N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.917 477 26 25 Kasım 2024 Konu Sahibi nurpinarr #61 osmb .!.: Kızlar merhabalar 3 genelik geçirdim Biri 9 haftalık 2. Kimyasal 3. 7. Hafta 5 gün Son ikisi gynosed jel bununlamı alakalı bilmiyorum kimsenin de kafası karışsın istemiyorum benzer şeyler yaşayayan? Genişletmek için tıkla... Çok araştırdım ama alakası yok diyorlar. Sağlıksız hareketsiz sperm jelle de yumurtalığa ulaşamazmış zaten
osmb .!.: Kızlar merhabalar 3 genelik geçirdim Biri 9 haftalık 2. Kimyasal 3. 7. Hafta 5 gün Son ikisi gynosed jel bununlamı alakalı bilmiyorum kimsenin de kafası karışsın istemiyorum benzer şeyler yaşayayan? Genişletmek için tıkla... Çok araştırdım ama alakası yok diyorlar. Sağlıksız hareketsiz sperm jelle de yumurtalığa ulaşamazmış zaten
O osmb Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2024 25 4 39 25 Kasım 2024 Konu Sahibi nurpinarr #62 Cuma günü doktorumla içerik paylaşıp soracağım paylaşırım burada
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.917 477 26 25 Kasım 2024 Konu Sahibi nurpinarr #63 osmb .!.: Cuma günü doktorumla içerik paylaşıp soracağım paylaşırım burada Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur canım. İnşallah sağlıklı gebelik elde edersin genetik için kan verdin mi
osmb .!.: Cuma günü doktorumla içerik paylaşıp soracağım paylaşırım burada Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur canım. İnşallah sağlıklı gebelik elde edersin genetik için kan verdin mi