- 2 Ağustos 2024
- 694
- 202
- 18
Hadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ikinizde güzel haberlerle gelirsinizİnşallah İnşallah inşallah tamam anlaştık testi atarm zaten etikette yaparm son 2 gün Rabbım yüzümüzü güldürsün inşallah
İnşallah canıım,İnşallah ikimizde mutlu haberler veririz birbirimizetamam o zamana kadar yapmıyorum haberleşiriz
İnşallah Allah razı olsun sanada İnşallah Rabbım gönlündekini kolaylıkla versin inşallahHadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ikinizde güzel haberlerle gelirsiniz
Canım göğüs de ağrı olmuşmuydu sendeHadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ikinizde güzel haberlerle gelirsiniz
İnşallah canım inşallah, sende inşallah sağlıkla kucağına alıp huzurla hayırlısıyla büyütürsünHadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ikinizde güzel haberlerle gelirsiniz
Aminnnn inşallahİnşallah canım inşallah, sende inşallah sağlıkla kucağına alıp huzurla hayırlısıyla büyütürsün
Gögüs ucum acıyordu çok hala bile ağrım varCanım göğüs de ağrı olmuşmuydu sende
Amin canım inşallahhhİnşallah Allah razı olsun sanada İnşallah Rabbım gönlündekini kolaylıkla versin inşallah
Başka belirtin yokmuydu benim bu gün döndüm daha bir şey pazartesiye kadarda olmazsa kan vermeye gidicm inşallahGögüs ucum acıyordu çok hala bile ağrım var
Ay inşallah olmazsın,ve hamilesindirBaşka belirtin yokmuydu benim bu gün döndüm daha bir şey pazartesiye kadarda olmazsa kan vermeye gidicm inşallah
İnşallah İnşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olur derler bana sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar diler misinAy inşallah olmazsın,ve hamilesindir
Gögüs ucum acıyordu sol kasığıma batmalar oluyordu ve sırt bel ağrım çoktuBaşka belirtin yokmuydu benim bu gün döndüm daha bir şey pazartesiye kadarda olmazsa kan vermeye gidicm inşallah
Bilmiyorum benim normaldiAğızda kuruluk hamilelik belirtisimi acabasevvalpapatya
Ben bu gün kan vermeye gidicm khvlti dan sonra dua eder misin benim için çok heyecanlıyımGögüs ucum acıyordu sol kasığıma batmalar oluyordu ve sırt bel ağrım çoktu
Hadi inşallah güzel haberlerle gel canımBen bu gün kan vermeye gidicm khvlti dan sonra dua eder misin benim için çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim simdi çıktım cok heyecnliymHadi inşallah güzel haberlerle gel canım
Senin adına bence heyecanlıyım,haber vermeyi unutma olur mu inşallah hamilesindir canım benim Rabbim bu akşam o mutluluğu yaşamınızı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim simdi çıktım cok heyecnliym
Amin Allah razı olsun inşallah benim için dua etmeniz o kadar duygulandiriyor kiSenin adına bence heyecanlıyım,haber vermeyi unutma olur mu inşallah hamilesindir canım benim Rabbim bu akşam o mutluluğu yaşamınızı nasip etsin inşallah
Hadi inşallah canımAmin Allah razı olsun inşallah benim için dua etmeniz o kadar duygulandiriyor kisıra bekliyorum şuan
Kan verdim sonuç bekliyorum çok korkuyorumHadi inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?