• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gynoseed jel kullananlar

Bu ay ben de aldim hatta 1 tane kaldi. Yumurtlama da denedik ama grip oldum antibiyotik kullaniyorum olumsuz etkiler mi bilmiyorum antibiyotik almamak icin direndim ama nefes alamayacak duruma gelince mecbur kaldim insallah tutar😔
Yumurtlamayi da testle mi takip ettiniz ? İnşallah tutar güzel haberler verirsin de bana da umut olursun 🙏

Ovulasyon da yumurtlama görünce kullan 3 gün
Pcosluyum insallah o yumurtlamayi kullanmaya basladigimda net bir sekilde görürüm canim 🙏 inşallah. O zaman hemen kullancam iste. Çok hevesleniyorum bir an once kavusmak istiyorum saglikla bebegime

Yumurtlamayi da testle mi takip ettiniz ? İnşallah tutar güzel haberler verirsin de bana da umut olursun 🙏
Evet canım bir gebenin gunlugu ovulasyonla takip ettim femometer uygulamasiyla da yumurtlamanin fotografiyla yumurtlama gordum ve degerlendirdim insallah tutar hepimiz mutlu haberi aliriz ama ben cok umutsuzum surekli negatif gordugum icin artik gına geldi

Kızlar bu ay demete ve yumurta çatlatma iğnesi işe tedavi gördüm ve ovuşasyon dönemimde 3gün jelden kullandım. Güzel sonuç alırsam bilgilendiririm

Evet canım bir gebenin gunlugu ovulasyonla takip ettim femometer uygulamasiyla da yumurtlamanin fotografiyla yumurtlama gordum ve degerlendirdim insallah tutar hepimiz mutlu haberi aliriz ama ben cok umutsuzum surekli negatif gordugum icin artik gına geldi
Malesef hep negatifleri görmekten moralimiz bozuluyor. Insan umutla giriyor süreçlere negatif görünce üzülüyor. Ama hic bi zaman umudumuzu kaybetmeyelim. Bize de saglikla hamileligin gelecegine inanalim saglikla kucagimiza alacagimiza sonsuz inanalim..
Bende aldim bu ay birgebeden ovülasyon. Bakalim insallah güzel sonuclar alırız. Senin regl tarihin ne zaman ?

Kızlar bu ay demete ve yumurta çatlatma iğnesi işe tedavi gördüm ve ovuşasyon dönemimde 3gün jelden kullandım. Güzel sonuç alırsam bilgilendiririm
Devlette mi özelde mi oldunuz tedaviyi merak ettim. Devlette yumurta takibi yapiliyor mu merak ediyorum da

Ben özelde oldum fakat devlette de 1 yıldan fazla çocuk sahibi olmayınca yapıyorlar
Devlette aşılama vs yaptirdim ben ama yumurta takibi yapilmadigini soylrdi dün bir tane hastaneye gitmistim de. Merak ettim hic sadece yumurta takibi yaptiran oldu mu diye. Mesela ilac tedavisi catlatma ignesi ile süreci ilerleten oldu mu ?

Devlette aşılama vs yaptirdim ben ama yumurta takibi yapilmadigini soylrdi dün bir tane hastaneye gitmistim de. Merak ettim hic sadece yumurta takibi yaptiran oldu mu diye. Mesela ilac tedavisi catlatma ignesi ile süreci ilerleten oldu mu ?
Deşiğim gibi ben özelde devam ettim fakat devlette ablam klomen kullandı ve hamile kaldı. Yani devlette de yapılıyor ama ilgili doktora denk geleceksin işte. Çoğu uğraşmak istemiyor

Deşiğim gibi ben özelde devam ettim fakat devlette ablam klomen kullandı ve hamile kaldı. Yani devlette de yapılıyor ama ilgili doktora denk geleceksin işte. Çoğu uğraşmak istemiyor
Iste orda haklisin canim iyi dr.a denk gelirsen yapar belki ama ugrasmak zorlarina gidiyor. Bende anlamadim neden böyle. Bende yumurta takibi yaptirmak istiyorum aslinda. Özelde nasil ilerliyor süreç bilgi verebilir misin rica etsem ? Klinige mi gitmistin sen normal özel hastaneye mi. İlaclari karsiliyor mu sigorta mesela

Back
X