- Konu Sahibi cimcime eses
-
bir kere iş hayatında ,hiçkimseyle samimi olmayacak ve
fazla güvnmeyeceksiniz.bunu untmayın...
işyerinizin konumu sizi rahatsız ettiği için,herşey gözünüze batıyor...
çalışan kime sorarsanzı sorun,mutlaka şikayeti olacaktır,kimse memnun değildir yerinden,ya da iş arkadaşlarından,ya da patronundan...şimdi,
öncelikle 3 haftalık bir işveren işçi ilişkisi bu kadar laçka olmamalı...
hediye,özel sorular bunlar çirkin şeyler...
o kim ki,neyiniz ki size hediye alıyor...
siz kabul ettiniz sanırım...o hediyeyi kabul etmekle
ona bu kapıyı siz açmışsınız,kusura bakmayın ama...
bakın eğer huzursuzsanız
patronunuzla konuşun,tavrınızı gösterin ki
size basit muamelesi yapmasın,
sizde çalışmaya devam edin...
ha eğer yapmaya devam ederse,çantanızı alın ve çıkın...
sonuçta sizin psikolojniz herşeyden önemli...
sevgiler...
ciddi bir iş veren için yanında büyük küçük kim olursa onlara ana bacı kardeş gözü ile bakar onların namusu onlardan sorulur yavrum ne kadar ihtiyacın var bilmem ama böyle densizlerin yanında durulmaz bu tip insanlara yazıklar olsun tabiki iş yerinde tanışma evlilik olur ama nasıl bir insanki 40 yaşında çalışanını huzursuz eder ablacığım iş araştır o tür zorbaların yanında 5 dakika çalışılmaz canım benim allaha emanet ol ve dikkatli ol kızım
Ah Nisan ablacım çıkayım ama nasıl olacakki bu iş. Ya bilmiyorum bendemi bişey var eski iş yerimde de evli bir adamdan teklif almıştım inan o kadar kötü bir durumki ve bu konuyu ablama ve anneme anlattım. İnan anlattığım günden sonra ikiside sormadı hala seni rahatsız ediyormu diye... Sonuçta annem va ablam onlar hakkında kötü yorum yapmak istemem ama bu konu içime o kadar oturduki o kadar kırıldımki anlatamam...Yani söyleyeceğim şu annem sadece çalış diyo başka bişey demiyo. Anlayacağınız tek dert ortağım sizlersiniz belki sanal ortam olabilir ama o sıcaklığı ben reel olarak hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?