Güzellikte saç

Üzülme canım niye üzülüyorsun ki...Şahsen ben kel ama güzel yüzlü olmayı güzel saçlı ama çirkin olmaya yeğlerim.Evet saç güzelliğin bir parçasıdır ama sadece "bir parçası"...Eksik olması seni çirkin yapmaz....Tıpkı güzel saçlı bayanları güzel yapmayacağı gibi....

Birazcık iç rahatlatıcı bir konuşma teşekkürler mafoldumben

canlarım öyle değil çok karşılaşıyorum yani kişinin kendi elinde olmadan saçı dökülüyor ve biz onlara bakıyoruz kendilerini ne kadar kötü hissediyorlar hiç düşünmüyoruz :KK43:((( saç ggüzelliğe katkı sağlar ama asla güzelliğin tek nedeni saç değildir...İnsanın yüreği güzel olacak önce sonra fikri ve zikri... Gerisi zaten gelir...Ben de çok takarım saçımı başımı ama asla saçı uzun kısa diye kel diye bakmam insanlara... Demek istediğim o benim .(((( :umursamaz:

canlarım öyle değil çok karşılaşıyorum yani kişinin kendi elinde olmadan saçı dökülüyor ve biz onlara bakıyoruz kendilerini ne kadar kötü hissediyorlar hiç düşünmüyoruz :KK43:((( saç ggüzelliğe katkı sağlar ama asla güzelliğin tek nedeni saç değildir...İnsanın yüreği güzel olacak önce sonra fikri ve zikri... Gerisi zaten gelir...Ben de çok takarım saçımı başımı ama asla saçı uzun kısa diye kel diye bakmam insanlara... Demek istediğim o benim .(((( :umursamaz:

Keşke herkes sizin gibi düşünse akannehir

Kesinlikle saç çok önemli bencede..ayrı bir hava katıyor insana...her renk her model bambaşka biri gibi yapıyor.

Saç bir bayan için önemli ama saçları gür sağlıklı uzun olan bir bayanda illa güzeldir diyede bir kural yok...
Çok görüyorum sokaklarda saçları güzel gür ama güzel değil.
Sen canını sıkma canım.
Postişler çıtçıtlar varbayanssulusmile
Saçların azsa postiş ve çıtçıtla çoğaltırsın ama çirkin bir insanı nasıl güzel yapacaksın bu daha zorzemuszemus

bence asla çıtçıt bilmemne takma daha da zarar vericeksin saç ve saç derine.ileri vadede pişman olursun.ne kadar duyuyosam hep böyle...çevreden felan internetten...

bence asla çıtçıt bilmemne takma daha da zarar vericeksin saç ve saç derine.ileri vadede pişman olursun.ne kadar duyuyosam hep böyle...çevreden felan internetten...

çıtçıt ne kadar zarar verebilir ki sempatiksalakcinni

bence gerçekten güzel bi kız saçları çirkin olsa da güzeldir ama çirkin bi kız sadece saçlarıyla da güzel görünebilir.

bencede saç bir kadının en güzel aksesurıdır ama tek başına yetertli değildir kimse saçları güzel diye güzel olmaz...

bi bayanda en göze çarpan yeri saçları ve fiziğidir bence saç daha önemli saçları düz olanlara herzaman bayılırım benim uçları dalgalı ama düz daha bi havalı oluyor

Sac tabiki cok önemlidir ama diger arkadasların da dedigi gibi tek basına yeterli degildir. Veya önemli olan uzun sac degildir kime ne yakıstıgıdır! Mesela ben gülben ergeni kısa saclarıyla cok begenirim. Sürpriz klibinde uzundu sacları güzeldi ama kısa hali kadar degildi. En önemlisi de sacların bakımlı olmasıdır.

evt saçlar önemlidir kadının güzelliğine güzellik katıyor.bu sene de uzun bukleli saçlar modaydı daha bi ön plana çıktı sanki..ama tek başına yeterli değil ki bi nevi tamamlayıcı.çirkin kadını güzel yapmaz.ama hava katar.

saç insana cok ayrı bi hava katar..
güzelse ön plana çıkarır dikkat ceker cünkü
ama güzel ve saçları sönuk olan insanda var
sadece saçları güzel olup çırkın olan insanda
zaten herkes örnegeini cok rahat görebilr cnm:nazar:

malesef bendede var öyle bir görüs kadın dedigin uzun ve gür havalı saclı olmalıymıs gibi geliyor malesef röfleli oldugu icin benim saclarım belime kadar uzamıyor gürlügüde kalmadı ancak cıtcıtla yada kaynakla ugrasmaktan sıkılıyo insan..bi kızın sacları uzun gür havalı parlak falansa kızın yüzü cirkin bile olsa bana böyle bir bakımlı hos geliyor ama güzel kadının sacları sönükse kadınıda söndürüyor sacı güzel olan daha cok baktırıyor

bence bı akdın da en onemlı yer gozlerdır gozler guzel olmazsa olmaz bence sonra fızık gelır sonra gur ve saglıklı olan havalı saçlar of anam of:KK60:

X