• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gynoseed jel kullananlar

Jeli sadece yumurtlama gününde kullanıcaktın 1 paketi 1 ayda bitirmelisin diye bişey yok eğer bu ay tutmazsa jeli ve ovulasyon testlerini al bence adetin bitince testlere başla ve pozitif gördüğünde artık 2 gün mü 3 gün mü üst üstte görürsün yumurtlamanı bilemem o günlerde kullan jeli inşallah gerek kalmaz hamile kalırsın bu ay
Merhaba bende bu ay bu jeli kullanmak istiyorum ama faydası olmadı diyen de çok var emin olamadim

Bn biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum çok negatif gördüm pazartesi zaten döngüm o güne kadr adet olmazsm inşallah o zmn yapsm daha iyi olabilir bnm icin
Bence de beraber aynı gün yapalım 🥰 yaklaşık 2 yıldır bekliyoruz bizde jel kullandık bu ay döngümüzde aynı haberleşip yapalım Allahın izniyle 🌸 yumurtlamam geç olduğu için adet günümde 1,2 si diye tahmin ediyorum normalde yarındı adet olmazsam tabi🥲😁

Bence de beraber aynı gün yapalım 🥰 yaklaşık 2 yıldır bekliyoruz bizde jel kullandık bu ay döngümüzde aynı haberleşip yapalım Allahın izniyle 🌸 yumurtlamam geç olduğu için adet günümde 1,2 si diye tahmin ediyorum normalde yarındı adet olmazsam tabi🥲😁
İnşallah olmazsın aynı anda yapalım pazartesiye kadar ikimizde olmazsak bol bol dua edelim Rabbım hayal kırıklığı yaşatmasın bize İnşallah 🤲🏻

Back