Özel hastaneye gittim ben. Ama eğer maddi durumun çok el verişli değilse reglin 2.günü devlet hastanesine gidip hormonlarına baktır. Reglinin 5.günü özel hastaneye git hap ve iğne tedavisine uygunsan yapmak istediğini söyle. Bana femera yazdı doktor. Yumurta büyütücü 3 çeşit hap var. Ekim ayında aldım hapımı 500 civari bir fiyat ödemiştim o zaman(içinde 30 tane var her ay 10 tablet gidiyor yani bir kutu 3 ay yetiyor). Reglinin 5.günü başlayıp sabah akşam içiyorsun. İlaç bittikten 4-5 gün sonra doktora tekrar gidiyorsun yumurta boyutuna bakıyor eğer istenilen boyuta gelmişse, gerek görürse doktor çatlatma iğnesi yazıyor. Devlet ödemiyor hapı da iğneyide. İğne fiyatı da 1200Iste orda haklisin canim iyi dr.a denk gelirsen yapar belki ama ugrasmak zorlarina gidiyor. Bende anlamadim neden böyle. Bende yumurta takibi yaptirmak istiyorum aslinda. Özelde nasil ilerliyor süreç bilgi verebilir misin rica etsem ? Klinige mi gitmistin sen normal özel hastaneye mi. İlaclari karsiliyor mu sigorta mesela