Güzin Ablalarım lütfen banada yardım!!!

canım bence iş aramaya başlasan iyi olacak,3 haftada bu ne laçkalık,umarım patronunun aldığı hediyeyi kabul etmemişsindir,huzursuz bir ortamda çalışmak kadar kötü birşey yoktur,kendinide bu kadar yıpratma alt tarafı çıkarsın işten başka işe girersin,ömrünün sonuna kadar orda çalışacak halin yok.sen sen ol kimseye güvenme

Şimdiden yeni bir iş bakmaya başla canım bence...
Çünkü burda kalman senin psikolojisini bozar...
Ayrıl desem maddi olarak buna ihtiyacın var...
Şimdilik idare et yeni bir iş bulursan , lafını da koyup gidersin olmaz mı ...

Keşke çıkabilsem ama umut yok. Eski şirketimden çıktığım için o kadar pişmanımki anlatamam, o zamanda çok kötü şeyler yaşadım hatta psikolojik destek bile aldım ama beterin beteri varmış. Allah bana ve benim durumumda olanlara yardım etsin...

Bide bişey sorucam bir muhasebeci patronunun özel sorunlarıyla ilgilenmek zorundamıdır. Bu benden diyet listesini takip etmemi çay istermisiniz diye sormamı vs. şeyler istiyo ben bunları yapmak zorundamıyım. Diyet ile ilgili rahatsızlığımı bildirdim şimdide benimle dalga geçiyor...

Tabiki de değildir tatlım ...Ama özel sektörde malesef öyle bi hale geliyor ki zorunda gibi oluyosun çünkü ters düşersen seni çıkarıp yerine "kendilerine zıt düşmeyen" başka birini bulurlar...

Senin benim karakterimdeki insanlara çok ağır gelir biliyorum o yüzden ben bu sene çalışmadım, kpss ye girip kimsenin zırvalıklarını çekmeden devlet için çalışmak istiyorum..:Saruboceq:
.
Yok mu cnm senin böyle bir durumun
...:uhm::sm_confused:

Son düzenleme:
bence sen çantanı al çık git ordan hediler falan bukadar kısa sürede işden çıkarma tehditleri çok banel şeyler bence o adamda patron vasfı yok bence okadar basit bir yerde durma zaten psikolojinde bozuluyo gittikçe

ama evliliği kurtuluş olarak görme ne olur hep bu hatayı yapıyoruz ama inan evlilikde çok zor bir zanaat derlerya öyle işte üstelik ondan bukar kolay çantanı alıp çıkıp kurtulamıyosunda

bence çok dikkatli ol özellikle iş yerinde internete bağladığında cnm.çünkü artık patronlar işçilerinin bilgisayarlarını kendi bilgisayarlarından kontrol edebiliyor ..

ayyyyyyyyyyynısından bende vardı ??

aynı sekılde benım uzunca bır iş gecmısım vardı
patron yani müdür bana asılıyormuş ama farkında degıldım, sureklı benı ezer aşaglardı kendısı benden baska bölüm okumuş kendı okudugu bölum sankı dunyanın en ıyı bolumu benımkısyse ılkokul gıbı konusurdu, ne yapsam kendı haklı gostermeye calısır sonunda dedıgıme gelır ama kabullenmezdı :1closedeyes: ne oldugunu soylıyım ben sana,
iş arkadaslarım da kötuydu aynı zamanda,
aradan 5 ay gectı pardon 4 ay bıttı 5. aya gecerken ben sırketle calısan bırıyle cıktım flört ettım adama aşık oldum o da benı begendı ve flörte basladık, derken mudur bana demez mı sen onla nasıl çıkarsın ben senı ıstıyordum kaydirigubbakcemile benı o kadar ezıp aşaglayan aynı zamanda arada kahve ıcelım yemek yıyelım cıkısta dıyen adam benı ıstıyormus -tatlicadiarzu- sonra işten atıldım. ?

sonuç: işsiz kaldım....
sen işsiz kalıcaksın yakında sımdıden iş bak bulunca da şimdikinin parası daha ıyı mekanı daha ıyı deme direk geç dıger işe . ben bunu dıyorum baska bır sey demıyorum. :CüvCüv: bak aynısını yaşamısız sana örnek olsun. kötükedihüso

ayrıca benım yapamadıgımı yap,
kendıne gıt bır dandik gümüş yuzsuk al alyans seklınde,
eskı erkek arkadasımla barıştık aramızda söz yaptık de,
erkek arkadasın hanı yok mu gelmıyor mu derse gelıyor haftada bır cmt aksam bulusabılıyoruz işlerı yogun de, en yakın kanki bır erkek arkadasını uydur onu oyle goster.
bu vesıleyle ayagını senden ceker belkı. kısmetın kapanır evet ama derdın azalır.

ooof ıstanbulda ve 600 mu?
hıc acıma yok bu ınsanlarda ıstanbul koskoca sehır yahu 600 ne kı ızmırde bıle 600 az ama verıyor şerefsızler o parayı allah cezalarını verecek kötükedihüso

hehehe yasadıkların bırebır benle aynı okudukca goruyorum.
neyse iş gorusmelerıne nasıl gıdeceksın soyleyeyım,
mesela telde konustun işe gorusmeye cagaran bırıyle dıyceksın kı saat şu saat mı ben calısıyorum o sebeple bu saat olsun,
ertesı sabah 9 a falan gorusmeye gıdıceksın o sabah hasta olup arıycaksın öhö öhö ayy cok atesım var gelemıycem, uzerınıze afıyet ıstıfra edıyorum vs ... vsvsvsvs
aksam ustu olursa baska bır bahene komsum yakınım akrabam rahatsızlanmıs gıdıp bakmalıyım.
işi gözden cıkardıysan yap bunu ama merkeze gecebılcegını sanmıyorum ben o adamın bakısları uzerındeyken sengözlerimebaksanab

Belki calismaya mecbursun...paraya ihtiyacin var...bu kriz döneminde is bulmakta cok zor lakin unutmaki sen saglikli ve iyi oldugun sürece calisabilirsin...piskolojin bozulduktan sonra her allahin günü mide agrisi ile ise gidip sagligni kaybettikten sonra öyle isin icine tükür daha iyi...

Biraz daha dayan ve disli ol...kendini ezdirme ve yeri geldimi yapistir cevabini...deli deliyi görünce elindeki sopayi atar hesabi yani...baktin gördün yinede mutsuzsun o iste...hadi bana güle güle de arkadasim...

Hicbirsey senden ve sagligindan önemli degildir.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…