- 17 Temmuz 2024
- 518
- 220
- 18
Ay ne zamana çıkarmışşKan verdim sonuç bekliyorum çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne zamana çıkarmışşKan verdim sonuç bekliyorum çok korkuyorum
NegatifAy ne zamana çıkarmışş
Üzülme , Rabbimin bir bildiği vardır kuran da hep yazıyor öldürende can verende o demek ki bizim zamanımız var biraz daha, ama umudumuz da var Allah'tan,o günlerde gelecek inşallahNegatif
Haklısın regl takvim uygulamasını feln sildim artık akışına bırakıyorum takdiri ilahi çok yoruluyorum böyleÜzülme , Rabbimin bir bildiği vardır kuran da hep yazıyor öldürende can verende o demek ki bizim zamanımız var biraz daha, ama umudumuz da var Allah'tan,o günlerde gelecek inşallah
İyi yapmışsın canım sanırım bende senin gibi yapıcam bu ayda adet olursam biraz salmak iyi gelecekHaklısın regl takvim uygulamasını feln sildim artık akışına bırakıyorum takdiri ilahi çok yoruluyorum böyle
Ben saldım artk çabalar boşa vakti gelince istemesem bile oluckİyi yapmışsın canım sanırım bende senin gibi yapıcam bu ayda adet olursam biraz salmak iyi gelecek
Öyle,inşallah hayırlısıBen saldım artk çabalar boşa vakti gelince istemesem bile oluck
Fazla üzülmüştüm içime atmışım az önce duygu boşalması yaşadım eşim de üzüldüÖyle,inşallah hayırlısı
İçine atsan daha da kötü olacaksın ama tek başına üzüleceksin, ailesiniz beraber gülüp beraber ağlayacaksınız bugün ağlarsınız yarın gülersinizFazla üzülmüştüm içime atmışım az önce duygu boşalması yaşadım eşim de üzüldü
Çok teşekkür ederim ilgin alakan için Allah razı olsun inşallah çok güzel kalbin var Rabbım her daim gönlündekini versin inşallahİçine atsan daha da kötü olacaksın ama tek başına üzüleceksin, ailesiniz beraber gülüp beraber ağlayacaksınız bugün ağlarsınız yarın gülersiniz
Necm Suresi
﴾43﴿ Güldüren de O’dur, ağlatan da.
﴾44﴿ Öldüren de O’dur, yaşatan da.
﴾45-46﴿ Rahime atıldığı zaman nutfeden (embriyo) erkeğiyle dişisiyle iki cinsi yaratan da O’dur.
Üzülme tatlım rabbimin bi bildiği vardır Allahın izniyle sende güzel haberler alıcaksın bu ay olmadı inşallah diğer ayNegatif
Allah büyüktür ama baya kötü oldum ya regl takvimini feln da sildm artk hiç bir şey yapmk istemiyorumÜzülme tatlım rabbimin bi bildiği vardır Allahın izniyle sende güzel haberler alıcaksın bu ay olmadı inşallah diğer ay
Cümlemizden inşallah canım benim amin inşallah senin de Allahın izniyle ilerde hayal ettiğimden daha güzelini nasip ettin Allahım diye şükür etmeyi nasşp etsin Rabbim kolaylıkla ve tez zamandaÇok teşekkür ederim ilgin alakan için Allah razı olsun inşallah çok güzel kalbin var Rabbım her daim gönlündekini versin inşallah
Amin inşallah gerçekten çok dua ediyorum bayada ettim heyecndn uyumamistim çok yıpratıcı oldu ne bilim zormuşCümlemizden inşallah canım benim amin inşallah senin de Allahın izniyle ilerde hayal ettiğimden daha güzelini nasip ettin Allahım diye şükür etmeyi nasşp etsin Rabbim kolaylıkla ve tez zamanda
Yaşayan bilir seni çok iyi anlıyorum canım geçecek inşallah güzel düşünelim,artık kafaya takmayalım,bazı şeylerin zamanı var demek ki..Amin inşallah gerçekten çok dua ediyorum bayada ettim heyecndn uyumamistim çok yıpratıcı oldu ne bilim zormuş
Aynen öyle hla hasta olmadm duphaston vardı evde onu içtimYaşayan bilir seni çok iyi anlıyorum canım geçecek inşallah güzel düşünelim,artık kafaya takmayalım,bazı şeylerin zamanı var demek ki..
Bir kerede benim dediğim gibi takip etseneAllah büyüktür ama baya kötü oldum ya regl takvimini feln da sildm artk hiç bir şey yapmk istemiyorum
Sen naptın tatlım bugün adet günündü sanırım varmı bişeyler
Ben salma kararı aldm stresi bırakıcmBir kerede benim dediğim gibi takip etsene
Bugünn test yapacaktım adet günüm 3 yada 4 üydü kuzum ama negatif çıktı yumurtlamayla beraber 12. Gündü bugün nasip değilmiş olsa çıkardıSen naptın tatlım bugün adet günündü sanırım varmı bişeyler