Güzellikte saç

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
Güzellik derken saç çok önemli midir ? Bi kız sınıfta kızın en önemli yeri saçlarıdır dedi de.
:çok üzgünüm:

Tek başına saç yeterli değil,O kızın saçları güzel sanırım ki öyle yorum yapmış.:smiley-cool: Hem çaresi de var,postiş,kaynak ...kaydirigubbakcemile2

çok önemli tabii ama tek başına yeterli değil. herkesin güzellik anlayışı farklı tabii.yüz şekline ve yaşına uygun bir saç modeli bayanı daha sağlıklı,bakımlı ve daha güzel gösterir bence.

Saç önemli tabii ama;
mesela bi bayanı arkadan görüyosun offf bu ne bee diye iç çekiyosun bir dönüyo fiyaskoo , yani tek başına saç yeterli değil :eek:lmaz:

saç büyük büyük oranda çok önemli.. gür ve sağlıklı saçlar gerçekten ben burdayım diyor. rüzgarda bile havalanışı farklı. :KK70: çoğu saç modeli de yakışıyor... yüzüne bakılamayacak kadar çirkin değilse ve saçları dabu özelliklere sahipse aşırı albenili olur. bence deçok önemli :)

saç tek başına asla yeterli değil ama bence yapay yolladan saç edinmek de kendini kandırmak oluyor:nazar:

evet makyajın aşırısı da yapay bana göre.. kendini ve başkalarını kandırmak tamamen

bi parlatıcı bi kalem insanı çok değiştirmez ama kat kat kapatıcılar falanlar filanlar eşliğinde bambaşka biri olursun yüzünü yıkayınca da kimse tanıyamazsempatiksalakcinni

Ben de abartıdan hoşlanmam,ama yapana da saygım var.Kendine bakmak,güzel görünmek için çaba sarf etmek de bir başarıdır bence.Herkes çok güzel olmayabilir,ama bakımla,saçla,makyajla o açığını kapayabilir.Gerçi çok güzel kızlar da bunları yapıyor,tercih meselesi
Yoksa doğal olmalıyım diye kendimizi kasarsak bir incir yaprağı takıp dolaşmamız gerekir.:roflol:

doğal olmak çıplak gezmek değil,kendimizle olanla yetinmek..ve daha iyi olması için kendimize bakmaktır.doğal yollardan

ha saçını uzatmak için gürleştirmek için çabalar bakımlar yapar cildine çok güzel bakar beslenmesine dikkat ederi spor şu bu vs.... eyvallah buna saygı duyarım herkes de yapmalı derim

ama kısa yoldan olduğundan farklı görünenlere hele ki bu durum gözüme batıyosa hiç hoşlanmam..postiş vs gibi..:nazar:

özel durumlar hariç tabi hastalık vardır takar ya da başka bi sebep bunun dışında hayır diyorum..!!

doğal olmak çıplak gezmek değil,kendimizle olanla yetinmek..ve daha iyi olması için kendimize bakmaktır.doğal yollardan

ha saçını uzatmak için gürleştirmek için çabalar bakımlar yapar cildine çok güzel bakar beslenmesine dikkat ederi spor şu bu vs.... eyvallah buna saygı duyarım herkes de yapmalı derim

ama kısa yoldan olduğundan farklı görünenlere hele ki bu durum gözüme batıyosa hiç hoşlanmam..postiş vs gibi..:nazar:

özel durumlar hariç tabi hastalık vardır takar ya da başka bi sebep bunun dışında hayır diyorum..!!

Öyle bir anlatmışsınız ki incir yaprağından başka bir şey gelmedi aklıma.bilmiyorumkismile Kimi insana sizin anlattıklarınız da yapay gelir.Üzerindeki göz alıcı bir kıyafet,giydiği topuklu ayakkabı bile yapaydır kimine göre.Bu tercih meselesidir.Her iki duruma da saygı duymak lazım.bayanssulusmile

katılıyorum kaydirigubbakcemile5

Çok da önemli değildir...En önemli yer saçlar da değildir bana göre .lirik güzele katılıyorum o kızın saçları güzelse kendini övmek için söylemiş olabilir delikafadulden

gür saçlar bukleli bukleli saçlar evet hoş durur seyrek sacta güzel değil ırsi olan seyrek saçlılar postiş kaynak vs. yapabilir ama en önemlisi vücudun seksi olması saçlarda o seksiliği tamamlar tabiki kıyafet ve ayakkabı seçimide önemli

saç mı???? evet ben de çok önem veririm ama sadece hasta olduğu için saçları dökülen insanlara bön bön bakan insanlar gibi asla olmadım... kfamda saç olup da beyinsiz olanlardan değilim yani...Bu konuda çok yaralıyım kusura bakmayın...

Üzülme canım niye üzülüyorsun ki...Şahsen ben kel ama güzel yüzlü olmayı güzel saçlı ama çirkin olmaya yeğlerim.Evet saç güzelliğin bir parçasıdır ama sadece "bir parçası"...Eksik olması seni çirkin yapmaz....Tıpkı güzel saçlı bayanları güzel yapmayacağı gibi....

X