• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin yorumlarinniza görüslerinize çok ihtiyacim var...

LeniM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
9
0
36
Diğer
Selam herkeze, siteye yeni üye oldum ve hemen derdimle geldim :)
Bunu beni tanimayan, disardan olan insanlarla paylasmaya çok ihtiyacim var...
4 sene önce internette biriyle tanistim, önce arkadasça konusuorduk onunla birsey olacagini hiç düsünmemistim ama bi sekilde oldu ve birbirimizi çok sevdik... Bu arada ben yurt disinda yasiorum ve o trde benim memleketimden... Tanistigimiz sene trye gittik ve orda görüstük.. O kadar samimiydi ki, sanki yillardir tanisioruz :) Ama cok fazla disari cikamiordum trde, ailem korkuordu basima bisey gelecek diye.. :) Ama her firsatta beni görmeye gelirdi, gece gelip 2dkda olsa çik yüzünü göreim derdi... Sonra ben kisin da gitmeye basladim sevgilimin yanina... 1 günlügünede olsa gel göreim seni diordu, dayanamiorum sensizlige fln.. Hatta ona kalsa ilk yaz evlenmek istiordu benimle... Bir keresindede o almisti biletimi ve 1 gece kaldim, hem benim okulum oldugu icin hemde onun isi oldugu icin... 2. yaz annem msjlarimi okuyup bunu ögrendi ve cok kizdi.. Ilk sordugu soru "okumus mu??" hayir dedim.. "kendine yakistiriomusun??" dedi :) Direk orda kestirip atti zaten.. Birakicaksin dedi... Zaten bizde o siralar cok kavga ediorduk sevdigimle, bi ara ayrildik bende anneme ayrildik dedim.. Sonra tekrar baristik ama bunu söyleyemedim tabii :) Neyse bi sene sonra babamda ögrendi durumu... Ve annemin kuzeni sevdigimle konusmaya gitti, tanimaya.. Ama o adamda daha sevdigimi gormeden, o mahalleden adam cikmaz diodu, yani kafasinda isi bitirmisti zaten... Neyse bu konustu sevdigimle, ve geldi dedi ki 'biz birbirimizi sevioruz kimse bisey diyemez' gibilerinden konusmus benimki güya.. Tlfumuda elimden almislardi arayamiordum... Bende cok sinirlendim bi an inandim iste o annemin kuzenine... Cunku biliorum ki sevgilim sinirlendigi zaman cok pisman olacagi seyler söyleyebilio... Annemin tel nrsini bulmus ve aradi 'sen nerdesin yaa, meraktan oldum" fln dedi... Bende dedim bitti, bole bole demissin annemin kuzenine... Kendini savunmasina bile izin vermedim... Sonradan o konusmayi bide ondan dinledim... Adam geçmis sevdigimin karsisina "Bu kizin babasinin durumu iyi, surda burda evleri var, sen ne verebileceksin kiza???" demis...:s "Daha güzelini iyisini veririm" demis benimki... Birde demis ki "ailesi bunun trde yasamasina izin vermez, ne yapicaksin peki??" Askim da demis ki "Biz ikimizde burda yasamak istioruz (trde) yani sorun olacagini sanmiorum" gibilerinden konusmus... Olay bundan ibaret yani, konusmayi taa nerden nereye cekti adam benide inandirdi :) Ama bana anlatirken, hiç bahsetmemisti bizim evleri saydigindan... :) Sonra benim sevdigim adam inanmamis ben tlfda öyle konusunca, kiza bise mi yapiolar diye bizim kapiya geldi... Tam o günde ev cok kalabalikti... Annem cikti kapiya... Beni görmek istedigini sölemis sevdigim, ama annem demis simdi ev cok kalabalik lütfen rezillik cikarma... Ve göndermis onu.. Bizimkilerde simdi kiziyor "Neden o kdr insan oldugunu gordugu halde geldi kapiya??" Adam merakindan ölmüs, baskalarini gorur mu gozu??? Neyse o yaz bi ayrilik yasadik, ben aileme dedim tamam ondan ayrildim... Ama yapamadik... :) o bana ne kdr kirgin olsada (ona inanmadigim icin) yine yapamadik ve baristik... Gelelim son olaya... Ben yine bunun yanina gittim birlikte tatil yaptik... Her gittigimde gitme kal diordu bana, ama ben her seferinde olmaz diordum, ailemin rizasi olmadan olmaz... O hiç inanmiodu ailemin beni ona verecegine ama ben inaniodum iste.. :) Ama bu son gidisimde dayanamadim onu bi kez daha geride birakmaya, ve kaldim... Ailemede hbr verdim onun yaninda oldugumu... Araya buyukler girdi ve bi sozu verildi.. Eger ben geri gidersem, beni yazin guzellikle vereceklermis.. Sevdigim beni kesinlikle gondermek istemedi.. Ama ben dedim ki "Ailem bana 2. bi sans vermis, bunu degerlendirmezsem bana daha cok kizacaklar daha cok kirilacaklar ve hiç bi zaman affetmicekler" Bide herzaman derdim sevdigim adama "Ben evimden beyaz gelinligimle cikmak istiorum" O inanmadi, bu iste bi is var dedi.. Ama ben inandim ve ona bi soz verdim, eger sozlerini tutmazlarsa soz veriorum geri gelicem dedim... Neyse geldim evime... Herkez perisan tabii.. Ama bi yandanda beni vazgeçirme cabalarinda :)
Söyle bi olay daha var onuda hemen anlataim... Trden bi cocuk var benden hoslanan, bi sekilde bana yaklasmaya calisan, ailemde bunu tanio... Kardesimle konusmus bir kere msnde yakaladim o konusmayi.. Demis ki "O adam ablani sevmio, beynini yikamis" ben bu sozlere cok sinirlendim ve ona face den bir msj attim "sen kim oluosun da benim sevdigim adam hakkinda bole konusuosun" gibilerinden... Bu msji silmemisim ve bunu sevdigim gordu cok sinirlendi... Attip tuttu o cocuga kufur fln.. Erkeksen karsima gel de sole o laflari dedi..Olay orda kapandi hiç yuz yuze gorusmediler...
Ama hani ben geri eve geldim ya, bi laf cikti ortaya.. Sevdigim adam o cocuga demis ki 'Bana essek gibi bakacaklar, kizi calistircam ben evde yaticam, evlerine konacam' Bu yaziyida cocugun annesi gormus tesadufen.. Ailem bunu duydu, tam ortalik durulmusken bidaha ustume gelmeye basladilar, bak ne bicim konusuo diye.. Cok kizdim tabii o laflara, ama bi yandanda kimbilir o cocuk neler soledi de sevdigim adam onlari soledi dedim... Yani onu gicik etmek icin solemistir die dusundum ilk... Ama sonra bi sekilde yine ikna ettiler beni, tamam dedim bitti... Aradim sevdigim adami ve bitti dedim... yikildi... nasil inanirsin onlara dedi... Sonra uzun bi sure gorusmedik, ama yine dayanamadik... konustuk... tmm cocuga kufur ettim evet, ama o sozleri kullanmadim dedi... Ki bana hiç bi zaman yalan soledigini gormedim, benim sevmedigim seyleri yapsa bile gelir yaptim derdi, yada soledim derdi... Ama kadinda cocuklarinin ve torunlarinin uzerine yemin ediomus ole bi yazi gordugune...
Cooooook uzun bi hikaye oldu, daha anlatamadigim seylerde var cok uzun olmasin diye :)
Lütfen yorumlarinizi yazin... Sizce kim hakli... :) Sunuda belirteim, anneme veya babama herhangi bi saygisizligi olmadi, hep disardan 3. sahislarla munakasa oldu... Onunla o kadar cok sey yasadik ki.. birlikte agladik birlikte gulduk.. Ben askinin gerçekligine inaniorum ama ailem inanmio.. Körmüsün diolar... birde siz söyleyin, körmüyüm gerçekten?

madem yorum bekliyorsun ilk yorum benden olsun kardeşim.evet körsün aşk körü olmuşsun.sonu ne olur bilinmez ama sana abla tavsiyesi ne olursa olsun aileni dinle.onlardan onaysız bir şey yaparsan gelecekte sığınacağın bir limanın olmaz.aşk güzel şeydir.bende aşk evliliği yaptım.pişman değilim ama ailem vermeseydi kesinlikle onunla evlenmezdim.hiç kimse için sırtını ailene dönme.birde çok güzel bir söz vardır ''insan ilk aşık olduğunda son kez aşık olduğunu düşünürmüş.son kez aşık olduğunda da ilk kez aşık olduğunu düşünürmüş'' ne olursa olsun sonu hayır olsun inşallah.hiç birşey için acele etme zamana bırak biraz.

madem yorum bekliyorsun ilk yorum benden olsun kardeşim.evet körsün aşk körü olmuşsun.sonu ne olur bilinmez ama sana abla tavsiyesi ne olursa olsun aileni dinle.onlardan onaysız bir şey yaparsan gelecekte sığınacağın bir limanın olmaz.aşk güzel şeydir.bende aşk evliliği yaptım.pişman değilim ama ailem vermeseydi kesinlikle onunla evlenmezdim.hiç kimse için sırtını ailene dönme.birde çok güzel bir söz vardır ''insan ilk aşık olduğunda son kez aşık olduğunu düşünürmüş.son kez aşık olduğunda da ilk kez aşık olduğunu düşünürmüş'' ne olursa olsun sonu hayır olsun inşallah.hiç birşey için acele etme zamana bırak biraz.

Bende zaten hiç bir zaman ailemden onaysiz birsey yapmayi düsünmedim, ama o an çok zor geldi onu tekrar birakip dönmek, ve kaldim... Keske bu sekilde olmasaydi diorum zaten... Ama sadece sunu sormak istedim size, bu adam sizce beni gerçekten seviomu?? Yani bi damat adayi herzaman sus mus mu olmali kizin didinin didisi gelse bile karsisina?

Durumu iyi olan her kıznı sevgilisi onun parası malı, mülkü icin birlikte diye birsey yok tabiki.
Kadın kendi ailesinden biri seni istedigi icin de bu sekilde konusmus olabilir.
Aileni de haklı bulmuyor degilim cünkü o eski gururlu erkek modları yok artık!!
İyi düsün, bir güzel degerlendir sevgilini ve acele etme kesinlikle.

Son düzenleme:
Durumu iyi olan her kıznı sevgilisi onun parası malı, mülkü icin birlikte diye birsey yok tabiki.
Kadın kendi ailesinden biri seni istedigi icin de bu sekilde konusmus olabilir.
Aileni de haklı bulmuyor degilim cünkü o eski gururlu erkek modları yok artık!!
İyi düsün, bir güzel degerlendir sevgilini ve acele etme kesinlikle.

Hani anlattim ya babamin kuzeni onunla konusmaya gitti ve konusmalari çarptirdi ve o sene ayrildik diye... O ayriligimizdan sonra yine dayanamadik ve msnde konusurken bi basladi aglamaya... Bi yandan icini döküo neden böle yapiolar, ben artik dayanamiorum sensizlige dio, bi yandanda aglio ama hiç durmadan... Ilk defa onu o sekilde gördüm, bende dayanamadim agladim... :( Bunu sevmeyen bi adam yapar mi?? Üstelik gözyasini bi silah olarak kullanan bi insan da deil cünkü o kadar kavgalarimiz oldu ve bi kere bile agladigini görmedim... Ve her kis ille gel bi gün de olsa göreim diyen bi adam.. Ikimizde dikkat çeken insanlariz.. Yani o'da benim yoklugumda cok kolay baska bi kizi bulabilir.. Ailemin dedigi gibi bana deger vermese neden onca isinin gucunun arasinda bana zaman ayirsin ki? Neden gelmem icin maddi imkanlarini zorlasin? Bu son ayriligimizdan sonra baska biriyle denedim, yani hiç sevgili olmadik ama arkadasça bi yakinlasma oldu... Ama hiçkimse onun gibi olmuo :( Onu gerçekten çok seviorum, kendimi goruorum onda.. Sevgisine askina inaniorum diorum ama yinede.. Bu kadar insan karsi cikinca bi durup dusunuo insan onlarin goremedigi neyi goremiorum die :(

erkeklere güvenmek zordur.niyetleri son ana kadar belli olmaz.kişiliklerini saklamakta çok iyidirler.Allah herkesin karşısına hayırlı kişiler çıkarsın.sen zaten zaman tanırsan kendine ve sevgiline herşeyi daha iyi anlarsın.önce okulunu oku ailenden onay bekle.sonunuz hayırlı olsun kardeşim.

erkeklere güvenmek zordur.niyetleri son ana kadar belli olmaz.kişiliklerini saklamakta çok iyidirler.Allah herkesin karşısına hayırlı kişiler çıkarsın.sen zaten zaman tanırsan kendine ve sevgiline herşeyi daha iyi anlarsın.önce okulunu oku ailenden onay bekle.sonunuz hayırlı olsun kardeşim.

Tesekkür ederim ablacim :) Ama sevdigim adam aileme çok kirgin, seni bana vereceklerine dair söz verdiler ve seni bi sekilde yine kandirdilar ikna ettiler beni birakman icin diyo... Eger beni seviosan gelirsin yanima fln diyo :s Kesinlikle düsünmüyorum ailemi birakip gitmeyi ama bilmiorum bu sekilde ne kadar devam edebiliriz, daha fazla sabir gösterebilir mi.. :s Amin hepimiz icin herzaman en hayirlisi olsun insaAllah :) Bu arada niye bu kadar az insan yorum yapiyo yaa :( Gerçekten çok merak ediyorum baska insanlar ne düsünüo bu durum hakkinda, çünkü ailemden hiçkimse onaylamiyo, arkadaslarimda bu son olaylardan sonra istemiyolar onunla barismami :s Gerçekten çok zor bi durumdayim.. Ne yapacagimi bilemiyorum :s

Back
X