Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• IMG_20221115_202638.jpg
    IMG_20221115_202638.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 25
bunu çok seveceğini düşünüyorum kullandıktan sonra düşünceni yaz bakalım merak ediyorum senin gibi kolay kolay birşey beğenmeyen bunu beğenirse altın ödül kazanmalı :KK70:
🤣🤣 haklısın Bugünde enzim peeling yaptım haftaya fiddy yapcam inşallah bakalım N nscckts

fiddy ile ne alaka yağ bazlı temizleyiciyi her akşam kullanmalısın ?
Konunun yağ bazlı ile alakası yok herkes yazıyor ya yok bugün fiddy yaptım yok enzim peeling yaptım bnde ondan yazdım her akşam kullanıyorum zaten stabil🤣 N nscckts

bunu çok seveceğini düşünüyorum kullandıktan sonra düşünceni yaz bakalım merak ediyorum senin gibi kolay kolay birşey beğenmeyen bunu beğenirse altın ödül kazanmalı :KK70:
cosmed yağ bazlıyı temizlemek için celenes hafif kalıyor olabilir diye düşünüyorum. Cosmed den memnun olmayanların temizleme jelleri yetersiz mi geliyor diye düşündüm.

cosmed yağ bazlıyı temizlemek için celenes hafif kalıyor olabilir diye düşünüyorum. Cosmed den memnun olmayanların temizleme jelleri yetersiz mi geliyor diye düşündüm.
evet bende öyle düşünüyorum cosmed gerçekten yoğun kıvamlı gelenes de çok nazik mesela cosmedi la roche posey yağlı ciltler için yıkama jeliyle harika arındırırsın

evet bende öyle düşünüyorum cosmed gerçekten yoğun kıvamlı gelenes de çok nazik mesela cosmedi la roche posey yağlı ciltler için yıkama jeliyle harika arındırırsın
La roche un mavi olanı siler süpürür kesin

Valla aslında marudermin mavi temizleyicisinide baktım celenese göre pahalıydı oyuzden celenes aldım onuda bir deneyesim var aslında A Ametistt

Sana kullan demedim zaten canım Nisa’ya cevap verdim. Kimseye tavsiye etmedim.
sebo yine dalgından hallice :KK70: hani çok şekerli karbonhidratlı yersin üstüne ağırlık çöker denileni anlamazsın ne dediğini bilmezsin falan ya :KK70: hah aynen öyle şuan

sebo yine dalgından hallice :KK70: hani çok şekerli karbonhidratlı yersin üstüne ağırlık çöker denileni anlamazsın ne dediğini bilmezsin falan ya :KK70: hah aynen öyle şuan
Kesinlikle dikkat eksikliği var. Troid değerlerinde ya da B12 de sorun var. Senin söylediğinden yola çıkınca insülin direnci de gelişmiş olabilir. 😀😀

Kesinlikle dikkat eksikliği var. Troid değerlerinde ya da B12 de sorun var. Senin söylediğinden yola çıkınca insülin direnci de gelişmiş olabilir. 😀😀
sağlık ocağına gidip kan verse tahlil olsa keşke kesin var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X