Ayrıca bozulmadim ben de söyledim cevaben başka şeyler ama canım sikildi o kadarBurada anlattığım kadarını görüp de kendimizce yorum yapıyorsunuz, kimsenin dış görünüşü ile dalga geçmedim, biri de geçse benle ben de kırarım hiç acımam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıca bozulmadim ben de söyledim cevaben başka şeyler ama canım sikildi o kadarBurada anlattığım kadarını görüp de kendimizce yorum yapıyorsunuz, kimsenin dış görünüşü ile dalga geçmedim, biri de geçse benle ben de kırarım hiç acımam
Böyle muhabbetlerin hiç dönmemesi gerek işte arkadaşım. Benim saçım mı beyaz, totom mu kara kimene. Kimse birbirine yorum yapmasın.Sordum, şöyle 'bizim niye gözümüz aydın biz mi istesik beyazlasin' dedim. Ayrıca sizinki ırsi, oğlunun bile beyazlamış seninki siyah mi kalacaktı dedim.
Belki deBöyle muhabbetlerin hiç dönmemesi gerek işte arkadaşım. Benim saçım mı beyaz, totom mu kara kimene. Kimse birbirine yorum yapmasın.
Ben eşime her zaman derim ben anneme samimiyetten her lafı derim ama sen deme sana alınır, diye. Kayınvalide de aynı şekilde. Hamileyim, kv oğluna lohusalığa kayınvaliden gelsin, gelin ben bir şey dersem alınır ama annesine alınmaz, demiş. Siz artniyetli davranmamış olabilirsiniz ama pot kırmışsınız neticede.Burada anlattığım kadarını görüp de kendimizce yorum yapıyorsunuz, kimsenin dış görünüşü ile dalga geçmedim, biri de geçse benle ben de kırarım hiç acımam
geçmişten gelen sizinle bir alıp vermediği durum var demek. ama gerçekten bu konuda kv'nin saçlarını ağartmaya katkıda bulunacak hiç bir şey yapmadığınıza eminseniz, ayıp etmiş. o yaşa gelince pervasızca laf edip drama queen olmaya bayılan bir tip de olabilir. siz daha iyi tanırsınız.Merhabalar herkese. Kısa tutmaya çalışacağım. Aslında kafaya takmaya belki değmez biliyorum, ancak canım sıkıldı ki konu açmak istedim maalesef benim için bir dert oldu.
Dün akşam KV kişisi ile telefonda görüntülü konuşuyordu eşim, konuşmaya bir sebepten dahil oldum. Diğer iki kızı da yanındaydı. Kp şehir dışındaydı yoktu.
Normalde kapalıdır KV, o an açıktı saçları ve bayadir girmedim o şekilde, beyazları aşırı çoğalmıştı. Eşimle saçları iyice beyazlatmaşsin dedik. O da hemen ' gözünüz aydın ' dedi güler gibi oldu. Ben o an çok sinirlendim çok belli etmek istemedim ama. Aynı cümleyi damadına kuramaz peki bana neden ? Tepkiniz ne olurdu?
Neden gözümüz aydı deseydiniz.Merhabalar herkese. Kısa tutmaya çalışacağım. Aslında kafaya takmaya belki değmez biliyorum, ancak canım sıkıldı ki konu açmak istedim maalesef benim için bir dert oldu.
Dün akşam KV kişisi ile telefonda görüntülü konuşuyordu eşim, konuşmaya bir sebepten dahil oldum. Diğer iki kızı da yanındaydı. Kp şehir dışındaydı yoktu.
Normalde kapalıdır KV, o an açıktı saçları ve bayadir girmedim o şekilde, beyazları aşırı çoğalmıştı. Eşimle saçları iyice beyazlatmaşsin dedik. O da hemen ' gözünüz aydın ' dedi güler gibi oldu. Ben o an çok sinirlendim çok belli etmek istemedim ama. Aynı cümleyi damadına kuramaz peki bana neden ? Tepkiniz ne olurdu?
Hemen elinize kına sürüp evine çaya gidin bunlar bundan anlarMerhabalar herkese. Kısa tutmaya çalışacağım. Aslında kafaya takmaya belki değmez biliyorum, ancak canım sıkıldı ki konu açmak istedim maalesef benim için bir dert oldu.
Merhabalar herkese. Kısa tutmaya çalışacağım. Aslında kafaya takmaya belki değmez biliyorum, ancak canım sıkıldı ki konu açmak istedim maalesef benim için bir dert oldu.
Sordum, şöyle 'bizim niye gözümüz aydın biz mi istesik beyazlasin' dedim. Ayrıca sizinki ırsi, oğlunun bile beyazlamış seninki siyah mi kalacaktı dedim.
Hangi samimiyet ? Bir de ısrarla "sizin ki ırsi, oğlunun bile beyazlamış senin ki siyah mı kalacaktı" demek sizce hoş mu ?Yahu öncelikle cevap için teşekkürler de, aaa saça bak beyaz gibi bir durum oluşmadı. O anki samimiyete istinaden oğlu ile dedik.
Söyleyebilir, ben hiç sorun etmem. Öylemi der geçerim. Ayrıca siz bi sakin olun. Üsluba dikkat edin. İyi niyetli yorum değil bu.Ben olsam ben de aynı lafı söylerdim size. Size ne ki benim saçımın beyazından benim dış görünüşüme yorum yapma hakkı buluyorsanız size cevap verme hakkımı da ben saklı tutarım.
Üslubum çok normaldi ama sizin üstünüzde bi suçlanmışlık duygusu veya alınganlık olabilir Ben sizin kv niz değilim sizi çekmek zorunda olmadığım için alınganlığınızı nazınızın geçtiği yerde kullanın naçizane önerim :)Söyleyebilir, ben hiç sorun etmem. Öylemi der geçerim. Ayrıca siz bi sakin olun. Üsluba dikkat edin. İyi niyetli yorum değil bu.
Kimin adına konuştunuz avukatı gibiBen olsam ben de aynı lafı söylerdim size. Size ne ki benim saçımın beyazından benim dış görünüşüme yorum yapma hakkı buluyorsanız size cevap verme hakkımı da ben saklı tutarım.
Hiç suçlanmış ve alıngan değilim, siz bi agresif geldiniz ki gelemezsiniz.. burası sizin istediğinizi istediğiniz gibi yazacağıniz yer değil. Gerçek hayatta iki kelime yüzüme edemeywcek insanlar burda aslan kesilmesin, izin vermem. Bu yorumunuzu şikayet edeceğim. Siz de benim bir şeyim değilsiniz çekemem, çekmem. Haddinizi bilin. Adam haksız ya da doğru değil diyin sıkıntı yapmam ama bu tavrinizsan hoslanmadimÜslubum çok normaldi ama sizin üstünüzde bi suçlanmışlık duygusu veya alınganlık olabilir Ben sizin kv niz değilim sizi çekmek zorunda olmadığım için alınganlığınızı nazınızın geçtiği yerde kullanın naçizane önerim :)
Rica ediyorum şikayet edin :) haksız olduğunuzu söylüyorum zaten hakaret veya tehdit etmiyorum sizin gibi. Kimsenin dış görünüşüne saygısızca yorum yapmak size düşmez. Bir de ırsi oğlunun ki beyazladı seninki tabi beyazlar gibi konuşmanız sizin zaten nasıl biri olduğunuzu gösteriyor merak etmeyin.Kimin adına konuştunuz avukatı gibi
Hiç suçlanmış ve alıngan değilim, siz bi agresif geldiniz ki gelemezsiniz.. burası sizin istediğinizi istediğiniz gibi yazacağıniz yer değil. Gerçek hayatta iki kelime yüzüme edemeywcek insanlar burda aslan kesilmesin, izin vermem. Bu yorumunuzu şikayet edeceğim. Siz de benim bir şeyim değilsiniz çekemem, çekmem. Haddinizi bilin. Adam haksız ya da doğru değil diyin sıkıntı yapmam ama bu tavrinizsan hoslanmadim
Katılıyorum. Eşime bunu ben söyletmem mesela kendisi de annesine söyletmez. Birbirimizin ailesine karşı görünüşle ilgili yorum yapmayı kendimize hak görmüyoruz çok saygısızca olmuş ama kv epey ılımlı cevap vermiş.Hangi samimiyet ? Bir de ısrarla "sizin ki ırsi, oğlunun bile beyazlamış senin ki siyah mı kalacaktı" demek sizce hoş mu ?