ Rahime atıldığı zaman nutfeden (embriyo) erkeğiyle dişisiyle iki cinsi yaratan da O’dur.

İçine atsan daha da kötü olacaksın ama tek başına üzüleceksin, ailesiniz beraber gülüp beraber ağlayacaksınız bugün ağlarsınız yarın gülersiniz 🤲🏼🥹🩷

Necm Suresi
﴾43﴿ Güldüren de O’dur, ağlatan da.
﴾44﴿ Öldüren de O’dur, yaşatan da.
﴾45-46﴿ Rahime atıldığı zaman nutfeden (embriyo) erkeğiyle dişisiyle iki cinsi yaratan da O’dur.
Çok teşekkür ederim ilgin alakan için Allah razı olsun inşallah çok güzel kalbin var Rabbım her daim gönlündekini versin inşallah 🥺

Çok teşekkür ederim ilgin alakan için Allah razı olsun inşallah çok güzel kalbin var Rabbım her daim gönlündekini versin inşallah 🥺
Cümlemizden inşallah canım benim amin inşallah senin de 🩷 Allahın izniyle ilerde hayal ettiğimden daha güzelini nasip ettin Allahım diye şükür etmeyi nasşp etsin Rabbim kolaylıkla ve tez zamanda 🤲🏼🌸

Cümlemizden inşallah canım benim amin inşallah senin de 🩷 Allahın izniyle ilerde hayal ettiğimden daha güzelini nasip ettin Allahım diye şükür etmeyi nasşp etsin Rabbim kolaylıkla ve tez zamanda 🤲🏼🌸
Amin inşallah gerçekten çok dua ediyorum bayada ettim heyecndn uyumamistim çok yıpratıcı oldu ne bilim zormuş

Back