• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik rutinleri

yararlarını biliyoruz da asla uyuyamam.tek geceler bana ait ev işi yok çocuk derdi yok.onu da uykuda harcayamam anacığımm. :rolleyes:
maalesef bende gece uyuyamıyorum yaklaşık 3 ay falan 10 da uyudum sabah 4 de uyandım . onun dışında kendimi bildim bileli liseden beri ben hep gece 1 gibi uyur sabah 4-5 gibi kalkarım hastaysam falan 6 da kalkarım hep böyle oldu ...

lisede aktivitem çoktu hiçbirşey yetişmiyordu sabahlıyordum sonra hem iş hem okul süreci oldu sonra hem iş hem 2. ünv süreci oldu sonra hem iş hem kurs süreci :D ondan sonra eve iş getirme süreci sonra da evlendim kocam geç saatlere kadar çalışıyor o süreç :D anlaşılan ben gece uyuyamıcam

eğer içeriği iyiyse bazı makyaj ürünleri bakım bile yapıyor, özellikle lekeli ciltlerde güneş kremi sonrası kapatıcı öneriyorlar leke üstlerine, leke baskılanırmış bazı dermatolog ve eczacılar öneriyor aslında. önemli olan içeriği güzel ve mutlaka aşkam doğru temizlenmeli diyorlar.
evde kapatıcı kullansam 1 ay sürmez biter hepsi.ama dışarda kullanıyorum hafif bir gözaltı kapatıcısı revolutionun bir de bb krem .fakat markete giderken de yapamam üşenirim.leke baskılamak için niacinamide li bir serumum var krem formunda.onu sürüyorum.zaten çillerim var onlara bir şey yapamam.lekeler oluşmasın yeter.

Ahuu14 Ahuu14 niye şaşkın ifade koydun.arkadaşlık ettğimiz kişiyi az çok tanırsak daha yararlı cilt bakım tavsiyelerinde bulunuruz.ben mesela asgari ücretli bir üyeye git şu ürünleri al demek istemem bilmeyerek.ya da hamile üyeye gereksiz makyaj ürünü tavsiye etmek istemem. :KK53: :KK45:

evde kapatıcı kullansam 1 ay sürmez biter hepsi.ama dışarda kullanıyorum hafif bir gözaltı kapatıcısı revolutionun bir de bb krem .fakat markete giderken de yapamam üşenirim.leke baskılamak için niacinamide li bir serumum var krem formunda.onu sürüyorum.zaten çillerim var onlara bir şey yapamam.lekeler oluşmasın yeter.
bende 1-2 nokya üzerine pıt pıt kapatıcı kullanırım dışarı çıkarken özel birşey olmazsa yapmam regl sivilcem olursa mutlaka kapatırım o açık hassas gerilmiş deri güneşi görünce daha kötüleşiyor gözlemledim. kapatıcı sürdüğümde daha kolay geçiyor :D sonra eczacılar bilimsel nedenini söyleyinde haaa ondanmış meğer demiştim :D tüm cildime sürmeye kalksam günde 4-5 kere yenilemem gerek ohoo uğraşamam :D

bende 1-2 nokya üzerine pıt pıt kapatıcı kullanırım dışarı çıkarken özel birşey olmazsa yapmam regl sivilcem olursa mutlaka kapatırım o açık hassas gerilmiş deri güneşi görünce daha kötüleşiyor gözlemledim. kapatıcı sürdüğümde daha kolay geçiyor :KK70: sonra eczacılar bilimsel nedenini söyleyinde haaa ondanmış meğer demiştim :KK70: tüm cildime sürmeye kalksam günde 4-5 kere yenilemem gerek ohoo uğraşamam :KK70:
sen abdest alıyorsun.kutu kutu alman lazım valla.o da zor.çok makyaj seven bir arkadaşım var.günde kaç kere ykıyor kaç kere tekrar yapıyor üşenmeden ben bile şaşıyorum.azimli kadın.mini elbise de giyer ama namaz elbisesi de çantasındadır.pıtır pıtır gider kılar gelir avm de bile :KK45:

işte bu en en önemlisi ve aynen bir nokta bile ışık olmasın telefon bilgisayar tv modem ışığı sinyali bile olmasın hatta yatakodanızda elektronik hiç cihaz olmasın diyorlar. ben erken yattığımda vücudumda yağ oranım daha da azalmıştı o dönem spor yapmıyor olmama rağmen . her anlamda çok faydalı kesinlikle+ sağlıklı beslenmede olursa mükemmel
Hah evet. Erken yatıp gece 7-8 saat uyuyanlar ertesi gün daha az kaloriye ihtiyaç duyuyormuş. Çok mantıklı. Dinlenmiş oluyor bünye.

Ahuu14 Ahuu14 niye şaşkın ifade koydun.arkadaşlık ettğimiz kişiyi az çok tanırsak daha yararlı cilt bakım tavsiyelerinde bulunuruz.ben mesela asgari ücretli bir üyeye git şu ürünleri al demek istemem bilmeyerek.ya da hamile üyeye gereksiz makyaj ürünü tavsiye etmek istemem. :KK53: :KK45:
hangi mesaja şaşkın ifade bıraktım bulamadım

sebboya kendini tanıtır mısın biraz dedim ya o.bizler birbirimizi az çok tanıyoruz çünkü.rahatça ürün öneriyoruz.sebboyu da tanımak istedim.ama üstü kapalı anlatsın istedim deşifre olmadan.
Dikkat edersen ben beğendim , diğer arkadaş şaşkın ifade bırakmış :KK51:

sebbo bazı konularını okumuştum ama bayağı zaman geçti.seni bir tanıyalım.kaç yaşındasın ne kadar süredir çalışıyorsun?ailenle mi yaşıyorsun?şehir adı iş adı vs vermeden anlat ama.
35e giricem bu ayin 28inde istda engelli bir bayanım kamuda çalışıyorum okadar cnm 😁

35e giricem bu ayin 28inde istda engelli bir bayanım kamuda çalışıyorum okadar cnm 😁
tam cilt bakımı yaşlarındasın.artık dikkat etmen lazım.özellikle güneş kremini ihmal etme hergün.nisanın dediği serumları da uygun fiyatlı buldukça al.ben 30 yaşından sonra bakımlara başladım ondan önce nemlendirici serum göz kremi dışında hiçbirşey kullanmıyordum.işyerinde bilgisayarda kullanıyorsan zaten kapalı alanda bile güneş kremi şart.önce yağ bazlı temizleyiciyi al.sonra da niacinamide ya da arbutinli bir serum alırsın.en doğrusunu nisa önerir sana.çok ürün almana gerek yok.az ama işine yarayanları almalısın.

tam cilt bakımı yaşlarındasın.artık dikkat etmen lazım.özellikle güneş kremini ihmal etme hergün.nisanın dediği serumları da uygun fiyatlı buldukça al.ben 30 yaşından sonra bakımlara başladım ondan önce nemlendirici serum göz kremi dışında hiçbirşey kullanmıyordum.işyerinde bilgisayarda kullanıyorsan zaten kapalı alanda bile güneş kremi şart.önce yağ bazlı temizleyiciyi al.sonra da niacinamide ya da arbutinli bir serum alırsın.en doğrusunu nisa önerir sana.çok ürün almana gerek yok.az ama işine yarayanları almalısın.
Aynen isana yağ bazlı temizleyici deneyeceğim bakalım alacağım 🤗

Back
X