- Konu Sahibi cimcime eses
-
Bide bişey sorucam bir muhasebeci patronunun özel sorunlarıyla ilgilenmek zorundamıdır. Bu benden diyet listesini takip etmemi çay istermisiniz diye sormamı vs. şeyler istiyo ben bunları yapmak zorundamıyım. Diyet ile ilgili rahatsızlığımı bildirdim şimdide benimle dalga geçiyor...
Aslında biliyorum bazı şeyler için şükretmemgereli ama bu yazıyı sadece içimi döküp önerilerinize ihtiyaç duyduğum için yazıyorum. 2 aylık bir iş arama sürecinden sonra şuan bulunduğum uerde işe beşladım yaklaşık 3 hafta oldu. Ama ine insanları ne ortamı bir türlü benimseyemedim. Bulunduğum yer bir plazanın en zemin katı yani aynı zamanda depo olarak kullanılıyoru ve şuan tek bayan benim, ilk geliğim zaman hiç beenmedim ama mecbur olduğum için kabul etmek zorunda kaldım. İnanın arkadaş ortamı ii olsa bulunduğum yeri hiç önemsemicem hele patronumuz tamamen benim zıt karakterim. Hiç birşeyle onu memnun edemiyorum, hep bana "bu güne kadar hiç birşey öğrenmmişsin" diyor oysaki benim 4 yılık bir çalışma hayatım var, dolayısıyla birazda olsa tecrübem var yani... Ben he öneri sunarm o hep kendi bildiğini okutur bana e sonuç olarak benim dediğim yere baştan gelinir. İnanın 3 haftadır buradayım daha hiç bir şeyi yoluna koyamadım çünkü buna patron izin vermiyor sürekli boş boş sorularla benim iş yapmamı engelliyor. Ayrıca 42 yaşında ve bekar bazen hakkımda farklı düşündüğünü hissdiyorum, çünkü hep ailemle ilgili özel hayatımla ilgili sorular soruyor, doğum günümde hediyeler falan aldı, yani bir patronda farklı yaklaşım sergiliyor bana. Bu durum ise benim daha çok agresif olmamı sağlıyor, ve bazen ben sinirlenince hemen işten çıkarma lafını atıyor ortaya...İş arkadaşlarım hiç söylemek istemiyorum, yane yaparsam hemen patrona yetiştiriyolar, lavaboya bile gitsem patronun haberi oluyor benim yüzüme gülüyorlar ama onların samimi olduklarına hiç inanmıyorum. Şuan bile şu yazıyı yazarken etrafımda dolaşıyor ne yaptığımı görmek için...İnanın ağlamaktan bıktım çok yoruldum bunaldım, bir çıkış yolu arıyorum ama yok... Bazen evlensemde evimde otursam diye düşünüyorum çünkü buna ihtiyacım var... İstediğim desteği evdende alamıyorum, lütfen içimi rahtlatacak bişeyler yazın belki birazda olsa kenimi iyi hissetmemi sağlar...
ahh ahhh canım yaaa seni belkide en iyi ben anlarım.çünkü aynı dertten bende de varr.bende iş yerinde inanılmaz sıkılıyorum boğuluyorum hatta benım patronum ıyı ama burda çalışan insanlar sanki özel seçilmiş belki inanmazsınız ama yemin ederimki hepsi karaktersiz allah şahidim olsun ki herkez bir birinin yüzüne gülüp arkasından sövüyor. kötükedihüsohiç biriyle anlaşamıyorum.bu yüzden.bende aylardır iş bakıyorum.zaten dağ gibi borcum var olmasa bi dakka durmam burda yemin olsun..600 tl alıyorum ya valla.benım ev kiram bile 750 düşünün yani hem yetmiyo para hemde burda sıkıntıdan ölcem huzurum yok.hep gözüm saatte yani akşam olsunda gideyim diye bakıyorum.
valla keşke sana bi yardımım dokunsa ailende destek olmuyormuş cnm ya valla en kısa zamanda iş bak ne bilim hemden bulunmuyorki iş.inş sende bende bizim gibi olan herkezde en kısa zamanda iş bulur.Allah yardımcın olsun canım benim..
benimde tabi.....
yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bugünde parmağımdaki yüzüğün amacını sordu, bende hediye o nedenle çıkarmıyorum dedim. Ya işten çıkmak kolay ama sonucuna katlanmak önemli iş bakıyorum sürekli artık paranoyak oldum. Ama işte öyle insanın ayağına gelmiyorki birde çağırdıkları zaman görüşmelere gitmek gerekiyor sadece pazar tatil nasıl gidicemki. Ayrıca galiba bende biraz fazla yüz verdim bu adama ama ne bileyim bu güne kadar bu tarz biriyle karşılaşmadım, bu kadar olacağınıda düşünmedim. Doğum günü konusuna gelince laf arasında söyledim yani özellikle sorulmuş bir soru değil ayrıca kitap almıştı, ne bileyim aklıma hiç bişey getirmedimki. Ama artık tavır aldım gülmeden ciddi konuşucam, özel konular hakkında hep kaçamak cevaplar vericem...23 yaşıma girdim artık olgunlaştığımı düşünüyorum ama inanın içimde insanlara karşı bir art niyet besliyemiyorum... İşten çıkma konusuna gelince şartları diğer yerlere göre ii maaşta ilk girişe rağmen uygun, birde merkezimiz var ben oraya geçmeye çalışıyorum oraya geçersem çok rahat olucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?