Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hu gerçekte hayatta tanımadığın küçük bir kesitten nasıl benim 'nasil biri olduğumu ' iddia edebiliyorsunuz. Belki arada başka şeyler var. Şu kadarlık bilgiyle haksız ya da doğru olmamış de geç. Fikir alıyorum zaten. Ama bu kadarcik şeyden anlıyorsanız ben de sizin 'nasılbiri' olduğunuzu daha doğrusu üslup su olduğunuzu anladım!!!! Yorum yaparken dikkat beni tanimazsin ben sizi tanimmamRica ediyorum şikayet edin :) haksız olduğunuzu söylüyorum zaten hakaret veya tehdit etmiyorum sizin gibi. Kimsenin dış görünüşüne saygısızca yorum yapmak size düşmez. Bir de ırsi oğlunun ki beyazladı seninki tabi beyazlar gibi konuşmanız sizin zaten nasıl biri olduğunuzu gösteriyor merak etmeyin
Bos laf sizinki kesinlikle.
Yaslaniriz, kirisiriz, böyle degidikleri insana sanki o kusi gormüyormuscasina acikca belirtmek büyük görgüsüzluk.
Zerafet konusunda sifirsini
Öyle bir bakış açısı ki sanki ayy saçlar beyazlamış bu ne der gibi. Belki hiç samimiyet kurmamali mesafe olmalı. Ancak tanımadığın birine görgüsüz demek büyük handikap.. lafinizi iade ediyorumBos laf sizinki kesinlikle.
Yaslaniriz, kirisiriz, böyle degidikleri insana sanki o kusi gormüyormuscasina acikca belirtmek büyük görgüsüzluk.
Zerafet konusunda sifirsiniz
Konuyu açarken herkesin sizinle aynı fikirde olacağını düşünmüştünüz galiba. Aksi fikirler hoşunuza gitmedi.Bu cümleyi bana kuran eminim günlük hayatında her konuda en zarif kişiliği sergiliyordur. Sizin de üslup sıfır in altinda maalesef
Siz tanıdığınız birine böyle konuşuyorsunuz bizim dediklerimiz çok mu ? :)Öyle bir bakış açısı ki sanki ayy saçlar beyazlamış bu ne der gibi. Belki hiç samimiyet kurmamali mesafe olmalı. Ancak tanımadığın birine görgüsüz demek büyük handikap.. lafinizi iade ediyorum
Tanıdığım birine hakaret etmiyorum, etmedim. Anlattığım kadarını biliyorsunuz. Burası fikir belirtme yeri içinden geldiği gibi atıp tutma yeri değil ki öyle yapanlar k. Bakmasın cevabını alır. Nomal bir şekilde bak bu olmamış diyen birine hiç cikismadim farkindasinizdirSiz tanıdığınız birine böyle konuşuyorsunuz bizim dediklerimiz çok mu ? :)
Çok normal cevap verenlere de çıkışmışsınız gibi geldi bana ama tabi siz neye inanırsanız o doğrudur :)Tanıdığım birine hakaret etmiyorum, etmedim. Anlattığım kadarını biliyorsunuz. Burası fikir belirtme yeri içinden geldiği gibi atıp tutma yeri değil ki öyle yapanlar k. Bakmasın cevabını alır. Nomal bir şekilde bak bu olmamış diyen birine hiç cikismadim farkindasinizdir
Sürekli üsluba dikkat et deyip duruyorsunuz. Bu kadar dikkatli olan biri kimseye saçları beyazlatmışsın demez. Üslup bir size gelince dikkat edilmesi gereken bir şey herhalde.Söyleyebilir, ben hiç sorun etmem. Öylemi der geçerim. Ayrıca siz bi sakin olun. Üsluba dikkat edin. İyi niyetli yorum değil bu.
Üslup herkes için önemli, size kısa yoldan anlattım.Sürekli üsluba dikkat et deyip duruyorsunuz. Bu kadar dikkatli olan biri kimseye saçları beyazlatmışsın demez. Üslup bir size gelince dikkat edilmesi gereken bir şey herhalde.
Kendinize de anlatın ara ara.Üslup herkes için önemli, size kısa yoldan anlattım.
Bu kayınvalideler hiç mi bir şey söylemesin,siz gereksiz bir espri yapmışsınız o da gayet güzel yanıt vermiş.Merhabalar herkese. Kısa tutmaya çalışacağım. Aslında kafaya takmaya belki değmez biliyorum, ancak canım sıkıldı ki konu açmak istedim maalesef benim için bir dert oldu.
Dün akşam KV kişisi ile telefonda görüntülü konuşuyordu eşim, konuşmaya bir sebepten dahil oldum. Diğer iki kızı da yanındaydı. Kp şehir dışındaydı yoktu.
Normalde kapalıdır KV, o an açıktı saçları ve bayadir girmedim o şekilde, beyazları aşırı çoğalmıştı. Eşimle saçları iyice beyazlatmaşsin dedik. O da hemen ' gözünüz aydın ' dedi güler gibi oldu. Ben o an çok sinirlendim çok belli etmek istemedim ama. Aynı cümleyi damadına kuramaz peki bana neden ? Tepkiniz ne olurdu?
Bence sizin de ihtiyacınız varKendinize de anlatın ara ara.
Konunun neresinde görüşmeyi kesmekten bahsettik ya da bir şey denmesin dedim? O anki samimiyet ile konuştum belki de hataydı ama cevabı bu kadar içsellesmis bir şey olmamalıydı.Bu kayınvalideler hiç mi bir şey söylemesin,siz gereksiz bir espri yapmışsınız o da gayet güzel yanıt vermiş.
Burada modadır, hemen görüşmeyi kesmelisiniz.Alimallah bir dahakine ne der.
Peki siz görünüşüne ırsi olmasına vs laf ederken ne cevap vermeliydi ? Şurda kaç kadın toplandık 3 sayfadır size yaptığınızın yanlış olduğunu kalp kırdığınızı söylüyoruz üstüne siz hala kırılan sizmişsiniz gibi davranıyorsunuz. Pes.Konunun neresinde görüşmeyi kesmekten bahsettik ya da bir şey denmesin dedim? O anki samimiyet ile konuştum belki de hataydı ama cevabı bu kadar içsellesmis bir şey olmamalıydı.
Haddi ve hududu ile yorum yapan beni haksız bulan herkese beğendim ifadesini bırakıp, haklısınız dedim. Şu durumda sizin yorumunuz boş oluyorBoş lafı eden siz olmuşsunuz bu durumda yanlız. Her olumsuz yoruma bu kadar takılıp ahkam kesen birinin başkası hakkında gereksiz yorum yaparken bu kadar rahat davranması da büyük tezatlık ayrıca.