Özel hastaneye gittim ben. Ama eğer maddi durumun çok el verişli değilse reglin 2.günü devlet hastanesine gidip hormonlarına baktır. Reglinin 5.günü özel hastaneye git hap ve iğne tedavisine uygunsan yapmak istediğini söyle. Bana femera yazdı doktor. Yumurta büyütücü 3 çeşit hap var. Ekim ayında aldım hapımı 500 civari bir fiyat ödemiştim o zaman(içinde 30 tane var her ay 10 tablet gidiyor yani bir kutu 3 ay yetiyor). Reglinin 5.günü başlayıp sabah akşam içiyorsun. İlaç bittikten 4-5 gün sonra doktora tekrar gidiyorsun yumurta boyutuna bakıyor eğer istenilen boyuta gelmişse, gerek görürse doktor çatlatma iğnesi yazıyor. Devlet ödemiyor hapı da iğneyide. İğne fiyatı da 1200Iste orda haklisin canim iyi dr.a denk gelirsen yapar belki ama ugrasmak zorlarina gidiyor. Bende anlamadim neden böyle. Bende yumurta takibi yaptirmak istiyorum aslinda. Özelde nasil ilerliyor süreç bilgi verebilir misin rica etsem ? Klinige mi gitmistin sen normal özel hastaneye mi. İlaclari karsiliyor mu sigorta mesela
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gynoseed jel kullananlar
- Konu Sahibi nurpinarr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Aralık 2024
- 381
- 44
- 13
- 22
Yaptim şimdi silik cizgi bile yok
Yaptın mı canım
- 17 Temmuz 2024
- 517
- 220
- 18
Strese girme kafanı boşaltman gerekiyor belkide o yüzden adet olmuyorsunudr Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahYaptim şimdi silik cizgi bile yok
- 19 Aralık 2024
- 381
- 44
- 13
- 22
Ben geçen hafta kan verdiğim için kafm boştu zatn yok diye önümüzdeki ayı düşünüyordum hla da öyle ama hla olmadm önemli bir şey değildir inşallah birde olsa sonraki aya odaklansm iyi olurdu
Strese girme kafanı boşaltman gerekiyor belkide o yüzden adet olmuyorsunudr Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
- 17 Temmuz 2024
- 517
- 220
- 18
Tabi ki haklısın bak benim yumurtlamam 4 gün geç oldu,adetimde 4 gün geç oldu normal olarak belki sende de öyle olmuştur geç yumurtlaman olduysaBen geçen hafta kan verdiğim için kafm boştu zatn yok diye önümüzdeki ayı düşünüyordum hla da öyle ama hla olmadm önemli bir şey değildir inşallah birde olsa sonraki aya odaklansm iyi olurdu
- 19 Aralık 2024
- 381
- 44
- 13
- 22
Olabilir beklicm mecburTabi ki haklısın bak benim yumurtlamam 4 gün geç oldu,adetimde 4 gün geç oldu normal olarak belki sende de öyle olmuştur geç yumurtlaman olduysa
- 7 Kasım 2024
- 167
- 30
- 13
- 36
Pcosluyum insallah o yumurtlamayi kullanmaya basladigimda net bir sekilde görürüm canim inşallah. O zaman hemen kullancam iste. Çok hevesleniyorum bir an once kavusmak istiyorum saglikla bebegiamin
Amin canım inşaallah hep beraber unutma bu durumda olan tek kişi değilsinPcosluyum insallah o yumurtlamayi kullanmaya basladigimda net bir sekilde görürüm canim inşallah. O zaman hemen kullancam iste. Çok hevesleniyorum bir an once kavusmak istiyorum saglikla bebegime
- 16 Eylül 2024
- 1.368
- 882
- 38
- 34
Canim bu süreci yaşadım biliyorum. Önceki mesajda da yazdim ya aşılama yaptirdi.. sürec aşılama ile ayni biliyorum sadece devlette yapiliyor mu merak etmiştim. Ben klomen femara gonal f hepsini kullandim daha önce. Gebeligim de olmustu ama 13.haftada kaybettim malesef.Özel hastaneye gittim ben. Ama eğer maddi durumun çok el verişli değilse reglin 2.günü devlet hastanesine gidip hormonlarına baktır. Reglinin 5.günü özel hastaneye git hap ve iğne tedavisine uygunsan yapmak istediğini söyle. Bana femera yazdı doktor. Yumurta büyütücü 3 çeşit hap var. Ekim ayında aldım hapımı 500 civari bir fiyat ödemiştim o zaman(içinde 30 tane var her ay 10 tablet gidiyor yani bir kutu 3 ay yetiyor). Reglinin 5.günü başlayıp sabah akşam içiyorsun. İlaç bittikten 4-5 gün sonra doktora tekrar gidiyorsun yumurta boyutuna bakıyor eğer istenilen boyuta gelmişse, gerek görürse doktor çatlatma iğnesi yazıyor. Devlet ödemiyor hapı da iğneyide. İğne fiyatı da 1200
Simdi sadece devlette yumurta takibi ile ilerleyeyim demistim ama cogu dev.hast.yapmiyor bildigim kadariyla. Özele gidicem olmadi napayim sağlık olsun.
Cevabin icin cok teşekkür ederim canım ❤
- 16 Eylül 2024
- 1.368
- 882
- 38
- 34
Haklisin canim çok haklisin.. inşallah en kisa zamanda nasip olur bebegimin müjdesini almak ❤Amin canım inşaallah hep beraber unutma bu durumda olan tek kişi değilsin
Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacağın günler gelir. Devletde yapıyor sadece doktorunu bulmak meseleCanim bu süreci yaşadım biliyorum. Önceki mesajda da yazdim ya aşılama yaptirdi.. sürec aşılama ile ayni biliyorum sadece devlette yapiliyor mu merak etmiştim. Ben klomen femara gonal f hepsini kullandim daha önce. Gebeligim de olmustu ama 13.haftada kaybettim malesef.
Simdi sadece devlette yumurta takibi ile ilerleyeyim demistim ama cogu dev.hast.yapmiyor bildigim kadariyla. Özele gidicem olmadi napayim sağlık olsun.
Cevabin icin cok teşekkür ederim canım ❤
- 16 Eylül 2024
- 1.368
- 882
- 38
- 34
Amin canim Allah razı olsun inşallah kavusurum saglikla yeniden hamile kalip saglikla kucagimiza aliriz bebegimizi.Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacağın günler gelir. Devletde yapıyor sadece doktorunu bulmak mesele
Insallah iyi bir doktora denk gelirim. Dun bir dev.hastanesine gitmistim sordum ama sadece yumurta takibi yapilmiyor demisti. Bakalm bir ozel klinik veya ozel hastaneye gidicem artik
- 7 Kasım 2024
- 167
- 30
- 13
- 36
Amin biz seninle aynı yaş aralığındayız.siz kaç yıllık evlisinizHaklisin canim çok haklisin.. inşallah en kisa zamanda nasip olur bebegimin müjdesini almak ❤
15 ocak. Gercekten ben hic heveslenmiyorum artik sadece bekliyorum 8 aydir hicccbir sebep yokken olmuyor. Biz okey markasinin kayganlastiricisini kullaniyorduk o spremleri öldürüyormus bu ay gynoseed kullandim. 1,5 yil oldu evleneli ilk gece korkusunu halâ atamadigim icin kayganlastiricisiz yapmiyorduk afedersiniz. Ablama danistim kullanma dedi bundan sonra da dogal bi kayganlastirici buldum burda da baya ovmusler onu aldik onunla devam edicez bakalim her ay gynoseed butcemizi sarsabilir diye. Hayirlisi bakalim ama bu ay olmazsa gynoseed le onumuzdeki ay da denemeyi dusunuyorum. İnsallah olurMalesef hep negatifleri görmekten moralimiz bozuluyor. Insan umutla giriyor süreçlere negatif görünce üzülüyor. Ama hic bi zaman umudumuzu kaybetmeyelim. Bize de saglikla hamileligin gelecegine inanalim saglikla kucagimiza alacagimiza sonsuz inanalim..
Bende aldim bu ay birgebeden ovülasyon. Bakalim insallah güzel sonuclar alırız. Senin regl tarihin ne zaman ?
- 2 Ağustos 2024
- 693
- 202
- 18
Kız yapmadın mı halaHla yapmadm yapasm da yok nedense
- 19 Aralık 2024
- 381
- 44
- 13
- 22
Yaptım silik bile çıkmadıKız yapmadın mı hala
- 2 Ağustos 2024
- 693
- 202
- 18
Bayada gecikmen olduYaptım silik bile çıkmadı
- 19 Aralık 2024
- 381
- 44
- 13
- 22
Evet son iliskim 1 gün önce yumurtlama ne zmndi bilmiyorumBayada gecikmen oldu
Canım yumurta takibi yapsalar zaten 17-20mm olduğu gibi sen çatlatma iğnesini yapabilirsinAmin canim Allah razı olsun inşallah kavusurum saglikla yeniden hamile kalip saglikla kucagimiza aliriz bebegimizi.
Insallah iyi bir doktora denk gelirim. Dun bir dev.hastanesine gitmistim sordum ama sadece yumurta takibi yapilmiyor demisti. Bakalm bir ozel klinik veya ozel hastaneye gidicem artik
- 16 Eylül 2024
- 1.368
- 882
- 38
- 34
3 yillik evliyiz biz canım. Sen kac yasindasin ne kadardır evlisin ? Unutuyorum sorduysam canim kusura bakma gebe miydin cocugun var miydi veyaAmin biz seninle aynı yaş aralığındayız.siz kaç yıllık evlisiniz
- 16 Eylül 2024
- 1.368
- 882
- 38
- 34
Aynen canım iste takip yapilsa ben ilerlerim tabi ama artik ozele gidicem napalim.Canım yumurta takibi yapsalar zaten 17-20mm olduğu gibi sen çatlatma iğnesini yapabilirsin