- 19 Aralık 2024
- 381
- 44
- 13
- 22
Hla yapmadm yapasm da yok nedenseSabah ilk idrarla yapsan daha iyi sonuç alırsın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hla yapmadm yapasm da yok nedenseSabah ilk idrarla yapsan daha iyi sonuç alırsın bence
Ovulasyon da yumurtlama görünce kullan 3 günKizlar tam ne zaman basliyorsunuz jeli kullanmaya bende aldim ama henüz kullanmadim
Yaptın mı canımHla yapmadm yapasm da yok nedense
Yumurtlamayi da testle mi takip ettiniz ? İnşallah tutar güzel haberler verirsin de bana da umut olursunBu ay ben de aldim hatta 1 tane kaldi. Yumurtlama da denedik ama grip oldum antibiyotik kullaniyorum olumsuz etkiler mi bilmiyorum antibiyotik almamak icin direndim ama nefes alamayacak duruma gelince mecbur kaldim insallah tutar
Pcosluyum insallah o yumurtlamayi kullanmaya basladigimda net bir sekilde görürüm canim inşallah. O zaman hemen kullancam iste. Çok hevesleniyorum bir an once kavusmak istiyorum saglikla bebegimeOvulasyon da yumurtlama görünce kullan 3 gün
Evet canım bir gebenin gunlugu ovulasyonla takip ettim femometer uygulamasiyla da yumurtlamanin fotografiyla yumurtlama gordum ve degerlendirdim insallah tutar hepimiz mutlu haberi aliriz ama ben cok umutsuzum surekli negatif gordugum icin artik gına geldiYumurtlamayi da testle mi takip ettiniz ? İnşallah tutar güzel haberler verirsin de bana da umut olursun
Hayirlisi olsun canim insallah tutar mutlu haberinle sevinirizKızlar bu ay demete ve yumurta çatlatma iğnesi işe tedavi gördüm ve ovuşasyon dönemimde 3gün jelden kullandım. Güzel sonuç alırsam bilgilendiririm
Demete değil femera olacak telefon düzeltmişteKızlar bu ay demete ve yumurta çatlatma iğnesi işe tedavi gördüm ve ovuşasyon dönemimde 3gün jelden kullandım. Güzel sonuç alırsam bilgilendiririm
Amin canım inşallahHayirlisi olsun canim insallah tutar mutlu haberinle seviniriz
Yaptın mı canım
Ay hadi inşallah güzel haberler gelirsin canımKızlar bu ay demete ve yumurta çatlatma iğnesi işe tedavi gördüm ve ovuşasyon dönemimde 3gün jelden kullandım. Güzel sonuç alırsam bilgilendiririm
Amin canım inşallahAy hadi inşallah güzel haberler gelirsin canım
Malesef hep negatifleri görmekten moralimiz bozuluyor. Insan umutla giriyor süreçlere negatif görünce üzülüyor. Ama hic bi zaman umudumuzu kaybetmeyelim. Bize de saglikla hamileligin gelecegine inanalim saglikla kucagimiza alacagimiza sonsuz inanalim..Evet canım bir gebenin gunlugu ovulasyonla takip ettim femometer uygulamasiyla da yumurtlamanin fotografiyla yumurtlama gordum ve degerlendirdim insallah tutar hepimiz mutlu haberi aliriz ama ben cok umutsuzum surekli negatif gordugum icin artik gına geldi
Devlette mi özelde mi oldunuz tedaviyi merak ettim. Devlette yumurta takibi yapiliyor mu merak ediyorum daKızlar bu ay demete ve yumurta çatlatma iğnesi işe tedavi gördüm ve ovuşasyon dönemimde 3gün jelden kullandım. Güzel sonuç alırsam bilgilendiririm
Ben özelde oldum fakat devlette de 1 yıldan fazla çocuk sahibi olmayınca yapıyorlarDevlette mi özelde mi oldunuz tedaviyi merak ettim. Devlette yumurta takibi yapiliyor mu merak ediyorum da
Devlette aşılama vs yaptirdim ben ama yumurta takibi yapilmadigini soylrdi dün bir tane hastaneye gitmistim de. Merak ettim hic sadece yumurta takibi yaptiran oldu mu diye. Mesela ilac tedavisi catlatma ignesi ile süreci ilerleten oldu mu ?Ben özelde oldum fakat devlette de 1 yıldan fazla çocuk sahibi olmayınca yapıyorlar
Devlette aşılama vs yaptirdim ben ama yumurta takibi yapilmadigini soylrdi dün bir tane hastaneye gitmistim de. Merak ettim hic sadece yumurta takibi yaptiran oldu mu diye. Mesela ilac tedavisi catlatma ignesi ile süreci ilerleten oldu mu ?
Deşiğim gibi ben özelde devam ettim fakat devlette ablam klomen kullandı ve hamile kaldı. Yani devlette de yapılıyor ama ilgili doktora denk geleceksin işte. Çoğu uğraşmak istemiyorDevlette aşılama vs yaptirdim ben ama yumurta takibi yapilmadigini soylrdi dün bir tane hastaneye gitmistim de. Merak ettim hic sadece yumurta takibi yaptiran oldu mu diye. Mesela ilac tedavisi catlatma ignesi ile süreci ilerleten oldu mu ?
Iste orda haklisin canim iyi dr.a denk gelirsen yapar belki ama ugrasmak zorlarina gidiyor. Bende anlamadim neden böyle. Bende yumurta takibi yaptirmak istiyorum aslinda. Özelde nasil ilerliyor süreç bilgi verebilir misin rica etsem ? Klinige mi gitmistin sen normal özel hastaneye mi. İlaclari karsiliyor mu sigorta meselaDeşiğim gibi ben özelde devam ettim fakat devlette ablam klomen kullandı ve hamile kaldı. Yani devlette de yapılıyor ama ilgili doktora denk geleceksin işte. Çoğu uğraşmak istemiyor