Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir fırsatını bulursam makyaj kursuna gideceğim. Yetti gariiii. Makyaj saç yapamadığım için hep basic casual spor tarz giyiniyorum.arabamı görmezsen eşofmanlı Nişantaşı tikileri gibiyim. Full marka. Araba fakirliğimi gösteriyor ama😂😄
Benim de gitmek içirediğim çok kurs var😂😂
Makyaj kursu
Saç kursu
Stilistlik kursu
Zerafet kursu
Dans kursu
Tiyatro kursu
Resim kursu
Bir de bütün bunlar için zengoluk kursu lazım :KK70:

aynen , bu işlerde mevzu şöyle dönüyor ya x kişi y ürününün içeriğini satın alıp kendince bir içerik ekleyip piyasaya markası olarak sunuyor, ya yurt dışından direkt üreticiler tarafından içerik yaptırıp satın alıyor kendi markası adı altında satıyor ya da tüm sevdiği içerikleriden (içerik gurmeleri yapar bunu genelde) kendince bir koktely oluşturup kendi markasını piyasaya sürüyor. zaten ülkede bu işlerin yapıldığı fabrikalar belli içerik dolumlar... anlaşmalı hepsi birbiriyle birtek ambalaj farkı gibi birşey oluyor üç aşağı beş yukarı aynılar hepsi birbirinin kopyası gibi aralarında birinin daha kaliteli diğerinin daha kalitesiz olmasını belirleyen içerik sıralaması ve oranlar
Ben Jeu daha kaliteli diye biliyorum, Maruderm bir tık altı gibi. Hatta Jeu yerli Ordinary muadili diye lanse edildi. Madem aynı gibiler, Maru'yu küçümsemeyi bırakayım :KK70:

Ben Jeu daha kaliteli diye biliyorum, Maruderm bir tık altı gibi. Hatta Jeu yerli Ordinary muadili diye lanse edildi. Madem aynı gibiler, Maru'yu küçümsemeyi bırakayım :KK70:
yok yok asla küçümseme iki markada aynı zaten ve gerçekten tüm yerli mallarımız çok iyi canım sadece bazı markaların bazı ürünleri daha iyi o da oran ve içerik sıralama farkı ya da alkol parfum vs gibi etkenler farkı

Mac ile Flormar aynıysa aradaki o maddi uçurum nedir? Aaaa, ben görmemişim onu, şaşırdım. Makyaj ürünleriyle hiç aram yok :işsiz:
aradaki uçurum marka adı farkı :KK70: ambalajlama reklam gibi şeyler... içerik maliyetleri bile hepsinin neredeyse aynı içine ek olarak altın pırlanta tozu koymuyorlarsa :KK70:

Benim de gitmek içirediğim çok kurs var😂😂
Makyaj kursu
Saç kursu
Stilistlik kursu
Zerafet kursu
Dans kursu
Tiyatro kursu
Resim kursu
Bir de bütün bunlar için zengoluk kursu lazım :KK70:
Türk filmlerindeki gibi sonuç tam bir lady💃

Estee lauder in kardeşi var mı😀
hepsinin var hatta son 2-3 yıldır muadil bulma videoları çıktı resmen :KK70: şu x marka ürünün birebir aynısı üçte bir fiyatına şu markada şu ürün diye herkes bulup paylaşıyor artık... mesela benim whatsondan 60 tl ye aldığım pudralar vardı ya nyx in 250 tl lik pudrasıyla birebir aynı :KK70: bunun gibi

yok yok asla küçümseme iki markada aynı zaten ve gerçekten tüm yerli mallarımız çok iyi canım sadece bazı markaların bazı ürünleri daha iyi o da oran ve içerik sıralama farkı ya da alkol parfum vs gibi etkenler farkı
Ayyyy, çok ayıp etmişim kız. Maru'nun ürünlerini kollarıma, bacaklarıma, dekolteme falan kullanıyorum ve kullanırken hiç acımıyorum. Düşünsene, Dermoskin'i bacaklarıma falan sürmem yani :KK70: Oy Maru'cuğum özür dilerim :KK68:

Ayyyy, çok ayıp etmişim kız. Maru'nun ürünlerini kollarıma, bacaklarıma, dekolteme falan kullanıyorum ve kullanırken hiç acımıyorum. Düşünsene, Dermoskin'i bacaklarıma falan sürmem yani :KK70: Oy Maru'cuğum özür dilerim :KK68:
ebat olarak daha büyük bazen kampanyayla daha uyguna giriyor sanırım değil mi ondan öyle bir algı oluyor olabilir o kreme 600 tl deseler nasıl kıymet görürdü :KK70:

Kesinlikle haklısın. Detaylı baktım maruderm c vitamini %4 yanında ha var. Juvenilde %5 lik ve %17 lik c vitamini var. Ha ve panthenol var. %5 lik c vitamini tester kullandım sanki hem aydınlatıyor hem yumuşak yapıyor. Panthenolden sanırım.
Aslında burada iş tamamen bilinçli tüketici olmaya kalıyor. Neye ihtiyacım var ne bekliyorum onu iyi belirlemek lazım.
Cilt bakımından beklentim kırışıklıklarımı geciktirsin bir de var olan ince çizgilerimi açarsa bunun yanında da cildime zarar vermezse Allah razı olsn başka bir beklentim yok :KK70: ara sıra çıkan sivilceleri falan takmıyorm:KK70:

Cilt bakımından beklentim kırışıklıklarımı geciktirsin bir de var olan ince çizgilerimi açarsa bunun yanında da cildime zarar vermezse Allah razı olsn başka bir beklentim yok :KK70: ara sıra çıkan sivilceleri falan takmıyorm:KK70:
en gerçekçi ve doğru yaklaşım bu ...kesinlikle bu etkiyi göreceksindir

ebat olarak daha büyük bazen kampanyayla daha uyguna giriyor sanırım değil mi ondan öyle bir algı oluyor olabilir o kreme 600 tl deseler nasıl kıymet görürdü :KK70:
Aynen öyle. Hatırlarsın, fil hafızası var sende; ben boyun ve dekoltem için peptit ile krem almıştım. Sana sordum hatta, Maruderm aldım. Kız ben o peptiti bol bol kullanıyorum bi' de ya. Kampanyada ucuza alıyorum diye ellerime, dirseklerime falan :KK70: Tövbeler olsun.

hepsinin var hatta son 2-3 yıldır muadil bulma videoları çıktı resmen :KK70: şu x marka ürünün birebir aynısı üçte bir fiyatına şu markada şu ürün diye herkes bulup paylaşıyor artık... mesela benim whatsondan 60 tl ye aldığım pudralar vardı ya nyx in 250 tl lik pudrasıyla birebir aynı :KK70: bunun gibi
Bundan sonra o kardeşlerin peşine düşeceğim. Birer birer kavuşacağım. Kız biri zengin ailede büyümüş diğeri yurtta büyümüş çocuklar gibi. Bağrıma basarım onları 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X