Merhaba bende bu ay bu jeli kullanmak istiyorum ama faydası olmadı diyen de çok var emin olamadimJeli sadece yumurtlama gününde kullanıcaktın 1 paketi 1 ayda bitirmelisin diye bişey yok eğer bu ay tutmazsa jeli ve ovulasyon testlerini al bence adetin bitince testlere başla ve pozitif gördüğünde artık 2 gün mü 3 gün mü üst üstte görürsün yumurtlamanı bilemem o günlerde kullan jeli inşallah gerek kalmaz hamile kalırsın bu ay
Yapsan çıkar bi dene istersenYhaaa banada öyle dediler yumurtaliklr bebek ariyormus gibi seylr söylendi cok heyecanlndm daha da umutlandm aslında yapsam mı bilmiyorum ki çıkar mı
Ayy gerçekten bilmiyorum negatif görmekten de korkuyorum en doğru sonuç regl gününden sonra diyolr ama bilmiyorum kiYapsan çıkar bi dene istersen
Valla ben kullandığım ay hamile kaldım 7 ay denemeler sonrası kullandığım ilk ay hamile kaldımMerhaba bende bu ay bu jeli kullanmak istiyorum ama faydası olmadı diyen de çok var emin olamadim
Yani tabikide regl gününden sonra net sonuç ama erken gebelik testlerinde de çıkıyorAyy gerçekten bilmiyorum negatif görmekten de korkuyorum en doğru sonuç regl gününden sonra diyolr ama bilmiyorum ki
Yumurtlama takibi yaptın mıKızlar bende geçen ay 2 defa kullandım sonuç alamadım bu ay tekrar kullanmaya başladım
Karar alıyorum galiba akşam yapim mi acaba negatif çıksa çok üzülüyorum korkuyorum da ama yapim demiiiYani tabikide regl gününden sonra net sonuç ama erken gebelik testlerinde de çıkıyor
Akşam değil bence yarın ilk idrarla yapın daha iyi sonuç alırsınızKarar alıyorum galiba akşam yapim mi acaba negatif çıksa çok üzülüyorum korkuyorum da ama yapim demiii
Ben fuul kullandım hiç risk almadm gerisi nasipKızlar bende geçen ay 2 defa kullandım sonuç alamadım bu ay tekrar kullanmaya başladım
Şuan çıkamam eşimden isticm esimde yapalm diye ısrar edebilir akşam çıkmaz mı diyorsunuzAkşam değil bence yarın ilk idrarla yapın daha iyi sonuç alırsınız
Gebelik testi sabah ilk idrar ile olduğunda daha net çıkıyormuş canımŞuan çıkamam eşimden isticm esimde yapalm diye ısrar edebilir akşam çıkmaz mı diyorsunuz
Bn biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum çok negatif gördüm pazartesi zaten döngüm o güne kadr adet olmazsm inşallah o zmn yapsm daha iyi olabilir bnm icinGebelik testi sabah ilk idrar ile olduğunda daha net çıkıyormuş canım
Bence de beraber aynı gün yapalımBn biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum çok negatif gördüm pazartesi zaten döngüm o güne kadr adet olmazsm inşallah o zmn yapsm daha iyi olabilir bnm icin
İnşallah olmazsın aynı anda yapalım pazartesiye kadar ikimizde olmazsak bol bol dua edelim Rabbım hayal kırıklığı yaşatmasın bize İnşallahBence de beraber aynı gün yapalımyaklaşık 2 yıldır bekliyoruz bizde jel kullandık bu ay döngümüzde aynı haberleşip yapalım Allahın izniyle yumurtlamam geç olduğu için adet günümde 1,2 si diye tahmin ediyorum normalde yarındı adet olmazsam tabi
Geçen ay negatif bir tüp bebek deneyimi yaşadım. Problemimiz yok o yüzden sürece yeniden girmeden her yolu denemek istiyorum sizde problem var miydiValla ben kullandığım ay hamile kaldım 7 ay denemeler sonrası kullandığım ilk ay hamile kaldım
İnşallah canıım,İnşallah ikimizde mutlu haberler veririz birbirimizeİnşallah olmazsın aynı anda yapalım pazartesiye kadar ikimizde olmazsak bol bol dua edelim Rabbım hayal kırıklığı yaşatmasın bize İnşallah
İnşallah İnşallah inşallah tamam anlaştık testi atarm zaten etikette yaparm son 2 gün Rabbım yüzümüzü güldürsün inşallahİnşallah canıım,İnşallah ikimizde mutlu haberler veririz birbirimizetamam o zamana kadar yapmıyorum haberleşiriz
İnşallah canıım çokk aminnnİnşallah İnşallah inşallah tamam anlaştık testi atarm zaten etikette yaparm son 2 gün Rabbım yüzümüzü güldürsün inşallah
Benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ameliyattan sonra 3. Ay jeli kullanarak hamile kaldımGeçen ay negatif bir tüp bebek deneyimi yaşadım. Problemimiz yok o yüzden sürece yeniden girmeden her yolu denemek istiyorum sizde problem var miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?