Gratiste bulabilirim dimi cnmİsana yağ bazlı temizleyici onu al canım sonrasında tonik ve serum ve krem de aldın mı yavaş yavaş artırırsın ürünleri peptitli serum olarak maruderm e bak çok güzel o da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gratiste bulabilirim dimi cnmİsana yağ bazlı temizleyici onu al canım sonrasında tonik ve serum ve krem de aldın mı yavaş yavaş artırırsın ürünleri peptitli serum olarak maruderm e bak çok güzel o da
Evt simple nemlendiriciside biraz yakıyor gibi bitsin daha almicam şuan zarar vermiyor cildime ama bitirmeye çalışıyorumisana konusunda ben hep tereddütlüyümdür.kaliteli gelmiyor nedense gözüme.hele simple markasının ürünleri.bir serumunu aldım sürer sürmez yüzüm yanmaya başladı kıpkırmızı oldu.tonla serum kullanırım tek bu markada oldu.
İsana yağ bazlı temizleyici ben 1 adet bitirdim. Şuan 2.deyim.2. Sırada komedojenik içerik var ama ben de sivilce yapmadı. Çok kalın çok yoğun yapıda değil ama bundan önce nasific fresh herb yasemini olanı kullanmıştım. O incecilti mesele ona göre daha yoğun. O efsaneydi ya. Ama bayağı bir fiyat farkı da var tabii. Fiyatına göre bence iyi isana. İsananın hyalarunik asit serumunu kullandım çok güzel nemlendirdi biraz parfümşovdu ama gene fiyat performans olarak iyi. Göz serumu vardı meşhur şuan stoklarda yok diye biliyorum 3 tane bitirmiştim.Gene isana göz kremi kullanmıştım baktım şimdi hangi çeşidi hatırlayamadım çok çeşidi var ama o da güzel nemlendiren basic bir kremdi. Simpleın temizleyicisinden çok memnunum. Hyram da görüp almıştım.Simple Water Boost Micellar Yüz Temizleme jeli.isana konusunda ben hep tereddütlüyümdür.kaliteli gelmiyor nedense gözüme.hele simple markasının ürünleri.bir serumunu aldım sürer sürmez yüzüm yanmaya başladı kıpkırmızı oldu.tonla serum kullanırım tek bu markada oldu.
Ben buna çok inanıyorum. Gece 22.00den sonra uyku halindeyken vücutta yenileyici hormonlar salgılanıyormuş. Çocuklar da dahil o saatlerde karanlıkta uyumuş olmamız gerekiyor. Çocukları zaten tatil matil demem hep erken yatırırım. Ben de yıllarca 22de uyuyup 6da kalktım, uzak okullarda çalışırken. Gençliğimi güzelliğimi buna borçluyumevde de yapmam.bak bu saatte senin de benim de uyumamız lazım.ama uyuduk mu yok.kremler iyi de bunu ihmal ediyoruz işte.
Ozaman sende isana yag bazlı temizleyici önerirsin bana alayim Gratiste bakayımİsana yağ bazlı temizleyici ben 1 adet bitirdim. Şuan 2.deyim.2. Sırada komedojenik içerik var ama ben de sivilce yapmadı. Çok kalın çok yoğun yapıda değil ama bundan önce nasific fresh herb yasemini olanı kullanmıştım. O incecilti mesele ona göre daha yoğun. O efsaneydi ya. Ama bayağı bir fiyat farkı da var tabii. Fiyatına göre bence iyi isana. İsananın hyalarunik asit serumunu kullandım çok güzel nemlendirdi biraz parfümşovdu ama gene fiyat performans olarak iyi. Göz serumu vardı meşhur şuan stoklarda yok diye biliyorum 3 tane bitirmiştim.Gene isana göz kremi kullanmıştım baktım şimdi hangi çeşidi hatırlayamadım çok çeşidi var ama o da güzel nemlendiren basic bir kremdi. Simpleın temizleyicisinden çok memnunum. Hyram da görüp almıştım.Simple Water Boost Micellar Yüz Temizleme jeli.
Valla ben gayet memnunum yağ bazlı temizleyicisınden güvendiğim çoğu YouTuber da öneriyorisana konusunda ben hep tereddütlüyümdür.kaliteli gelmiyor nedense gözüme.hele simple markasının ürünleri.bir serumunu aldım sürer sürmez yüzüm yanmaya başladı kıpkırmızı oldu.tonla serum kullanırım tek bu markada oldu.
evet yağ bazlı temizleyici alman şart.serum merum alma .önce bunu al.güneş kremi kullanıyorsun.suyla çıkmaz.bu yağ bazlıyla çıkacak.mutlaka ilk bunu al.Ozaman sende isana yag bazlı temizleyici önerirsin bana alayim Gratiste bakayım![]()
benim cilde yaramadı demek ki .ama yağ bazlı temizleyicisini denemedim zaten.fiyatı daha mı uygun cosmedden?Valla ben gayet memnunum yağ bazlı temizleyicisınden güvendiğim çoğu YouTuber da öneriyor
Aynen öyle yapcam cnm ve daha kolay bulurum isanayi gratiste vardırevet yağ bazlı temizleyici alman art.serum merum alma .önce bunu al.güneş kremi kullanıyorsun.suyla çıkmaz.bu yağ bazlıyla çıkacak.mutlaka ilk bunu al.
ben de asla sigara içmem.makyaj yapmam gerekmedikçe.sadece transparan pudra geçerim.Ben buna çok inanıyorum. Gece 22.00den sonra uyku halindeyken vücutta yenileyici hormonlar salgılanıyormuş. Çocuklar da dahil o saatlerde karanlıkta uyumuş olmamız gerekiyor. Çocukları zaten tatil matil demem hep erken yatırırım. Ben de yıllarca 22de uyuyup 6da kalktım, uzak okullarda çalışırken. Gençliğimi güzelliğimi buna borçluyum![]()
Evet indirimden 30 TL ye aldım bi kaç ay önce cosmed yanlış hatırlamıyorsam 90 civarı almıştımbenim cilde yaramadı demek ki .ama yağ bazlı temizleyicisini denemedim zaten.fiyatı daha mı uygun cosmedden?
Ben trendyoldsn aldım Rossman kendi sitesinde indirimde uyguna geliyorAynen öyle yapcam cnm ve daha kolay bulurum isanayi gratiste vardır
30 TL harika isanaEvet indirimden 30 TL ye aldım bi kaç ay önce cosmed yanlış hatırlamıyorsam 90 civarı almıştım
150 civarına aldım ben cosmedi 400 mg.hergün kullanıldığından yarıya indi bile.yedeklemem lazım bir yağ bazlı temizleyiciEvet indirimden 30 TL ye aldım bi kaç ay önce cosmed yanlış hatırlamıyorsam 90 civarı almıştım
Oha artmış baya indirim bulduk mu herşeyi yedeklemek lazım150 civarına aldım ben cosmedi 400 mg.hergün kullanıldığından yarıya indi bile.yedeklemem lazım bir yağ bazlı temizleyici
sebbo bazı konularını okumuştum ama bayağı zaman geçti.seni bir tanıyalım.kaç yaşındasın ne kadar süredir çalışıyorsun?ailenle mi yaşıyorsun?şehir adı iş adı vs vermeden anlat ama.30 TL harika isana
işte bu en en önemlisi ve aynen bir nokta bile ışık olmasın telefon bilgisayar tv modem ışığı sinyali bile olmasın hatta yatakodanızda elektronik hiç cihaz olmasın diyorlar. ben erken yattığımda vücudumda yağ oranım daha da azalmıştı o dönem spor yapmıyor olmama rağmen . her anlamda çok faydalı kesinlikle+ sağlıklı beslenmede olursa mükemmelBen buna çok inanıyorum. Gece 22.00den sonra uyku halindeyken vücutta yenileyici hormonlar salgılanıyormuş. Çocuklar da dahil o saatlerde karanlıkta uyumuş olmamız gerekiyor. Çocukları zaten tatil matil demem hep erken yatırırım. Ben de yıllarca 22de uyuyup 6da kalktım, uzak okullarda çalışırken. Gençliğimi güzelliğimi buna borçluyum![]()
yararlarını biliyoruz da asla uyuyamam.tek geceler bana ait ev işi yok çocuk derdi yok.onu da uykuda harcayamam anacığımm.işte bu en en önemlisi ve aynen bir nokta bile ışık olmasın telefon bilgisayar tv modem ışığı sinyali bile olmasın hatta yatakodanızda elektronik hiç cihaz olmasın diyorlar. ben erken yattığımda vücudumda yağ oranım daha da azalmıştı o dönem spor yapmıyor olmama rağmen . her anlamda çok faydalı kesinlikle+ sağlıklı beslenmede olursa mükemmel
eğer içeriği iyiyse bazı makyaj ürünleri bakım bile yapıyor, özellikle lekeli ciltlerde güneş kremi sonrası kapatıcı öneriyorlar leke üstlerine, leke baskılanırmış bazı dermatolog ve eczacılar öneriyor aslında. önemli olan içeriği güzel ve mutlaka aşkam doğru temizlenmeli diyorlar.ben de asla sigara içmem.makyaj yapmam gerekmedikçe.sadece transparan pudra geçerim.