Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de sıkıntı olmadı seviyorumYaa görl o kadar mı Ben sevenlerdenim bende sıkıntı olmadı hiç.
Güzel günlerde kullan canım
bunu çok seveceğini düşünüyorum kullandıktan sonra düşünceni yaz bakalım merak ediyorum senin gibi kolay kolay birşey beğenmeyen bunu beğenirse altın ödül kazanmalı
fiddy ile ne alaka yağ bazlı temizleyiciyi her akşam kullanmalısın ?
cosmed yağ bazlıyı temizlemek için celenes hafif kalıyor olabilir diye düşünüyorum. Cosmed den memnun olmayanların temizleme jelleri yetersiz mi geliyor diye düşündüm.bunu çok seveceğini düşünüyorum kullandıktan sonra düşünceni yaz bakalım merak ediyorum senin gibi kolay kolay birşey beğenmeyen bunu beğenirse altın ödül kazanmalı
evet bende öyle düşünüyorum cosmed gerçekten yoğun kıvamlı gelenes de çok nazik mesela cosmedi la roche posey yağlı ciltler için yıkama jeliyle harika arındırırsıncosmed yağ bazlıyı temizlemek için celenes hafif kalıyor olabilir diye düşünüyorum. Cosmed den memnun olmayanların temizleme jelleri yetersiz mi geliyor diye düşündüm.
La roche un mavi olanı siler süpürür kesinevet bende öyle düşünüyorum cosmed gerçekten yoğun kıvamlı gelenes de çok nazik mesela cosmedi la roche posey yağlı ciltler için yıkama jeliyle harika arındırırsın
Valla aslında marudermin mavi temizleyicisinide baktım celenese göre pahalıydı oyuzden celenes aldım onuda bir deneyesim var aslında A Ametisttcosmed yağ bazlıyı temizlemek için celenes hafif kalıyor olabilir diye düşünüyorum. Cosmed den memnun olmayanların temizleme jelleri yetersiz mi geliyor diye düşündüm.
sebo yine dalgından hallice hani çok şekerli karbonhidratlı yersin üstüne ağırlık çöker denileni anlamazsın ne dediğini bilmezsin falan ya hah aynen öyle şuanSana kullan demedim zaten canım Nisa’ya cevap verdim. Kimseye tavsiye etmedim.
Kesinlikle dikkat eksikliği var. Troid değerlerinde ya da B12 de sorun var. Senin söylediğinden yola çıkınca insülin direnci de gelişmiş olabilir.sebo yine dalgından hallice hani çok şekerli karbonhidratlı yersin üstüne ağırlık çöker denileni anlamazsın ne dediğini bilmezsin falan ya hah aynen öyle şuan
sağlık ocağına gidip kan verse tahlil olsa keşke kesin varKesinlikle dikkat eksikliği var. Troid değerlerinde ya da B12 de sorun var. Senin söylediğinden yola çıkınca insülin direnci de gelişmiş olabilir.