Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aydinlatma ve renk tonu esitleme icin kullaniyorum canim. Retinol da alicam bu ay. Sen memnun kaldin mi retinolden?
Ben eczanede satilan ilaç olani kullanıyorum. Yüzüm hala kirmizi kirmizi lekeli ama yine de izlerimin eskiye göre azalmasinda etkili olduğunu düşünüyorum ya da inanmak istiyorum Bu cok ağır olduğu için ne kadar onarici kremle kullansam da yüzümü çok hassas ve kızarık yaptı. Kullandığım süreçte hep evdeyim ama yakinda işe başlayacağım için artık bu ilaç olani belki 2 3 haftada bir kullanırım. Bana insan içine çıkmami engellemeyecek leke ürünleri lazım.

Yani pek yardımcı olamadım size ama bir daha retinol kullanirsam serum formdakilerden kullacağım.

Kızlar kışın bağışıklık için vitamin takviyesi kullanmayı düşünüyorum sizce C vitamini mi kullanayım yoksa multivitamin mi? Ve önereceğiniz marka var mı?

240'a aldığımı biliyorum aciliyetle ondan sonra fiyatı hep düştü
Sen bilirsin sebbo...
Şuan alamam diyorum ki renkli nemlendirici ile idare edeyim onuda nisa önermişti mağaza da ucuz effectha düştüğündede onu alırım yada işte marudermn de aklıma geldi gidip almaya fırsatım olursa alacağım birini kartımı kaybettim neler oldu neler yenisinin gelmesini bekliyorum Kova hatunu

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-05-00-02-25-231_trendyol.com.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 37
Gece yatarkwn renkli nemlendirici mi sürücen ? Maruderm al o zaman,effectha çıkar da düşmez artık kolay kolay daha

Gece yatarkwn renkli nemlendirici mi sürücen ? Maruderm al o zaman,effectha çıkar da düşmez artık kolay kolay daha
Akşam rutinime dermoskin arbutin kullanırım nemlendiriciye gerek kalmaz diye düşündüm ama gerçi onu da sadece haftada iki gün kullanarak başladım şimdilik artirmiyim gününü marudermn alayım ozaman tşk cnm Kova hatunu

Leaders PHA Sleeping Mask 3 farklı rengi var bakabilirsin. Çok uygun fiyatlı ve güzel.

Dermoskinle nasıl anlaştın?
dermoskin kadar efsane his veren birşey tanımadım effecthayi nasıl sürersem süreyim dermoskinin yanından geçemez tek geçerim etkilerini zamanla göreceğim şuan baya sivilceliyim kusma dönemimdeyim sanırım effecthadan dolayi diye düşünüyorum regl itibari ile çıldırdı yüzüm henüz geçmedi geçecek inşallah Kova hatunu

İki
Ben 2sini de kullandım. Mor olan daha aktif içerikli. Mavi olan daha basic. Ben beğendim ikisini de.
İkisini de farklı aralıklarla alıp kullanmak daha mantıklı gibi çünkü biri nemlendirici olarak geçiyor diğeri onarıcı leke giderici sanırım dermoskin arbutin bitince alıyım olmazsa ikisinide alırsam nasıl kombinlerim bilemiyorum S Skinkeyrlover

Leke giderici de nemlendirici aslında kullanabilirsin sorun yok ama çok aktif içerik olduğu için ürünlerle kombinlemek mor daha zor maviden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…