- 16 Mart 2019
- 1.534
- 3.217
Ben eczanede satilan ilaç olani kullanıyorum. Yüzüm hala kirmizi kirmizi lekeli ama yine de izlerimin eskiye göre azalmasinda etkili olduğunu düşünüyorum ya da inanmak istiyorumAydinlatma ve renk tonu esitleme icin kullaniyorum canim. Retinol da alicam bu ay. Sen memnun kaldin mi retinolden?
240'a aldığımı biliyorum aciliyetle ondan sonra fiyatı hep düştüKızlar. Effectha nemlendiricim bitti ve şuan pahali daha basmıyor bitti sanırım onun yerine marudermn nemlendirici alsam olurmu yada başka ne önerirsiniz cildimi bilenlerden yardım istiyorumKova hatunu selennn Kirmizi krizantem
Şuan alamam diyorum ki renkli nemlendirici ile idare edeyim onuda nisa önermişti mağaza da ucuz effectha düştüğündede onu alırım yada işte marudermn de aklıma geldi gidip almaya fırsatım olursa alacağım birini kartımı kaybettim neler oldu neler yenisinin gelmesini bekliyorum240'a aldığımı biliyorum aciliyetle ondan sonra fiyatı hep düştü
Sen bilirsin sebbo...
Gece yatarkwn renkli nemlendirici mi sürücen ? Maruderm al o zaman,effectha çıkar da düşmez artık kolay kolay dahaŞuan alamam diyorum ki renkli nemlendirici ile idare edeyim onuda nisa önermişti mağaza da ucuz effectha düştüğündede onu alırım yada işte marudermn de aklıma geldi gidip almaya fırsatım olursa alacağım birini kartımı kaybettim neler oldu neler yenisinin gelmesini bekliyorumKova hatunu
Akşam rutinime dermoskin arbutin kullanırım nemlendiriciye gerek kalmaz diye düşündüm ama gerçi onu da sadece haftada iki gün kullanarak başladım şimdilik artirmiyim gününü marudermn alayım ozaman tşk cnmGece yatarkwn renkli nemlendirici mi sürücen ? Maruderm al o zaman,effectha çıkar da düşmez artık kolay kolay daha
Leaders PHA Sleeping Mask 3 farklı rengi var bakabilirsin. Çok uygun fiyatlı ve güzel.Akşam rutinime dermoskin arbutin kullanırım nemlendiriciye gerek kalmaz diye düşündüm ama gerçi onu da sadece haftada iki gün kullanarak başladım şimdilik artirmiyim gününü marudermn alayım ozaman tşk cnmKova hatunu
Bu dediğin ney cnm normal nemlendirici mi birde Watsons Gratis mağazalar da varmi S SkinkeyrloverLeaders PHA Sleeping Mask 3 farklı rengi var bakabilirsin. Çok uygun fiyatlı ve güzel.
Nemlendirici evet. Salyangoz özütü içeriyor. Uyku maskesi diye geçiyor ama gündüz de kullanılabiliyor. Jel yapıda. Rossmanlarda var.Bu dediğin ney cnm normal nemlendirici mi birde Watsons Gratis mağazalar da varmi S Skinkeyrlover
Anladım cnm ama marudermn bir deniyim bakalım ondan sonrada bunu denerim belki S SkinkeyrloverNemlendirici evet. Salyangoz özütü içeriyor. Uyku maskesi diye geçiyor ama gündüz de kullanılabiliyor. Jel yapıda. Rossmanlarda var.
Dermoskinle nasıl anlaştın?Akşam rutinime dermoskin arbutin kullanırım nemlendiriciye gerek kalmaz diye düşündüm ama gerçi onu da sadece haftada iki gün kullanarak başladım şimdilik artirmiyim gününü marudermn alayım ozaman tşk cnmKova hatunu
dermoskin kadar efsane his veren birşey tanımadım effecthayi nasıl sürersem süreyim dermoskinin yanından geçemez tek geçerim etkilerini zamanla göreceğim şuan baya sivilceliyim kusma dönemimdeyim sanırım effecthadan dolayi diye düşünüyorum regl itibari ile çıldırdı yüzüm henüz geçmedi geçecek inşallahDermoskinle nasıl anlaştın?
Ben 2sini de kullandım. Mor olan daha aktif içerikli. Mavi olan daha basic. Ben beğendim ikisini de.
İkisini de farklı aralıklarla alıp kullanmak daha mantıklı gibi çünkü biri nemlendirici olarak geçiyor diğeri onarıcı leke giderici sanırım dermoskin arbutin bitince alıyım olmazsa ikisinide alırsam nasıl kombinlerim bilemiyorumBen 2sini de kullandım. Mor olan daha aktif içerikli. Mavi olan daha basic. Ben beğendim ikisini de.
Leke giderici de nemlendirici aslında kullanabilirsin sorun yok ama çok aktif içerik olduğu için ürünlerle kombinlemek mor daha zor maviden.İki
İkisini de farklı aralıklarla alıp kullanmak daha mantıklı gibi çünkü biri nemlendirici olarak geçiyor diğeri onarıcı leke giderici sanırım dermoskin arbutin bitince alıyım olmazsa ikisinide alırsam nasıl kombinlerim bilemiyorumS Skinkeyrlover
Onda niacinamid de var yüzde 5.