Boşver cnm Allah'a havale ediyorum bnde bugün çok sinirliyim o insandan birine tokatlamak istiyorum resmen karşıma alıp S sepyazeytinKüfürlerimi buraya yazsam anında banlanırım!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşver cnm Allah'a havale ediyorum bnde bugün çok sinirliyim o insandan birine tokatlamak istiyorum resmen karşıma alıp S sepyazeytinKüfürlerimi buraya yazsam anında banlanırım!
Son zamanlarda gördüğüm en iç açıcı manzara
Teşekkür ederim, biraz geç oldu ama maden suyumu içiyorum şimdi. Sağol düşünmen yeterhadi keyfini yerine getirelim şimdi kahve yaptım seversen yap sende içelim hadi kahve içmek isteyen herkes gelsin
Ay ben göz altına da sürüyorumbak yüze dokundurma şöyle yap , direk yüzünü yıkadıktan sonra tam kurumadan yüzün nemliyken elinde tam kurumadan nemliyken yarım pompa eline sık effectha yı, iki elin arasında eşitle ürünü ,tüm yüze (göz altı hariç) komple sür. yüze nokta şeklinde ürün bırakarak yaydığında eşit yayılmıyor .
içeriğinde irrite edecek hiçbirşey yok ama bazı gözaltlarında belki yağ bezesi yapabilir ...Ay ben göz altına da sürüyorum
Güle güle kullan şifa olsunn
Ay inşallah yapmaz, şu an yağ bezesini kaldıramaz bu psikolojimiçeriğinde irrite edecek hiçbirşey yok ama bazı gözaltlarında belki yağ bezesi yapabilir ...
çok teşekkür ederim canımGüle güle kullan şifa olsunn
nasıl elimize sürdüğümüz kremi cildimize süremiyorsak yüzümüzle göz altımızın deriside farklı . göz çevresi vücudumuzun eeeen hassas yeri ve bir sıkıntı olduğunda telafisi en zor yeri . riske atmamak gerekAy inşallah yapmaz, şu an yağ bezesini kaldıramaz bu psikolojim
Oh mis şifa olsun.
teşekkür ederim tip 2 olanı kullanması gerek marka olarak da her kürde farklı kullansın derim canım eczanedekiler zaten hep iyiler hiç sıkıntı değil ben kullanacak olsam aynen böyle yapardım eklem kıkırdak doku yenilenmesi için tip 2 alırdım her seferinde de başka marka kullanırdım ki hepsinden maksimum fayda almış olayım diyerek...Oh mis şifa olsun.
Nisa babamın kol liflerinde zayıflama varmış. Dr kolajen kullan demiş fikrin var mı hangi marka alayım. doppel herz e baktım ama karar veremedim.
Nisam bana şimdi sen hangi göz serumunu tavsiye edersin purest mi yoksa başka bişi mi yakin zamanda elime biraz para geçecek ona göre alcam bn N nsccktsteşekkür ederim tip 2 olanı kullanması gerek marka olarak da her kürde farklı kullansın derim canım eczanedekiler zaten hep iyiler hiç sıkıntı değil ben kullanacak olsam aynen böyle yapardım eklem kıkırdak doku yenilenmesi için tip 2 alırdım her seferinde de başka marka kullanırdım ki hepsinden maksimum fayda almış olayım diyerek...
Canım teşekkür ederim. Biraz araştırdım tendonlar için tip 2 eklemler için tip 3 demiş prof dr osman müftüoğlu. İkisi de bulunan alayım ve dediğin gibi her kürde farklı alayım. Vital proteins ve velavit vital colajen i de çok tavsiye etmişler. Velavit içerisinde tek glycin bulunan kolajenmiş.teşekkür ederim tip 2 olanı kullanması gerek marka olarak da her kürde farklı kullansın derim canım eczanedekiler zaten hep iyiler hiç sıkıntı değil ben kullanacak olsam aynen böyle yapardım eklem kıkırdak doku yenilenmesi için tip 2 alırdım her seferinde de başka marka kullanırdım ki hepsinden maksimum fayda almış olayım diyerek...
Nisa hep eklediğim kremi tavsiye ediyordu. Serum olarak istersen bana juvenille ve she vec serum tester ı geldi. Juvenille she vec’ten başarılı gibi.
Güle güle kullaaaaaaaan Çok pahalı mı kız?